Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade etagelägenheter på naturskönt läge!

Sölvesborg, Sölvesborgs kommun

Nu pågår byggnationen av 10 moderna etagelägenheter på 95 kvm vid Valjeviken, med direkt närhet till såväl natur som hav! Brf Svarta Hejan erbjuder ett trevligt och välplanerat boende där du på ett enkelt och tilltalande sätt kan umgås med familj och vänner. Lägenheterna består av 3 rum och kök med öppen planlösning samt flera generösa uteplatser och terrasser i olika vädersträck, perfekt för en mysfrukost eller eftermiddagspaus. Samtliga rum har vackra vitpigmenterade ekparkettgolv, förutom entré, bad-/tvättrum samt wc/dusch som är belagda med natursten och klinkergolv. All inredning är vald med omsorg och håller hög standardkvalitet redan i grundutförandet. De genomtänkta materialvalen är gjorda för att hålla i många år och samtidigt ge vardagen extra lyx. För dig som önskar finns dessutom möjlighet att göra extra tillval för att sätta en personlig prägel på bostaden.

Lägenheterna fördelas mellan 5 parhus i två plan som byggs i trästomme med spännande fasader av träpanel i Falu svart. Husen har en vacker och modern arkitektur som bjuder in till behaglig och uppiggande totalupplevelse. Ljuset flödar in i bostäderna genom stora glaspartier och tillsammans med öppna planlösningar skapas stora ytor men härlig rymd. Entréerna är placerade mot den gemensamma gården och parkeringsplatserna för att skapa rörelse och trygghet åt det offentliga rummet. Här finns en parkeringsplats som tillhör varje lägenhet.

Här bor du på rofyllda läge nästan mitt i skogen men också nära havet, och ändå alldeles intill stadskärnan, cykelvägar, buss, skolor, vårdcentral och fritidsaktiviteter etc. Alla förutsättningar finns för att välja cykeln och låta bilen stå parkerad. Genom odlingslådor både på de egna terrasserna och på föreningens gemensamma gård kan ytor utvecklas för att exempelvis närodla grönsaker. I Brf Svarta Hejan skapas inte bara förutsättningar för bra miljötänk utan även minimal klimatpåverkan. Genom låg primärenergianvändning får husen låga värmeförluster, låga kylbehov och effektiv elanvändning.

Söker du också efter ett personligt och socialt boende, utan att behöva göra avkall på din privata sfär? Ett boende där mjuka och funktionella värden kombineras på bästa sätt? Dessutom med låga boendekostnader som verkligen tål att jämföras!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka ett personligt möte och höra mer om bostäderna i Brf Svarta Hejan!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Hansi Robertsson

Telefon: +46705145066
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Telefon: 0456-147 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips