Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade radhus i Ljungaviken

Sölvesborgs kommun

Äntligen! I populära Ljungaviken planeras nu för 14 nyproducerade och prisvärda radhus. Alla bostäder har externt förråd och parkering för två bilar, varav en i egen carport. Här bor du på naturskönt läge med cykelavstånd till Sandvikens kritvita sandstrand och härliga bad. Via Sölvesborgsbron tar du dig dessutom smidigt in till centrum med cykel på bara några minuter. Alldeles i närheten finner du även den omtyckta golfbanan med sin krog som både bjuder på en utsikt över viken, men även mat som är mycket uppskattad av både besökare utifrån och lokalbefolkning.

I Brf Knipproten finner du ytsmarta och hemtrevliga radhus där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Bostäderna karakteriseras av öppen planlösning mellan ett välplanerat kök i svensk design, rymlig matplats och ljust vardagsrum. Detta skapar fina ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Här finner du de sociala ytorna på bottenvåningen och de privata en trappa upp, med möjlighet till hela fyra sovrum. Bostaden inrymmer badrum i båda plan, varav ett med dusch och det andra med badkar till barnens förtjusning. Här får du dessutom förmånen att vårda dina kläder i ett helt separat tvättutrymme med tvättmaskin, torktumlare, extra vask och förvaring. Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop med olika inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer du få möjlighet att sätta din egen prägel genom tillval i din nya bostad.

Varje bostad har två generösa uteplatser, en på entrésidan och en med utgång från vardagsrummet där du kan öppna upp mot baksidan som har uteplats i anslutning till den lättskötta trädgården i härligt solläge. Genom tillval kan du dessutom få ett inglasat uterum om du önskar!

Välkommen hem till Brf Knipproten i Ljungaviken!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Hansi Robertsson

Telefon: +46705145066
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Telefon: 0456-147 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips