Nybyggnadsprojekt
Nyproduktion - Riggen, Brf Galjonen

Nyproduktion, Östhammar, Östhammars kommun

Nu planerar vi för ytterligare ett hus, Riggen, på vackra Klackskär i Östhammar. Från den 11 november kl 10:00 har du möjlighet att skicka in din köpanmälan för de kommande bostäderna. Lägenhetshuset kommer bestå av 14 lägenheter med öppna planlösningar och rymliga balkonger.
Riggen kommer att bestå av 14 bostadsrätter, två till fyra rum och kök. Precis som tidigare hus på Klackskär kommer huset att utrustas med hiss och alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats med utsikt över omgivningarna.

Planlösningarna är öppna och luftiga och de flesta treor utrustas med en bardisk mellan kök och vardagsrum. På vinden finns lägenhetsförråd och bilparkering med öppna platser eller carport placeras bekvämt intill huset. Självklart kommer du i Riggen kunna påverka inredningen genom våra inredningsval.

KÖPANMÄLAN
Fördelningen av bostäderna sker enligt den ordning köpanmälan kommer in. Köpanmälan för projektet öppnar den 11 november kl 10:00. Du gör din köpanmälan genom att mejla till [email protected] Viktigt att du anger kontaktuppgifter till samtliga köpare samt önskemål av lägenhet som du är intresserad av att boka. Är du intresserad av flera, meddela även dessa. Lägenheterna fördelas omgående enligt den ordning köpanmälningarna kommer in.

Köpanmälningar som inkommer innan 11 november kl 10:00 räknas ej med i fördelningen.

MER INFORMATION
Mer information om Riggen kommer att publiceras löpande fram till 11 november. Du är även varmt välkommen att kontakta Linnéa Hammarqvist, 072-381 74 73 eller besöka oss på 60plus mässan i Uppsala den 17-18 november. Anmäl gärna ditt intresse till projektet för att vara den första med att få information om bostäderna.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Norrtälje

Erik Moberg

Telefon: 070-3494835
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Norrtälje

Telefon: 017655050
E-post: [email protected]