Nybyggnadsprojekt
RAW Rosendal

Sveriges första RAW-projekt heter RAW Rosendal. Det är ett helt nytt bostadskoncept, inte likt något annat, där du bestämmer din egen planlösning, ditt favoritgolv och exakt de färger du gillar.

Lägenheterna som säljs ”råa” är perfekt utformade samt har stora härliga fönster och en generös takhöjd, vilket ger dig optimala förutsättningar att bygga klart ett drömboende där du varken behöver tumma på kvalité eller stil. Om du i stället gillar den råa känslan så går det givetvis att bo i lägenheterna precis som de är. RAW bygger grunden – du bestämmer resten.

RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år.

Läs mer om projektet

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Rashin Cohen

Telefon: 0735-26 63 00
E-post: [email protected]

Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Telefon: 018-55 55 55
E-post: [email protected]

Guider & Tips