Nybyggnadsprojekt
Sandtorp - Brf Fiolen 53

Sandtorp, Norrköping, Norrköpings kommun

Nu har försäljningen startat av lägenheterna i Brf Fiolen 53. Föreningens signum kommer vara en hög miljöprofil och hållbara och påkostade material som ligger helt rätt i tiden. Byggnaden kommer att uppföras i massivt trä och användandet av plastmaterial är minimerat. Vid färdigställandet kommer byggnaden att uppfylla samtliga krav för "Miljöbyggnad silver", vilket visar den höga ambitionsnivån och kvaliteten på de material som används. Takhöjden på entréplanet blir hela 3 meter och på de övriga planen 2,5 meter.
Stor vikt har även lagts på trädgården och utemiljön runt huset. Här samsas lekplats och gröna rum i form av bersåer med odlingslotter för den trädgårdsintresserade med tillhörande verktygsförråd. Regnvattnet kommer magasineras och användas till bevattningen.
Lägenheterna på bottenvåningen har alla uteplats med utgång till trädgården och samtliga 2:or och 3:or på de övre planen har balkong. Lägenhetsförråden kommer vara placerade i varje lägenhet.

De 40 lägenheterna är utrustade med ett bergvärmesystem som även kan producera kyla under varma dagar. Inne i lägenheterna har byggherren "Nock - massiva trähus" valt att så långt det är möjligt behålla den synliga träytan, till och med i delar av badrummet är trät synligt. Träytan är laserad och mycket tålig.
Kök och garderober är designade och tillverkade speciellt för lägenheterna. Bänkskivor och fönsterbänkar är av sten och vitvarorna är av hög standard. Samtliga badrum är även förberedda för tvättmaskin, gemensam tvättstuga finns även på entréplanet.

Föreningens starka miljöprofil tydliggörs även av en bil- och cykelpool. Bilpoolen kommer bestå av en elbil i mellanklass och cykelpoolen kommer bestå av 2 st lådcyklar.
Det kommer bli 17-platser, vissa för elbilar samt cykelparkeringar.

Lägenhetsfördelning och p-platser:
8 trerumslägenheter om 72 kvm, alla med balkong eller uteplats på bottenvåningen.
20 tvårumslägenheter om 54 kvm, alla med balkong eller uteplats på bottenvåningen.
12 enrumslägenheter om 34 kvm, alla med fransk balkong eller uteplats på bottenvåningen.
18 p-platser, varav 8 under tak. Det finns även laddningsplatser för för elbilar.

För att se de olika lägenheternas placering i huset samt ytterligare information, besök gärna länken här nedan:

http://visuma.se/selector/Fiolen/viewer/

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan eller kontakta oss för mer information.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Norrköping

Jack Härenwall

Telefon: 073-862 62 32
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Norrköping

Telefon: 011-13 44 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips