Nybyggnadsprojekt
Sätila - Sätila-Gunne Östra

Sätila, Sätila, Marks kommun

Om inte allt för länge så kommer det finnas ett nytt villaområde med 14 tomter mitt i centrala Sätila. Här bor ni med ett perfekt läge med Lygnerns fina badplatser i din närhet och med gångavstånd till skola och övrig service.

Här på Smesa Eriks väg köper ni först en tomt och därefter så tecknar ni entrépenadavtal för byggnation av huset med lokala firman BIMAB. Bostäderna som kommer att byggas är på 5 rum och kök med kök , vardagsrum, tvättstuga, badrum och förråd på entréplan och en trappa upp finns tre sovrum, badrum, allrum och klädkammare. Bostäderna får noga utvalda material genomgående för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt och underhållen så få som möjligt.

För att lättast se vilka tomter som finns kvar till försäljning och för att läsa mer om bostäderna som kommer att byggas så gå in på BIMABS projektsida www.gunneostra.se

Tillträdet på tomt kommer att ske före byggstart och bostäderna kommer att kunna tillträdas om ca 1 år, höst/vinter 2022.

Tomterna är något mindre för att vara lättskötta men ändå ge dig tillgång till utomhus-aktiviteter och närhet till grannarna i området.

Låter det intressant?
Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kinna

Karin Nydén

Telefon: 070-2761257
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kinna

Telefon: 0320-205 490
E-post: [email protected]

Guider & Tips