Nybyggnadsprojekt
Strömma - Brf Strömma Skärgårdsstad

Strömma, Strömma, Värmdö kommun

Strömma Skärgårdsstad är en bostadsrättsförening under produktion med 16 bostäder i olika storlekar från 25 till 152 m². Belägna ett stenkast från Strömma kanal är alla bostäder byggda på plats av Elithus med omsorg för detaljer, marknadsledande kvalité och en speciell närvaro av natur och skärgård. Arkitekterna har medvetet placerat husen bland naturen och bevarat dess element ända in på knuten trots att man endast är 30 minuter med buss från Slussen.

Länk till fastighetsutvecklarens projektsida: https://strömmaskärgårdsstad.se/

Elithus designteam har i över 12 år skapat några av Stockholms mest intressanta hus och hem som hyllats av både arkitekter, press och boende. Nu när företaget har fått det övergripande ansvaret att skapa och designa Strömma Skärgårdsstad har inget lämnats åt slumpen.

Inspirerade av namn från skärgården står sig bostäderna stolt högst upp i området över Strömma Kanal med sol hela dagen. 6 av bostäderna har sjöglimt och samtliga har ostörda och privata ytor bland tallar, mossa och naturmark. Man har medvetet sparat all natur som är möjlig för att skapa en oas som representerar vår fantastiska skärgårdsmiljö. De 8 parhusbostäderna har 3 meter i takhöjd i entréplanet och alla bostäder har inslag av både puts och en helt egen för projektet framtagen fasadpanel, något som utstrålar elegans och kvalitativt boende.

Bostäderna är smart utformade för att skapa privata vistelseytor, här kan alla hitta sitt favoritställe. En del i ett parhus högt uppe med glimt över kanalen eller ett fristående hus nära vägen med en plan gräsmatta. Ett första boende för de nyligen utflyttade i ett studiohus eller ett stort boende för flerbarnsfamiljen. Valen är många och varierande och varje familj bör kunna hitta just sitt drömboende eller helgnöje just här. I samtliga bostäder man förberett skjutdörrar för framtida altaner i rätt läge med kvällssol.

Båtplats med direkt anslutning till skärgårdsvatten finns 500 meter bort i Strömma Båtklubb och inom området finns det fina badsjöar om man föredrar lite lugnare vatten.

Materialen interiört är lika påkostade som exteriören. Ekgolv i breda tiljor i enstav, solida välisolerade dörrar, påkostad badrumsinredning och exklusiva kök med vitvaror från Siemens. Vidare är huset byggt med gedigna väggar med dubbel skivbeklädnad (enkelt att skruva i med bra ljudisolering).

Som ägare till en fastighet här äger man utöver sin egna bostad även en del av den totala markytan på strax över 10 000 m² tillsammans med de övriga boende i bostadsrättsföreningen.

Varje bostad har dessutom en helt egen del av marken att förfoga över i anslutning till sitt hus, där man helt själv kan planera en altan, gräsmatta, planteringar och mycket annat.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Peter Sundqvist

Telefon: 070-1627085
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Telefon: 08-403 05 340
E-post: [email protected]

Guider & Tips