Nybyggnadsprojekt
Svartå Strand - SÄLJSTART AV ETAPP FEM VID SVARTÅ STRAND!

Svartå Strand, Mjölby, Mjölby kommun

Oavsett vilken del av livet du står inför så erbjuder Brf Svartåpromenaden 5 ett smidigt och miljösmart boende, din egen plats att låta livet ta ny form på. Huset erbjuder allt från yteffektiva ettor till rymliga treor med uppskattade planlösningar. Alla boende i Brf Svartåpromenaden får en egen inglasad balkong som standard, några lägenheter har dessutom kryddats med ytterligare en inglasad balkong med utgång direkt från sovrummet. Din bil parkerar du enkelt i carport eller på parkeringsplats i anslutning till huset, här ges även möjlighet till elbilsladdning.

Lägenheterna karaktäriseras av material av god kvalitet och en design som håller genom åren. Utgångspunkten för bostäderna är en modern standard med möjlighet att sätta personlig prägel genom egna val – allt för att skapa just ditt drömboende.
Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, det finns gott om plats att välkomna hem till både vardag och fest. Tack vare generös takhöjd och fönsterpartier får rummet en luftig och rymlig känsla. Öppnar du upp ut mot den inglasade balkongen får du ytterligare ett rum att njuta av under årets ljusare delar. När det kommer till förvaring har inget lämnats åt slumpen. Samtliga lägenheter erbjuder både klädkammare och skjutdörrsgarderober som rymmer allt det du inte kan eller vill vara utan. På bottenplan finns dessutom ett eget lägenhetsförråd där du enkelt förvarar det du behöver mer sällan.

Arkitekturen har ett modernt, klassiskt uttryck och husen är byggda för att hålla länge, både när det gäller estetik och kvalitet. Våra bostäder är miljösmart byggda med tyst och högkvalitativ inomhusmiljö och med låg energiförbrukning vilket ger en långsiktigt god ekonomi för fastigheten, föreningen och för dig, förstås.

24 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Elin Berggren

Telefon: +46707181226
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Telefon: 0142-133 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips