Nybyggnadsprojekt
Tändstickan - Ett av Västerviks mest centrala boenden med direkt närhet till havet

Tändstickan, Västervik, Västerviks kommun

Nu finns tillfälle att förvärva en prisvärd och havsnära bostadsrätt i ett av Västerviks absolut populäraste områden. Under sommaren 2020 kommer åtta stycken bostadsrätter att stå inflyttningsklara och det är 2 rok samt 4 rok som byggs. De yteffektiva bostadsrätterna om 2 rok byggs i markplan och har tillgång till härliga uteplatser i olika vädersträck. På våning två och tre byggs rejäla etagelägenheter om 4 rok med väl tilltagna balkonger där vissa har vy över havet. Till lägenheterna hör ett förråd i separat länga samt möjlighet till parkeringsplats.
För naturälskaren som samtidigt vill ha tillgång till stadens bekvämligheter är det här det perfekta boendet. Från Tändsticksområdet är det nära till allt. Tjugo minuters promenad bort ligger Gränsö naturreservat, med sina ekhagar, karga klippor, sandstränder och vilda skogar. Hit åker många Västerviksbor på helgerna för att vandra, grilla eller bara njuta av det unika skärgårdslandskapet.
Ännu närmare, ett stenkast från området, finner du Lögabergen. Med sina släta, inbjudande klippformationer har det blivit en av stans mest välbesökta badplatser, och ett populärt utflyktsmål. Samtidigt bor du i stadens absoluta närhet.
Via strandpromenaden som korsar Slottsholmen tar du dig raskt in till city och Strandvägen, där uteserveringarna snabbt fylls upp under sommarkvällarna. Guldkant, Sahara, Burgershack, Våran krog och Harrys är några av restaurangerna som erbjuder mat och dryck i Västerviks bästa läge. Här finns också den flytande restaurangen Simson – en klassisk krogbåt som sedan länge kastat ankar i Fiskarehamnen.
Västervik blomstrar som allra mest på sommaren, men sjuder av liv även under vinterhalvåret. Nästan alla restauranger är öppna året runt, och i stadskärnan finns mängder av butiker och flera mysiga kaféer. På senare år har handeln fått tillökning i form av flera större kedjor som valt att etablera sig i stadens utkant. Välkomna att boka ert kommande boende!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Västervik

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Christin Wahlman

Telefon: 049082244
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Telefon: 0490-822 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips