Nybyggnadsprojekt
Torslanda Låssby - Nära det mesta - i stan & på landet!

Torslanda Låssby, Björlanda, Göteborgs kommun

Låssby är ett naturskönt område som ligger i Torslanda. Här planerar vi för brf Låssby Gårdar - ett bostadsområde med 46 bostadsrätter. I den första etappen erbjuder vi 20 lägenheter fördelat på 4 flerbostadshus. Etapp 2 erbjuder 26 st bostadsrätter i 5 flerbostadshus.
I Låssby bor du i en lugn och avkopplande miljö på cykelavstånd till det mesta. Här är det lätt att leva ett aktivt liv då det är nära till både idrottsanläggningar, nordens största småbåtshamn, golfbana och ridhus. Till Amhult centrum tar du dig enkelt och snabbt med både cykel och bil. Där är utbudet stort i form av bank, vårdcentral, apotek, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Det finns också skolor - både F-5 och 6-9. Har du mindre barn finns det en förskola på gångavstånd från brf Låssby Gårdar. Busshållplats har du bara ett par minuter bort vilket gör att du enkelt och bekvämt kan ta dig vidare in till Göteborgs centrala delar.

Omgivningen är lantlig och nära kusten vilket ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Du får nära till färjorna som går ut till öarna i skärgården där du kan njuta av soliga sommardagar på de varma klipporna. Föredrar du att ta cykeln till havet så har du flera fina badplatser på cykelavstånd.
Naturnära promenadstråk finns det gott om och utsikten från "Telegrafberget" sträcker sig hela vägen från Göteborgs hamn till Carlstens fästning på Marstrand. I Sillviks naturreservat erbjuds flera populära slingor och stigar vilket gör det till ett uppskattat utflyktsmål.
I natursköna Låssby får du ett bekvämt och enkelt boende nära till natur och stad - helt enkelt nära till det mesta!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

Per Lind

Telefon: +46709264111
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

Telefon: 031-56 07 65
E-post: [email protected]

Guider & Tips