Nybyggnadsprojekt
Träslöv - Välkommen till Träslövs Terrass - visningslägenhet klar!

Träslöv, Varberg, Varbergs kommun

Nu har vi nöjet att erbjuda en visningslägenhet i det attraktiva projektet Träslövs Terras. Välkommen med din tidsbokning och inflytt är planerad till April 2021.

I det mångsidiga och mycket populära bostadsområdet Träslöv uppförs nu Brf Träslövs Terrass och ett nytt kvarter tillåts växa fram. Totalt 66 prisvärda och väl genomtänkta bostadsrätter fördelat på tre huskroppar om tre våningar vardera. Lägenheternas storlek varierar från 1 till 4 rum och kök med ytor från 35 och upp till 93,7 kvadratmeter. Parkering erbjuds antingen på gården eller i garaget under gårdsplan, självklart finns det möjlighet att ladda elbilen. Detta är ett boende med hållbarhet i fokus med solceller och gröna sedumtak på gårdshusen. Lägenhetsförråd ingår i samtliga bostadsrätter.

Sammanhållande för kvarteret är det tidlösa fasadmaterialet tegel som innehåller variationer i färg vilket ger ett varmt och levande intryck. Den omsorgsfulla bearbetningen av fasadernas utförande signalerar byggnadernas kvalitet. Fasaderna mot innergården har loftgångar vilket ger varje lägenhet en egen privat entré. Gården är upphöjd för att ge plats för garaget samt för att ge en privat och insynsskyddad innergård, vilket även husets omringande placering bidrar till. Här finns förutom gårdshus, cykel- och bilparkering även träd och gemensamma grönytor – allt för att bidra en trevlig utemiljö.

I det tidigare renodlade villaområdet Träslöv har en mångsidighet det senaste decenniet vuxit fram och här finns idag en härlig mix av hyresrätter, bostadsrätter, radhus och friliggande villor. Området har med sin placering precis intill Furubergsskogen en naturnära, lugn och närmare idyllisk känsla utan att för den sakens skull tumma på centrumnära fördelar som närhet till service och kommunikation. Knappt 2 km till Varbergs tågstation med avgångar till Göteborg, Malmö och Köpenhamn, goda bussförbindelser, utmärkta cykelvägar och E6:an en 5-minuters bilfärd bort. Här erbjuds ett boende i ett bostadsområde på behändigt avstånd till livsmedelsbutiker, förskolor, skolor, idrottsanläggningar och strövområden.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Christian Werdin

Telefon: +46704449544
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Telefon: 0340-151 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips