Nybyggnadsprojekt
Triangelparken, Tegelbruket Tierp - Brf Trädgårdsstaden i Tierp - nyproduktion i Triangelparken

Triangelparken, Tegelbruket Tierp, Tierps kommun

Nu har vi startat försäljningen av de nya bostadsrättsradhusen som vi planerar bygga i Triangelparken!

Planeringen av den nya stadsdelen Siggbo trädgårdsstad pågår just nu för fullt. Området kommer att erbjuda möjlighet till bostäder med natur och grönska in på knuten, bara några minuter från järnvägen och E4:an. I området ingår de fyra etapperna Södra villorna, Triangelparken, Norra villorna och Centrala Siggbo.
I Triangelparken, mer känt som Tegelbruket, planerar vi för nybyggnation av 13 st bostadsrättsradhus om 3 rok i ett plan med trädgård och altan i syd-/västerläge “Brf Trädgårdsstaden”.

Här flyttar du in i ett helt nytt radhus med altan och trädgård i kvällssolsläge. Grönytor med gräsmatta samt ett utvändigt förråd till varje hus. På entrésidan finns dessutom uppställningsplats för två bilar.

Husen uppförs i trä, av Svensk Husproduktion. Kvalitativa material såsom parkettgolv i ek, kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Du har klädkammare och gäst-wc samt ett stort, helkaklat badrum med tvättstugedel. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme och möjlighet att göra vissa tillval, som t.ex. braskamin.

Den nya stadsdelen i Tierp är uppdelad i en företagspark, ett handelsområde med plats för butiker och shopping samt trädgårdsstaden med omkring 500 bostäder i form av villor, radhus och lägenheter. Förutom bostäder planeras även för bland annat en förskola, lekplatser, ett vårdboende för äldre och ett parkområde längs med hela Siggebobäcken.

Här vill vi skapa ett kvarter som bjuder in till att umgås, men där du samtidigt får din privata del. En egen uteplats med altan, färdig gräsmatta och buskage till angränsande tomt.

Anmäl intresse om du vill veta mer!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Lillskär AB

Carolina Hagren

Telefon: 0725279200
E-post: [email protected]

Lillskär AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips