Nybyggnadsprojekt
Våxtorp - BRF Vallåsen i Våxtorp

Våxtorp, Våxtorp, Laholms kommun

I Våxtorp vid hallandsåsen presenteras ett nytt spännande bostadsprojekt under namnet BRF Vallåsen. Här erbjuds parhus om 81 kvm, i en naturskön miljö med hög standard och möjligheter till eventuell uthyrning. Varje bostad har egen parkering på framsidan och en baksida med trädgård i söderläge. Invändigt finner vi ett stort och öppet kök och vardagsrum, två sovrum, et större badrum med dusch och en gästtoalett. Standaren är hög med gråa klinkergolv i badrum på både golv och väggar, välutrustade kök med bänkskivor i sten och ett vackert vitaliserat ekparkettgolv. Bostäderna är utrustade med en egen värmepanna vilket gör att driften direkt kan påverkas av den som själv bor i huset.

Området Våxtorp är en tätort i Laholms kommun som ligger nära naturreservatet Vallåsen. Området är under stark utveckling och ligger på nära avstånd till kommunikationer och motorväg. Närliggande skidanläggning Vallåsen ligger ca 2 kilometer ifrån husen.

Säljstarten inleds efter sommaren, men du kan redan nu reservera just din bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Optimal Fastighetsförmedling

Mathias Blomberg

Telefon: +46708876765
E-post: [email protected]

Optimal Fastighetsförmedling

Telefon: 0708876765
E-post: [email protected]