Nybyggnadsprojekt
Viken - Växthusen lägenheter, Viken

Viken, Höganäs kommun

Vid Hälsingborgsvägen, precis vid Vikens centrum, har vi nu byggstartat lägenheter som erbjuder helt nya möjligheter för dig som söker ett modernt och bekvämt boende.
De fem lägenhetshusen, med totalt 64 lägenheter, ligger varierat och trivsamt inbäddade i den omgivande grönskan. Husen har en varierande arkitektur med vackra teglade fasader med inslag av stående träpanel.
Alla lägenheter är genomgående vilket ger härliga ljusflöden. Lägenheterna har stora och genomtänkta kök både i öppen planlösning och i mer avskild utformning. Du väljer vad som passar dig bäst! Väl tilltagna sociala ytor skapar, i kombination med stora kök, hem att längta till. Vi har även satsat på extra genomtänkt förvaring för att verkligen få plats. De flesta lägenheterna har både ett stort badrum och en gästtoalett.

För dig som söker något utöver det vanliga finns det åtta vindslägenheter och tre etagelägenheter att titta närmre på.

Alla vill vi vara utomhus på vår och sommar, men att ha trädgård kräver en stor arbetsinsats varje år. Föreställ dig då att du kan få detta utan att lyfta ett finger när säsongen kommer. Alla lägenheter har stor balkong eller uteplats där du kan njuta utomhus. Som boende i en av lägenheterna i kvarteret Växthusen kan du dessutom ta del av två stora och gemensamma takterrasser, som gjorda för trevliga sommarfester eller bara ren vardagslyx. Mitt i området finns också ett stort orangeri för sköna stunder i lummig grönska.

Här i kvarteret Växthusen får din vardag näring att växa åt det håll du alltid drömt om.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Nordr Sverige AB, Region Malmö

Conny Holst

Telefon: 042 36 22 90
E-post: [email protected]

Nordr Sverige AB, Region Malmö


E-post: [email protected]

Guider & Tips