Nybyggnadsprojekt
Ystad Centrum - Terrassen i Ystad

Ystad Centrum, Ystad, Ystads kommun

Nu slutför vi de tre sista terrassvåningarna i detta unika nyproduktionsprojekt i Ystad. Visningsvåningen såldes och nästa visningsvåning står klar i början av sommaren, men kommer att kunna visas efter förfrågan redan nu!

Terrassen i Ystad är ett bostadsprojekt bestående av fyra exklusiva terrassvåningar där köparen ges möjlighet att själv påverka sitt eget framtida boende. Våningarna erbjuder exklusiva materialval, braskamin, en öppen och luftig planlösning och unika terrasser i väst- och i österläge med möjligheter till jacuzzi, utekök och mycket annat. Varje terrassvåning är friköpt vilket gör att man kan likna det med ett gathus på tredje plan, i modern tappning och med alla tänkbara moderniteter.

Våningarna erbjuder 143,7 - 154,5 väldisponerade kvadratmeter om fyra - fem rum och kök, med terrassytor om 52-70 kvm.

Varje terrassvåning har en egen fastighetsbeteckning och ägaren styr själv över eventuell uthyrning. Därmed kan även juridisk person (företag) förvärva en bostad.

Kontakta mäklaren för mer information. Bilderna i projektet är till viss del illustrationer, vilka kan komma att ändras.

Byggherre är ENRAX. Som köpare har du möjlighet att påverka ditt framtida boende redan från start, ju tidigare i processen man kommer in, desto mer kan påverkas. ENRAX har i samarbete med House Of Success tagit fram en unik linje för varje terrassvåning, kontakta mäklaren för mer information.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Optimal Fastighetsförmedling

Mathias Blomberg Hading

Telefon: +46708876765
E-post: [email protected]

Optimal Fastighetsförmedling

Telefon: 0708876765
E-post: [email protected]

Guider & Tips