Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skedlovägen 6, Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Skedlovägen 6, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Skedlovägen 6, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Skedlovägen 6

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 100 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
1 187 m² tomt

Charmig och välskött villa med centralt läge där man har närhet till all tänkbar service i Njurundabommen med livsmedelsbutik, matställen, ishockeyhallen och bra kommunikationer med både buss och tåg. Barnen kan promenera till både Kyrkmons Skola och Njurunda Friskola. Friliggande, isolerat verkstadsgarage på ca 60 kvm i mycket bra skick. Uppvärmt både via husets nya luft-/vattenvärmepump och med en egen luftvärmepump. Här har man plats för både två bilar och verkstadsutrymme utan att det blir trångt. Ny saxlyft installerad 2024. Vatten och avlopp. Utöver garage finns även extra förrådsutrymmen på garagets vind och det vidbyggda kallgaraget. I bostadshuset känner man att någon har trivts! Huset är mycket välskött, snyggt och prydligt! Tre sovrum på de två bostadsplanen, ett stort vardagsrum med en braskamin och en stor altan, både inglasad och en öppen del med mycket fin eftermiddags-/kvällssol. Massor av praktiska utrymmen på källarplanet med en rymlig tvättstuga, gym, förråd, bastu och dusch. Stor trädgårdstomt på nästan 1200 kvm med gräsmatta, buskar och fruktträd. Staket runt hela tomten som håller ev. djur och små människor på rätt sida. Välkomna at trivas på Skedlovägen!

  • Premium
Tallskogsvägen 10 D, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Tallskogsvägen 10 D

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
925 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 896 kr/mån
11 935 kr/m²

Välkommen till denna 3:a på markplan till salu på Tallskogsvägen lugnt beläget i området. Bostaden är fördelad på ett ljust kök, två rymliga sovrum och vardagsrum med utgång till altan. Uteplatser finns mot både fram och baksida, varav du på baksidan har fin utsikt mot Ängomstjärnen. Renoverat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Generös förvaring i en utbyggd klädkammare ( som idag används som sovrum) och ett rymligt förråd finns. Nära busshållplats, livsmedelsbutik, skolor och grönområden.

  • Uteplats
Bakstuguvägen 6, Klockarberget, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Bakstuguvägen 6, Klockarberget, Sundsvalls kommun, bild 2
Bakstuguvägen 6, Klockarberget, Sundsvalls kommun, bild 3

Bakstuguvägen 6

Radhus
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 150 000 kr
109 + 20 m²
4 rum
259 m² tomt

Varmt välkommen till Bakstuguvägen 6 med högt och soligt läge. Här finns möjligheten att förvärva ett välplanerat radhus som kombinerar stil och funktionalitet på insidan. På utsidan finner du utemiljöer som är planerade in i den minsta detalj! Det första som möter dig när du kliver in i detta radhus är det ljusa och välkomnande entréplanet. Till vänster om hallen finner du hemmets sociala kök med fullständig utrustning och stilren design. Köket är inte bara en plats för matlagning i detta hem, det är också en mötesplats där familj och vänner kan samlas. Kopplat till köket hittar du tvättstugan som är utrustat med tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet erbjuder goda möbleringsmöjligheter och gott om ljusinsläpp. Här får du plats med större soffgrupp och även matbord. I vardagsrummet finner du kaminen som funkar bra som uppvärmningskälla och mysfaktor. Från detta rum tar du dig smidigt ut till en av hemmets alla uteplatser. På entréplan finner du även en gästwc. Övervåningen erbjuder tre sovrum, två normalstora sovrum och ett som är rymligare. Det rymligare sovrummet har även direkt anslutning till hemmets balkong. Badrummet har nyligen renoverats i moderna materialval, och erbjuder spotbelysning i tak. För de dagar när du vill njuta av naturen utan att lämna komforten av ditt eget hem, är det bara att kliva ut på hemmets välplanerade och charmiga baksida. Här finns möjligheten att bara sitta och fånga soltimmarna eller bara sitta och ta in den trevliga miljön. Bostaden ligger granne med Njurunda Hembygdsgård. Här anordnas flera trevliga aktiviteter varje år. Nära till skogen med fina promenadstigar till toppen av Klockarberget, där det finns gott om blåbär. Lugnt och barnvänligt område med närhet till både Klockarbergets förskola, tennisplan samt badplats och fint fiske i Ljungan. Bröderna Bommen Bryggeri/bageri ligger ett stenkast bort. Från Klockarberget har man närhet till Njurundabommen där man bl.a. hittar tågstationen för pendlare, matbutik, förskola och skola, restauranger samt sportbutik. Från Klockarberget är det ca 6 minuters promenad till närmsta busshållplats. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information!

  • Premium
Rådhusgatan 1, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Rådhusgatan 1

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 950 000 kr
66 + 13,8 m²
2.5 rum
vån 1/5
3 335 kr/mån
29 545 kr/m²

Unik lägenhet - en ljus och fräsch bostad bekvämt belägen på första plan i Brf Herkules. Denna lägenhet, belägen i ett hus byggt 1947, har bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp, genomgående nya ytskikt och en öppen smart planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt hem där allt är renoverat och bara att flytta in! Påkostat kök med exklusiva tillval, egen tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare, badrum med moderna färgval och stilfulla lösningar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social tillvaro. Rymligt sovrum och ett extra utrymme som går att anpassa efter behov. Tryggt boende i förening med låga månadsavgifter och gemensam innergård. Extrarummet räknas som Biarea och ingår utöver den angivna boarean. Läget på Rådhusgatan är så centralt som det kan bli. Här har ni nära till butiker, restauranger, caféer och barer, och ni tar er lätt till andra delar av Sundsvall tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Bågevägen 29B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Bågevägen 29B

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
575 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
2 747 kr/mån
14 024 kr/m²

Äntligen finns en smart planerad bostad på markplan med trädäckad altan. Välplanerad lägenhet där du får ett ljust kök med utrymme för matplats. Badrummet är fräscht och helkaklat med uttag för tvättmaskin. Vidare finns ett rymligt vardagsrum och i anslutning till det finns en alkov där det får plats med säng. Reparationsfond om 5 385kr. Till lägenheten finns en nyare altan med stora ytor och fint solläge. Dessutom har du förråd i nära anslutning till lägenheten samt tvättstuga i huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och tilläggsförsäkring. Det är även gemensam el i föreningen. Centralt läge i Bosvedjan med rikligt utbud av bussförbindelser in till både stadskärnan och Birsta City. I nära anslutning finns affärer, gym, friluftsliv, skolor m.m.

  • Uteplats
Granbacken 29, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Granbacken 29, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Granbacken 29, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Granbacken 29

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 250 000 kr
170 + 95 m²
9 rum
1 172 m² tomt

Mycket pampig och rymlig villa med riktigt generösa ytor. Högt och fint läge med havsutsikt som man kan njuta av både i de stora sociala rummen inomhus och från tomten samt altanerna utomhus. Ny solcellsanläggning som ger hela 18 000 kWh och verkligen håller nere driftskostnader trots de stora ytorna man nyttjar! Det är med en lyxig känsla man går runt i huset som har otroligt stora sociala ytor på entréplanet som också har 4 sovrum varav ett med en egen walk-in-closet. Sovrummen fortsätter även på souterrängplanet som adderar ytterligare två rum samt ett stort allrum och praktiska biutrymmen med både förråd, våtrum, tvättstuga och ett rejält, varmbonat dubbelgarage. Lugnt och mysigt naturnära villaområde med lekplats inpå knuten. Busshållplats i området med täta avgångar. Till centrala Sundsvall är det bara ca 3 km så man kan lätt nyttja cykeln eller ta en promenad. I närheten finns också t.ex. förskola och HK-vallens fotbollsplaner. Varmt välkomna att trivas i Petersvik!

  • Premium
Champinjonvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Champinjonvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Champinjonvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Champinjonvägen 8

Villa
Ljustadalen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 750 000 kr
105 m²
4 rum
405 m² tomt

Nu finns möjlighet till bekvämt villaboende med allt i ett plan. Liten lättskött trädgårdstomt i söderläge där man vistas utan insyn. Trivsam interiör med öppen planlösning, ljusa ytskikt och nyrenoverat kök. Alla vitvaror är utbytta i kök och tvättstuga. En värmande braskamin har nyligen installerats samt en luftvärmepump. Taket är omlagt och fasaden är tilläggsisolerad och omspönad. Sammanfattningsvis är många renoveringar utförda under senaste åren. Tillträdet kan vara flexibelt. Ljustadalen är ett barnvänligt område med förskolor och skola i området. Närhet till hela utbudet i Birsta handelsområde. Bra bussförbindelser och enkla transporter med bil både norrut och söderut längs E 4. Välkommen redan nu med intresseanmälan för att boka förhandsvisning och mer information av denna trevliga och lättskötta villa!

  • Premium
Bågevägen 95A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Bågevägen 95A

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 884 kr/mån
17 661 kr/m²

Modern 2:a om hela 62 kvm med låg månadsavgift där bredband och kabel-tv ingår. Bostaden är bekvämt belägen på på entréplan med uteplats i harmoniskt läge och gott om plats för utemöblerna. Stilfullt badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin / torktumlare. Modernt kök med vita luckor och full maskinpark. Förråd i samma hus. Lugnt område med väldigt goda bussförbindelser. Bosvedjan erbjuder närhet till skolor, förskola, livsmedelsbutik och grönområden. Välskött förening med många genomförda renoveringar. Välkommen på visning. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Marnavägen 111, Bergafjärden, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Marnavägen 111

Fritidshus
Bergafjärden, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 950 000 kr
50 m²
2 rum
1 135 m² tomt

Hemtrevligt och modernt fritidshus med året-runt-standard. Både kök och badrum är nyrenoverat och hela stugan känns väldigt fräsch och fin. Stort inglasat uterum med höst- och vinterglas vid entrén samt ett enklare inglasat uterum på baksidan. Mysig tomt som är platt med fina gräsytor för sommarlekar såsom kubb, fotboll och badminton. För övernattande gäster finns en gäststuga. Här bor du med närhet till populära och omtyckta Bergafjärdens camping där man kan bada vid den fina sandstranden, äta gott, handla i en liten butik och spela minigolf. Ca 2 mil söder om Sundsvall ligger detta fritidshusområde med snabb väg till City. Kommunalt vatten och avlopp är betalt men inte inkopplat.

  • Plus
Bragegatan 15, Haga, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Bragegatan 15

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
775 000 kr
36,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 788 kr/mån
21 233 kr/m²

Fantastisk 1,5:a med optimal planlösning genom ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker fransk balkong och en mysig sovalkov med vidsträckt utsikt från fönster. Fint kök och ett kaklat badrum med tvättmaskin. Högst upp i huset med ostört läge och fönster i två väderstreck som ger rikligt ljusinflöde. Vindsförråd på samma våningsplan. Bredband är inkluderat i den redan låga månadsavgiften. Föreningen är välskött och har redan genomfört många av de större och viktiga renoveringarna så som stambyte, fönster, ytterdörrar & balkonger m.m. I området finns allt från livsmedelsbutik med generösa öppettider till skolor, dagis, friluftsområde, sjukhus och goda bussförbindelser till både Birsta City och stadskärnan. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Skönsbergsvägen 20, Haga, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Skönsbergsvägen 20, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 20, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 20

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Pris saknas
191 + 181 m²
12 rum
1 259 m² tomt

Villan som aldrig tar slut! På Nedre Haga hittar vi detta massiva hus med utrymmen för den stora familjen eller för den som uppskattar stora sociala utrymmen och rymd. Totalt 12 rum och kök på 372 kvm, varav 6-7 sovrum med de inredda rummen på nedre plan. I husets hjärta hittar vi tre rum i fil, matrum, vardagsrum och biblioteket. Rummen har vackra parkettgolv och stora fönsterpartier med fin utsikt ner mot centrala Sundsvall och havsinloppet. Nedre plan har tre sovrum med stora fönster och fina sociala utrymmen även här, t.ex. i allrummet och vardagsrummet som också har en mysig öppen spis. På detta plan finns bl.a. även ett renoverat våtrum med en fin bastu och duschrum. Totalt finns det hela 5 toaletter i huset, 4 badrum varav 3 med dusch och ett med badkar, här blir det aldrig kö! Isolerat varmgarage vid infarten som är stensatt. Lummig och uppvuxen trädgårdstomt som skapar en insynsskyddad oas. Uppvärmningen sker med en effektiv luft/vattenvärmepump. Fiber finns indraget. Centralt läge med promenadavstånd till centrala Sundsvall och busshållplats bara ett stenkast från huset. I närområdet finns bl.a. pizzeria och livsmedelsbutiker, nära till det mesta!

  • Premium
Hakon Ahlbergs väg 31C, Sidsjö, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Hakon Ahlbergs väg 31C

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 300 000 kr
80,8 m²
4 rum
vån 1/2
5 862 kr/mån
28 465 kr/m²

I trivsamma och populära Sidsjön finns nu denna härliga 4:a på markplan tillgänglig. Välplanerad med fönster i flera väderstreck och vacker utsikt mot härlig natur. Modern öppen planlösning med härliga sällskapsytor och altan både mot fram- och baksida. Perfekt tillfälle för er som vill bo nära Sidsjön men med gångavstånd till stadskärnan. I månadsavgiften ingår både bredband och p-plats med el-uttag finns tillgängligt direkt. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Vapelvägen 10C, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Vapelvägen 10C

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 218 kr/mån
14 860 kr/m²

Välkommen till Vapelvägen 10C! Med minimal insyn och en vacker utsikt över grönskande omgivningar, belägen på våning tre av tre, finner du en inbjudande 2-rumslägenhet med moderna materialval och en välplanerad planlösning. När du kliver in i denna lägenhet möts du av en inbjudande och rymlig hall med gott om plats för dina kläder och tillhörigheter. Vardagsrummet är ljusa med moderna ytskick samt generösa ytor med goda möbleringsmöjligheter, här finner du plats för både soffgrupp och matbord. Stora fönster och en balkongdörr som släpper in naturligt ljus i rummet. Balkongen är i söderläge och är den optimala platsen att njuta av solen och den härliga utsikten över södra berget och naturen som erbjuds i denna bostad. Här kan du koppla av och fånga många soliga timmar. Kök med vita snickerier på luckor och skåp, här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp samt goda arbetsytor. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och har bra förvaringsmöjligheter i de platsbyggda och fristående garderoberna. Badrummet är utrustat med kakel och klinker. Som boende på Vapelvägen har du de bästa av naturen och närhet till stadspulsen. Med promenad avstånd från bostaden har du foten av Södra berget, där utegym, hinderbana och motionsspår finns under sommaren. På vinterhalvåret erbjuds istället längdskidåkning och slalombacken. Pizzeria, Ica butik och vårdcentral har du runt knuten av bostaden, och om du vill ta dig ner till stan finns goda bussförbindelser, promenad stäcka eller cykelväg. Kontakta oss för att boka din privata visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Baldersvägen 16B, Alliero, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Baldersvägen 16B

Lägenhet
Alliero, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 595 000 kr
153 m²
6 rum
vån 2/7
8 340 kr/mån
30 033 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna toppmoderna våning i attraktiva Brf Ludvigsberg. Belägen en trappa upp och erbjuder allt från imponerande takhöjd till vacker vidsträckt utsikt över Sundsvalls fina stad. Ett bekvämt boende som genomsyras av rikligt ljusinsläpp och generösa ytor i modern öppen planlösning. Lägenheten är fördelad på ett modernt kök med utrymme för matgrupp, fyra rymliga sovrum ( varav ett använd som walk in closet idag) och ett kaklat badrum med dusch samt ett hygienutrymme. Här finns också en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med fantastisk utsikt och i anslutning till detta finner vi också matrummet. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över hela Sundsvall. Förvaring i garderober och smarta lösningar. Parkeringsplats finns att hyra direkt. Förråd och gemensam tvättstuga i samma hus. Detta är en riktigt imponerade lägenhet i ett av Sundsvall attraktivaste lägen. Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Tivolivägen 24, Haga, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Tivolivägen 24

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 425 000 kr
52,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 695 kr/mån
26 989 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga boende i attraktiv förening på Haga. På den trivsamma balkongen i söderläge sitter du i högt läge med vidsträckt utsikt och en insynsskyddad känsla. Lägenheten har stilfulla materialval med genomtänkta detaljer som bidrar till den höga standarden. Funktionellt och stilrent kök med plats för matlagning. Smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin. Bostaden har ett luftigt vardagsrum. Sovrum med plats för dubbelsäng. Kabel-tv och bredband med 1000 Mbit ingår i avgiften. Här bor du bekvämt med närhet till centrum, livsmedelsbutik och grönområden på Norra berget. Promenadavstånd till sjukhuset igenom en mysig skogsslinga och även promenadavstånd till centrum. Pendlar man till Timrå eller Härnösand går bussar dit utan byte bara ca 500 m bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
Lappgränd 8 E, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Lappgränd 8 E

Radhus
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 650 000 kr
107,7 m²
4.5 rum
6 363 kr/mån
24 605 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma, ljusa och moderna boende byggt 2017. Stora fönsterpartier och en härlig uteplats mot insynsskyddad baksida i söderläge med sol från morgon till kväll. Det övre planet har två sovrum, barnkammare samt allrum med öppen yta och en fransk balkong.Det nedre planet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stilfulla badrum fördelade på de bägge planen. Genomgående fina golv och ljusa ytskikt. Mysig innergård vid entrén och carport tillhör boendet. Förråd finns till bostaden i separat byggnad. Underbart läge med närheten till strövområden samt bl.a. förskolor, skola, affär, busshållplats mm. Här kan man inte annat än att trivas. Välkommen att kika på detta toppmoderna boende!

  • Uteplats
Lundbovägen 17 E, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Lundbovägen 17 E

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 250 000 kr
68,6 m²
3 rum
vån 1/3
4 830 kr/mån
18 222 kr/m²

I lugna och populära Brf Trädgårdsmästaren finns nu denna mycket trivsamma 3:a tillgänglig en halv trappa upp. Den smarta planlösningen gör att bostaden känns rymlig och har genomgående fina ytskikt. Lägenheter har ett ljust renoverat kök med full maskinpark, allrum med utgång till en stor inglasad balkong med vilsam utsikt och två rymliga sovrum. Fint badrum med kakel och klinker. I avgiften ingår både bredband och kabel-tv. Här bor du nära livsmedelsbutik, grönområden och gångavstånd till Sundsvalls centrum. Bekvämt med tvättstuga i samma trappuppgång. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Norrmalmsgatan 10C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Norrmalmsgatan 10C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Norrmalmsgatan 10C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Norrmalmsgatan 10C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/7
5 942 kr/mån
21 583 kr/m²

Varmt välkommen till detta centrala boende på tredje våningen med hiss på Normalmsgatan 10C. Denna tvårummare har nyligen renoverats med moderna och genomgående materialval, inklusive ett ljust marmorgolv som förbinder hall och kök. Köket är välutrustat med vinkyl, diskmaskin och induktionshäll. Utsikten från köket sträcker sig mot Norrabergen. Vardagsrummet har gott om plats för matbord och soffgrupp, och härifrån når du hemmets balkong som disponeras i söderläge. Sovrummet erbjudet gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderoben i sovrummet samt i den rymliga klädkammaren. Badrummet renoverades vid stambyte och är utrustat med kakel på väggar och klinker på golv. Som boende på Norrmalmsgatan har man närhet till ett brett utbud av butiker, kaféer, restauranger och smidiga kommunikationsmöjligheter runt hörnet. En attraktiv och bekväm plats som möjliggör en enkel och bekväm livsstil med alla nödvändiga bekvämligheter på nära avstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barrstigen 5, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Kommande
Barrstigen 5, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Barrstigen 5, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Barrstigen 5

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 200 000 kr
95 + 115 m²
4 rum
1 340 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa med toppenläge där fördelarna är många! Belägen på liten och lugn gata utan genomfartstrafik i centrala Matfors. Lekvänlig och lättskött tomt med bra solläge. Stort inglasat uterum med plats för många gäster och flera altaner runt om huset. Ett ombonat och mysigt hem där många renoveringar är utförda som dränering, takbyte, 3-glasfönster mm. Gott om utrymmen och förvaring både utvändigt och invändigt. Garage och stora utvändiga parkeringsytor. Vattenburen uppvärmning via pellets och solpaneler. Fiberansluten via Servanet. Optimalt läge för den som värdesätter gångavstånd till allt vad Matfors erbjuder. Med en kort promenad bort finns busshållplats, välsorterad matbutik, möbelaffär, handelsträdgård, restauranger och det trevliga kaféet Det Goda Bruket. Även vårdcentral, apotek, simhall, gym, flera förskolor och skolan finns i området. För den friluftsintresserade så finns området kring Rännösjön som kan nyttjas flitigt alla årstider. Där finns bl.a. motionsspår, badstrand och vintertid fina skidspår. Att pendla är numera enkelt med nya E14 som tar dig snabbt till Sundsvall. Välkommen att kontakta oss för intresseanmälan för visning och mer information gällande detta trevliga hus!

  • Premium
Skönsbergsvägen 29D, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Skönsbergsvägen 29D

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 700 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 190 kr/mån
19 767 kr/m²

I populärt och välkänt område finns nu denna moderna 3:a tillgänglig. Bostaden har renoverats med smakfulla val av ytskikt och har smakfulla färgval. Lägenheten är fördelad på ett modernt renoverat kök med utrymme för matplats, två rymliga sovrum och ett kaklat badrum med dusch samt tvättmaskin. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Från köket når man den inglasade balkongen i fint läge. Attraktiv förening med många renoveringar gjorda. Här bor du med närhet till både city, livsmedelsbutik, gym, restauranger samt strövområden. Detta boende bör upplevas, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
Terrassvägen 2, Söråker, Timrå kommun
  • Kommande

Terrassvägen 2

Villa
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 000 000 kr
163 + 69 m²
7 rum
949 m² tomt

Mycket rymlig villa med fantastiska biutrymmen och mycket fin utsikt. Inglasat uterum i anslutning till kök och matrum där man gärna bjuder in gäster till middagarna. Tre sovrum på entréplanet och möjlighet till fler på souterrängplanet. Två luftvärmepumpar och en braskamin som håller elförbrukningen nere. Nuvarande ägare har förbrukat ca 13 000 kWh totalt i det stora huset. I direkt närhet till huset finns Söråkers väl utbyggda service som förskola och skola, idrottsanläggningar, tandläkare och vårdcentral, livsmedelsbutik, restauranger och inte minst havet med både småbåtshamn och strandpromenad.

Vikingavägen 73C, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Vikingavägen 73C

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
950 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 062 kr/mån
13 869 kr/m²

I lugna och trivsamma Granlo finns nu denna rymliga & fina bostad om ca 68,5 kvm. En kvadratsmart lägenhet som erbjuder ett modernt renoverat kök och ett allrum med utgång till den trivsamma balkongen i ett högt läge. Sovrum med förvaring i garderober. Bostaden har också ett ljust badrum med badkar och tvättmaskin. Bra boendekostnad där bredbandet ingår i avgiften. Här bor du med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, Mittuniversitetet och cykelavstånd till centrala Sundsvall. I Brf Selångerhus nr 4 erbjuds gemensam el och bredband som ingår i månadsavgiften vilket ger bra boendekostnad. Välskött och omtyckt förening med många genomförda renoveringar och goda parkeringsmöjligheter.

  • Balkong
Grönborgsgatan 8C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Grönborgsgatan 8C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 045 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 916 kr/mån
20 291 kr/m²

På den eftertraktade adressen Grönborgsgatan med endast ett stenkast från universitet och centrum välkomnas du hem till denna moderna tvårummare med balkong i söderläge. När du kliver in i denna lägenhet möts du av en inbjudande och rymlig hall med gott om plats för dina kläder och tillhörigheter. Till vänster om hallen hittar du det moderna och praktiska köket. Här smälter mattsvarta luckor och en träbänkskiva samman till en stilren och modern atmosfär. Arbetsytor finns det gott om, och möjligheten till trevliga middagar är inom räckhåll. Dessutom kan du njuta av en vacker utsikt över norra berget medan du förbereder dina måltider. Vardagsrummet är ljust och rymligt med generösa möbleringsmöjligheter. Stora fönster och en balkongdörr släpper in massor av naturligt ljus. Balkongen i söderläge är den perfekta platsen att njuta av solen och den underbara utsikten över södra berget. Här kan du koppla av och njuta av många soliga timmar. Den här lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. En rymlig walk-in-closet finns i anslutning till köket och i sovrummet finns generösa garderober. Dessutom har du tillgång till ett praktiskt källarförråd. Här bor du inte bara i en fantastisk lägenhet, utan också i närheten av vackra parker och charmiga bostadshus från 50-talet. Allt du behöver finns inom räckhåll. Två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och ett 24/7-gym ligger bara ett stenkast bort. På en 10 minuters promenad når du Sundsvalls centrum med shopping, restauranger, banker, apotek och livlig nattliv. Dessutom finns för-, grund- och gymnasieskolor inom fem minuters gångavstånd från lägenheten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Högomsvägen 18, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Kommande

Högomsvägen 18

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 423 kr/mån
26 892 kr/m²

Välkommen hem till Högomsvägen 18 med en låg avgift där allting är inkluderat! Denna nyrenoverade 1,5:a, med modern design och smarta lösningar tar boendekomforten till en helt ny nivå. Här finner du en mycket stabil förening med en låg belåning per kvm, där alla stora renoveringar är gjorda. Låt oss börja med köket, hjärtat av hemmet, där elegans möter funktionalitet. De ljusgråa, högblanka över- och underskåpen är inte bara visuellt tilltalande, de erbjuder också generös förvaring för alla dina köksredskap. Luckorna kombinerat med bänkskivan i marmor imitation, skapar en stilren helhet. Det diskreta ljuset från belysningen i underskåpen skapar en stämningsfull atmosfär när kvällen närmar sig. Med en fullt utrustad köksmiljö och en vinkyl inom räckhåll, är detta en plats där dina kulinariska drömmar kan förverkligas. Smart planering är nyckeln, och denna enrummare är inget undantag. Förvaringsmöjligheterna är optimala, särskilt med de välplacerade garderoberna som separerar hallen och sovdelen. Här finns gott om plats för kläder, skor och allt annat du behöver ha organiserat. När du längtar efter lite frisk luft och solljus, ta dig ut till den rymliga inglasade balkongen. Det är en perfekt plats att njuta av dina morgonkaffe eller avkopplande stunder på kvällen. Badrummet har kakel på väggar och klinker på golv i ljusa materialval. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin med torktumlare, vilket gör vardagen ännu smidigare.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 24