Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marika Nousiainen

Marika Nousiainen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 46A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Storgatan 46A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 46A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 46A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
895 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 506 kr/mån
20 814 kr/m²

Mycket centralt belägen 1,5:a med gångavstånd till både stadskärnan, myndigheter och Mittuniversitetet. Välplanerad lägenhet som har ett modernt, helrenoverat kök, ett sovrum och från vardagsrummet nås balkongen med eftermiddag./kvällssol. Belägen på våningsplan 1. Bra månadsavgift i en välskött förening som har uppvärmning med bergvärme samt 3-glasfönster. Gemensamhetsavtal för hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bovägen 8, Timrå, Timrå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Bovägen 8

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
745 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 449 kr/mån
12 417 kr/m²

Välkommen till en genomgående renoverad 2:a i populära Tallbacken. Bostaden har genomgående smakfulla val av ytskikt och fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Lägenheten är fördelad på ett nyrenoverat kök med full maskinpark samt en köksö med förvaring, rymligt sovrum och ett nyrenoverad badrum med en tvättmaskin. Vardagsrum har utgång till den inglasade balkongen. Föreningen har gemensamt avtal för bredband och hushållsel. Trivsam innergård med uteplats. Här bor du nära till mataffärer, bank, restauranger, butiker, gym, bibliotek och tågstation.

  • Plus
  • Balkong
Bågevägen 17B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 17B

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 295 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
6 331 kr/mån
13 081 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam 4:a belägen på våning 1. Inglasad och utbyggd balkong med ett inynsskyddat läge mot söder utan framförvarande hus. Vardagsrummet har plats för både en matgrupp och soffa. Garderober finns i sovrummen och i det helkaklade badrummet finns både golvvärme och uttag för tvättmaskin. Tillträde kan ske innan sommaren. En helrenoverad tvättstuga finns i källarplan tillsammans med lägenhetsförråd och cykel- samt barnvagnsförråd. Besöksvänligt med gott om parkeringsplatser för besökande och boende. Området är barnvänligt med nya lekplatser och en grundskola mitt i föreningen samt fem förskolor i området. I föreningen finns mycket fritidsaktiviteter att välja på som gym, boule, odlingslotter, grillaltan, snickarbod, hobbylokal mm. Några hundra meter från Bosvedjans centrum finns elljusspår och vandringsleder, som används både sommar och vintertid. Elljusspåret som bl.a. används flitigt av skolan är väl kuperat och ca 2 km långt.

  • Balkong
Medborgargatan 71, Korsta, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 71

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
550 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3
5 566 kr/mån
7 190 kr/m²

Välkommen till en 3:a med en stor inglasad balkong med havsutsikt och ett helkaklat badrum. Garderober finns i hallen och förvaringsutrymme med skjutdörrar i det stora sovrummet. Våning 3/7. Lägenheten ligger lugnt och naturskönt samtidigt tar du dig in till Sundsvall centrum smidigt med bil eller promenad. För småbarnsfamiljer finns det förskola i föreningens lokaler. Elljusspår finns intill föreningen och en fin lekplats i Ortviksparken och strandpromenadväg längs vattnet till centrala Sundsvall och Skönsberg.

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 58A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 58A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 875 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 5/8
4 969 kr/mån
22 189 kr/m²

Välkommen till en gavellägenhet med ett renoverat kök och badrum. Centralt läge mellan stadskärnan och Mittuniversitetet, våning 5 med hiss och med fin utsikt mot väst. Garageplats tilldelas enligt kölista. I området finns parker och grönområden. Här finns även Selångersån med cykel- och gångvägar, som bl a sträcker sig in till Sundsvalls centrum. På några minuters gångavstånd finns flera restauranger och på andra sidan gatan ett bageri. Bo enkelt genom att ta hissen direkt ner till förråd, tvättstuga och garage. Tillgång finns till föreningens motionslokal och övernattningsrum.

  • Hiss
Fridhemsgatan 31A, Östermalm, Sundsvalls kommun
  • Lör 11 maj kl 12:00

Fridhemsgatan 31A

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 2/2
5 859 kr/mån
18 857 kr/m²

Välkommen till en öppen och luftig fyrarumslägenhet med generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp. Välhållen fiskbensparkett i stora delar av lägenheten. Stilfullt badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin. Inglasad och utbyggd balkong i söderläge. Insynsskyddat läge på våning två med fin innergård med gräsmatta och grillplats. Tillgång till ett stort förråd, en matkällare och tvättstuga i husets källarplan. Välskött och lågt belånad förening. I månadsavgiften är värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg inkluderat. Centralt läge på Östermalm med gångavstånd till stadskärnan och goda bussförbindelser.

  • Plus
  • Balkong
Jakobsdalsgatan 2B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Jakobsdalsgatan 2B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 245 kr/mån
14 143 kr/m²

Charmig 1:a på Östermalm med lummigt läge alldeles intill den vackra Fridhemsparken. Lägenheten har balkong och fönster i två väderstreck och utsikt mot Sundsvallsbron från köket. Balkongprojekt har påbörjats. Våning 2/2. Bra boendekostnad genom gemensam el och bredband om 100 mbit som ingår i månadsavgiften. Här bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till Centralstation och Stenstan med butiker och service. Välkommen på visning!

  • Balkong
Klippgatan 20, Korsta, Sundsvalls kommun

Klippgatan 20

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
695 000 kr
103 m²
4 rum
vån 3/3
7 943 kr/mån
6 748 kr/m²

Välkommen till en rymligt lägenhet med vidsträckt utsikt mot hamninloppet. Balkongen är utbyggd och inglasad, badrummet är stambytt och helkaklat. Ombyggd planlösning med 4 sovrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel -tv och bredband. I nära anslutning till föreningen finns ett motionsspår, det finns även fina stigar i skogen mellan Korsta och Tunadalshamnen. Föreningens medlemmar har tillgång till: Föreningslokal, uthyrningslägenhet, snickarrum, målarrum, vävstuga, cykelförråd, bastu och gym.

  • Balkong
Korstavägen 9, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 9

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
375 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3
3 850 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a i populära Korsta. Våning 3! 40kvm med sovalkov vilket ger en luftig känsla. Ljust kök med ett generöst utrymme för matplats vid fönster. Stambyte och renovering av badrum har skett 2020. Genomgående fina ytskikt och badrummet är renoverad med kakel och klinker, golvvärme och spotlights i taket, tvättmskin ingår. Balkongen ligger som resterande lägenheten mot grönområde. Klädkammare och garderober finns. Föreningens medlemmar har tillgång till övernattningslägenhet, hobbyrum med biljardbord. Fin gång- och cykelväg längs vattnet till centrala Sundsvall.

  • Balkong
  • Hiss
Sveavägen 11 B, Södermalm, Sundsvalls kommun

Sveavägen 11 B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 639 kr/mån
19 381 kr/m²

Välkommen till välplanerad 2:a med ett renoverat kök med utsikt mot Norra Berget och GA-kyrkan, stambytt och helkaklat badrum samt en stor inglasad balkong belägen i ett insynsskyddat läge mot grönområde. Centralt och eftertraktat läge. Bra planlösning med ett stort sovrum och förvaring i garderober i både hall och sovrum. Här bor ni på bekvämt avstånd från stadskärnan med fin natur och nära till Sidsjön samt tillgång till bra bussförbindelser. Brf Malmen är en välskött förening med många genomförda renoveringar som stambyte, dörrbyte och utbyggda balkonger mm. Bredband och balkongtillägg ingår i månadsavgiften med värme och vatten. Bilplats finns ledigt.

  • Balkong
Medborgargatan 79, Korsta, Sundsvalls kommun
Medborgargatan 79, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Medborgargatan 79, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Medborgargatan 79

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3
5 381 kr/mån
9 542 kr/m²

Välkommen till en renoverad 2:a med en inglasad balkong som har utsikt mot hamninloppet, småbåtshamnen och Södra Berget. Belägen på våning 3, hiss finns. Köket går i grått och har diskmaskin. Garderober finns i hall och sovrum samt ett stort förråd/extra rum. I sovrummet finns en stor garderob och det nyrenoverade badrummet har tvättmaskin. Föreningen har nya 3-glasfönster och nya badrum. Tillgång till gästlägenhet, gym, lokal, bastu mm. Lägenheten ligger naturskönt samtidigt tar du dig in till Sundsvall centrum smidigt med bil eller promenad. Fin strandpromenadväg längs vattnet till centrala Sundsvall.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallvägen 9B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 9B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
40 m²
1 rum
vån -1/7
2 830 kr/mån
11 250 kr/m²

För visning kontakta ansvarig mäklare! I populära Brf Strandparken finns nu denna stora gavel 1:a med sovalkov och burspråk. Bekvämt boende med två hissar, tvättstuga och stort förråd på samma våningsplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Hushållselen har föreningen gemensamt avtal för med individuell mätning och debitering som driftkostnad. Strandpromenad och havsbad nedanför föreningen med stor, fin sandstrand, klippor, öppna gräsytor och grillmöjligheter. I föreningen är det lätt att trivas, medlemmar har tillgång till två gästlägenheter, biljard, bibliotek, gym, snickeri, vävstuga, samlingslokal, boulebana, bastu, motionslokal samt odlingslotter. Välskött förening belägen endast 6 km från Sundsvalls centrum.

  • Hiss

Visar alla 12