Mäklare Marika Nousiainen

Marika Nousiainen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Nackstavägen 38A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 38A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

495 000 kr

66 m²

2 rum

5 115 kr/mån

7 500 kr/m²

Välkommen till en renoverad gaveltvåa med bra utsikt över omgivningarna och med den stora inglasade balkongen. Våning 5. Fullutrustat badrum med extra tillval som golvvärme, spotlights i tak. Nya golv, lister, köksluckor och målade väggar. Tvättstuga finns i samma trapphus. Kabel-tv och bredband + telefoni 500/500 Mbit/s via Telenor ingår i avgiften även värme, vatten och tillägg till hemförsäkringen. Brf Rågen ligger nära en skön natur med många möjligheter till promenader i skog och mark. Har även en bred fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. I området finns det närhet till ett affärscentrum med en mängd olika affärer.

 • Balkong
 • Hiss
Haparandavägen 9, Granloholm, Sundsvalls kommun

Haparandavägen 9

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

850 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 501 kr/mån

13 386 kr/m²

Välkommen till en 2:a på markplan i lugnt område i Granloholm. Ett boende med radhuskänsla med egen uteplats på entrésidan och stor altan med markis som har eftermiddagssol. Genomgående trivsam standard med en genomtänkt planlösning med stora ytor, klädkammare och garderober. Helkaklat duschrum med golvvärme och uttag för tvättmaskin. Mycket välskött förening med goda parkeringsmöjligheter. Tillgång till övernattningsrum och samlingslokal. I närområdet finns förskolor, skola och sjukhuset. Fina promenadstråk runt Sticksjön och skidspår vintertid.

 • Plus
 • Uteplats
Västergatan 23B, Haga, Sundsvalls kommun

Västergatan 23B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

4 262 kr/mån

23 933 kr/m²

På attraktiva och lugna Västergatan i Haga finns nu denna ljusa och fina gavel 3:a tillgänglig. Välplanerat med två sovrum, ett helrenoverat kök och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen i sydvästläge mot innergården. Bekvämt belägen på första våningen. Helkaklat och stambytt duschrum med fönster som ger fint ljusinsläpp. Bra månadsavgift där även bredband är inkluderat. Barnvänligt och rogivande område i Haga med goda parkeringsmöjligheter i föreningen. Här har ni mataffär i mycket nära avstånd med generösa öppettider samt tillgång till fina promenadstråk runt Haga, närhet till sjukhuset, skolor, förskola m.

 • Balkong
Fridhemsgatan 94A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
 • Tis 7 feb kl 16:30

Fridhemsgatan 94A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 375 000 kr

80,2 m²

3 rum

4 539 kr/mån

17 145 kr/m²

Renoverad och trivsam 3:a med ett rogivande läge utan insyn och fantastisk utsikt mot hamninloppet från den nya inglasade och utbyggda balkongen. Barnvänlig förening med en fin innergård med lekplats, fotbollsplan och skridskoplan på vintern. Lägenheten har fina val av ytskikt och ett helkaklat badrum efter stambyte av föreningen. Låg månadsavgift med bredband inkluderat i en mycket välskött och stabil förening. Gemensam el i förening med individuell mätning. Ekonomisk stark förening som är välskött och erbjuder goda parkeringsmöjligheter. Tillgång till föreningens bastu, tvättstugor, hobbyrum, träningslokal och övernattningslägenhet. Centralt läge i Skönsmon med gångavstånd till stadskärnan och goda bussförbindelser. I närheten finns restaurang, gym, vårdcentral, friluftsområde, bageri, skola m.m.

 • Plus
 • Balkong
Tallvägen 9B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 9B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

500 000 kr

40 m²

1 rum

2 721 kr/mån

12 500 kr/m²

För visning kontakta ansvarig mäklare I populära Brf Strandparken finns nu denna stora gavel 1:a med sovalkov och burspråk. Bekvämt boende med två hissar, tvättstuga och stort förråd på samma våningsplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Hushållselen har föreningen gemensamt avtal för med individuell mätning och debitering som driftkostnad. Strandpromenad och havsbad nedanför föreningen med stor, fin sandstrand, klippor, öppna gräsytor och grillmöjligheter. I föreningen är det lätt att trivas, medlemmar har tillgång till två gästlägenheter, biljard, bibliotek, gym, snickeri, vävstuga, samlingslokal, boulebana, bastu, motionslokal samt odlingslotter. Välskött förening belägen endast 6 km från Sundsvalls centrum.

 • Hiss
Åkersviksgatan 7A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Åkersviksgatan 7A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 195 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 767 kr/mån

21 150 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 2:a med ett kök och ett matrum med vy mot Norra Berget. Ett helkaklat och stambytt badrum, förvaringsutrymme i sovrum och klädkammare. Ljust vardagsrum med fönster mot innergården i söderläge. Våning 2. Välskött förening med låga månadsavgifter samt bredband inkluderat. I föreningen finns flera tvättstugor. Det finns också cykelrum, förråd, övernattningslägenhet, föreningslokal med biljardbord, pingis, dart, snickerilokal samt relax med bastu. Mycket centralt läge där stadskärnan och MittUniversitetet ligger inom kort gångavstånd. I området ligger flera fina parker, grönområden, Myndigheter, Ego gym, bageri Bakgården, Västra Station finns på kort promenadavstånd för pendlaren. Här finns även Selångersån med cykel- och gångvägar, som bl a sträcker sig in till Sundsvalls centrum. På några minuters gångavstånd finns flera restauranger.

Västra allén 8A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Västra allén 8A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

645 000 kr

39,5 m²

1 rum

3 748 kr/mån

16 329 kr/m²

Väster om stadskärnan bara ett stenkast från MittUniversitetet finns nu denna välskötta 1:a med ett fullstort kök och rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med eftermiddagssol. Bekvämt belägen på våning 1, hiss finns. Lummig innergård med gemensam grillplats. Här finns alla förutsättningar för att trivas då lägenheten har ett jättefint läge och stor balkong. Tillgång finns till föreningens bastu. I området ligger flera fina parker, grönområden, myndigheter, Ego gym, Bageri Bakgården, Västra Station finns på kort promenadavstånd för pendlaren. Här finns även Selångersån med cykel- och gångvägar, som bl a sträcker sig in till Sundsvalls centrum. På några minuters gångavstånd finns flera restauranger. Kontakta mäklaren för visning

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7