Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Mäklare

Fridhemsgatan 108A, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 108A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 295 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 599 kr/mån

16 928 kr/m²

Letar ni efter en lägenhet i ett lugnt och barnvänligt område där det bara är att flytta in så har ni kommit helt rätt. Denna rymliga 3:a har genomgått stora renoveringar och erbjuder en genomgående bra standard. Det tillsammans med ett bra läge i huset med lugnt läge på första våningen gör lägenheten attraktiv och enkel att trivas i. Köket är luftigt och modernt med generösa ytor, badrummet är helkaklat och sovrummen är i bra storlek och likaså vardagsrummet. Balkongen ligger fint mot innergården i söderläge. Centralt läge i Skönsmon med gångavstånd till stadskärnan och goda bussförbindelser. I närheten har ni restaurang, gym, vårdcentral, friluftsområde, affärer, bageri, restaurang, skolor m.m. Välkommen att trivas!

 • Balkong
Albäcksgatan 41, Södermalm, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 41

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 395 000 kr

101,2 m²

4 rum

5 517 kr/mån

23 666 kr/m²

För er som söker bekvämlighet med centralt läge så finns nu denna rymliga 4:a tillgänglig. Hiss i huset och möjlighet till parkeringsplats direkt. Här får ni 101 kvm med genomgående luftig och härlig planlösning. Nära allt ni precis kan tänka er centralt i Sundsvall men här får ni dessutom fördelen att Sidsjön samt Södra Berget, med sitt rika friluftsliv, ligger på gångavstånd. En stark förening med goda parkeringsmöjligheter i området och i samma hus på Albäcksgatan 41 finns dessutom ICA. I den blygsamma månadsavgiften på 5517 kr är värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg inkluderat. Dessutom har föreningen gemensam el vilket ger en bättre boendekostnad. Hemmet är fördelat på 3 stora sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Därtill har ni goda sociala sällskapsytor mellan vardagsrum, kök och inglasad balkong.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Överkovland 220, Kovland, Sundsvalls kommun

Överkovland 220

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

775 000 kr

87 m²

3 rum

1 240 m² tomt

Lantligt beläget torp i Överkovland med både garage och gäststuga. Lämpligt få grannar direkt inpå knuten, här kan man njuta av naturen och lugnet trots närheten till centrala Kovland med förskola, skola, livsmedelsbutik, idrottsanläggning, m.m. dit det är ca 2 km. Busshållplats in till Sundsvall finns nere vid väg 86. Bostadshuset är lämpat för en mindre familj och behöver renoveras för att få lite mer modern standard men går att flytta in i direkt om man så önskar. Vedspisen i köket kan sköta delar av uppvärmningen och samtidigt värma dagens middag. Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul mot dolda fel. Välkommen ut till lugnet och den härliga naturen i Överkovland!

Södra Allén 27, Södermalm, Sundsvalls kommun

Södra Allén 27

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4 950 000 kr

138 m²

8 rum

531 m² tomt

Välkommen till attraktiva Södermalm - Gångavstånd både till stadskärnan och det vackra rekreationsområdet runt Sidsjön och Södra Berget. Södra Allén 27 är ett välskött hem som inger en varm hemtrevlig känsla med fina ljusinsläpp, genomgående fräscha ytskikt, stora sociala ytor och härlig atmosfär. Huset uppfördes 1965 och har en area om 138+160kvm fördelat på två plan. På entréplanet finns bl.a. Ett stort kök med goda förvaringsutrymmen och bra arbetsytor, ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, möjlighet till 4-6 sovrum och renoverat duschrum. På källarplanet finner ni en rymlig gillestuga, groventré med många bra förvaringsutrymmen, tvättstuga med torkrum och klädkammare. Vidbyggt garage. Njut av ett välplanerat hus med allt man kan önska sig!

Sveavägen 26, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Sveavägen 26

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

700 000 kr

40,5 m²

1 rum

3 606 kr/mån

17 284 kr/m²

Välkommen till en rymlig bostad om 40,5 kvm i attraktiva Brf Högbo. Föreningen håller på att bygga inglasade balkonger och planeras vara klart 2023. Lägenheten är trivsam och har ett genomgående tema vilket skapar en hemtrevlig känsla. Trivsamt kök med gedigna arbetsbänkar och utrymme för matplats. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för säng och har utgång till den härliga balkongen i soligt läge. Vardagsrummet är generöst tilltaget och här ryms även en större soffgrupp. Det ljusa badrummet har smakfullt renoverats under 2019 med moderna färgval. Detta är en riktigt fin lägenhet som erbjuder ett mycket bekvämt boende. I avgiften ingår både bredband & kabel-tv. Här bor man ett stenkast ifrån livsmedelsbutiker,träningsmöjligheter och promenadavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Övre Raholmsvägen 56, Alnö, Sundsvalls kommun

Övre Raholmsvägen 56

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4 400 000 kr

145 m²

5 rum

1 795 m² tomt

Mycket representativ och exklusiv villa med ett högt och fint läge med vacker utsikt över omgivningarna i Ankarsvik och havet. Planlösningen är väldigt genomtänkt med massor av ytor i husets sällskapsrum som också flödar av dagsljus. När renoveringar har genomförts så har man gjort det med genomtänkta lösningar och påkostade material. Stenmaterial som granit, skiffer och marmor byter av varandra i de olika rummen varvat med varma och snygga parkettgolv. Stora ytor både på entréplanet, det inredda källarplanet och i altanytor runt huset. Källarplanet har riktigt fina ytor för hemmabion, aktivitetsrum, förrådsutrymmen och relaxmiljöer, här finns det något för alla! Fristående garagebyggnad med förråd. Uppvärmning med effektiv bergvärme och treglasfönster i hela huset bidrar till att hålla nere energikostnaderna. Fin tomt med gäststuga, gräsmatta, rabatter, buskar och träd. Ta ett värmande bad i spabadet på altanen när klipproboten sköter gräsklippningen. Inne i centrala Alnö finns all tänkbar service som mataffär, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral, m.m. På gångavstånd finns bl.a. förskola och skola, havet, fin natur och restaurang Vindhem.

Uddevallavägen 15H, Granloholm, Sundsvalls kommun

Uddevallavägen 15H

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

780 000 kr

72 m²

2.5 rum

5 247 kr/mån

10 833 kr/m²

Välkommen till en rymlig och välplanerad 2:5a i trivsamt bostadsområde. Genomgångslägenhet utan insyn och med ett fint ljusinflöde från tre väderstreck på gaveln. Stor härlig balkong som är möblerbar och har fin utsikt. Badrum med dusch och tvättmaskin. Rymligt sovrum och ett extra rum som går att använda som kontor/ alkov. Nära till skola/dagis, kommunikation, livsmedelsbutik och natur mm. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Hästskovägen 41, Vävland, Timrå kommun

Hästskovägen 41

Villa
Vävland, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 950 000 kr

114 m²

6 rum

420 m² tomt

I barnvänliga Vävland hittar vi denna fint renoverade och välplanerade villa. Villan ligger lugnt beläget utan någon genomfartstrafik och med skogen som närmsta granne på baksidan. Under nuvarande ägares tid i huset har massor av förbättringar utförts. Badrummet är helt nyrenoverat och ytskikt har renoverats i hela huset. Köksrenovering, fasad- och takmålning genomfördes för ca 5 år sedan. Sköna sociala utrymmen på det välplanerade övre planet där man också har både en inglasad samt en öppen altan där man väljer vart man sitter beroende på väderlek. Bra biutrymmen i huset som både har förrådsutrymmen på souterrängplanet samt ett fristående garage vid infarten. Närhet till Lilla Bandsjön för sommarens bad, populära Timrå gårdsbutik och utflykter till Merlo Slott. Högt läge med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Ingen brådska med inflyttningen, för säljarnas del tar ni gärna tillträdet under sen vår 2023, gott om tid att förbereda egna försäljningen eller förbereda flytten till Hästskovägen!

 • Plus
Nackstavägen 38A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 38A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

495 000 kr

66 m²

2 rum

5 115 kr/mån

7 500 kr/m²

Välkommen till en renoverad gaveltvåa med bra utsikt över omgivningarna och med den stora inglasade balkongen. Våning 5. Fullutrustat badrum med extra tillval som golvvärme, spotlights i tak. Nya golv, lister, köksluckor och målade väggar. Tvättstuga finns i samma trapphus. Kabel-tv och bredband + telefoni 500/500 Mbit/s via Telenor ingår i avgiften även värme, vatten och tillägg till hemförsäkringen. Brf Rågen ligger nära en skön natur med många möjligheter till promenader i skog och mark. Har även en bred fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. I området finns det närhet till ett affärscentrum med en mängd olika affärer.

 • Balkong
 • Hiss
Korstavägen 1, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 1

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

750 000 kr

75 m²

3 rum

5 613 kr/mån

10 000 kr/m²

I populära Brf Säkringen finns nu denna mycket trivsamma 3:a tillgänglig på markplan. Den smarta planlösningen gör att bostaden känns rymlig och har genomgående fina ytskikt. Lägenheter har ett ljust renoverat kök med full maskinpark och utgång till en stor trädäckad altan. Allrum med plats för sällskapsyta och två generösa sovrum. Föreningen kommer att göra ett stambyte under 2023 och badrummet kommer att bli helt nytt. Föreningen är uppskattad och välskött med ett flertal gemensamhetsutrymmen. Här bor du i lugna kvarter med kommunikationer, grönområden och livsmedelsbutik i området. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Välkommen!

 • Uteplats
 • Hiss
Nackstavägen 32A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 32A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

395 000 kr

77 m²

3 rum

5 781 kr/mån

5 130 kr/m²

Trivsam bostad med fantastiskt utsikt och härligt ljusinsläpp. Bekvämt boende med hiss i huset och förråd på samma plan smat tvättstuga i samma hus. Reparationsfond om 5099kr. Inglasad balkong och stambytt badrum med moderna val. Vidare så har bostaden ett praktiskt kök med utrymme för matplats, två rymliga sovrum och ett allrum med härlig utsikt. Närhet till förskola, skolor, livsmedelsbutiker och grönområden. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Johannedalsvägen 46, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Johannedalsvägen 46

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

575 000 kr

76,5 m²

3 rum

5 162 kr/mån

7 516 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea med genomgående ljusa fina ytskikt i populär och välskött förening. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett renoverat kök i vinkel och utrymme för matplats. Vidare så har bostaden ett luftigt allrum, två rymliga sovrum, balkong i trivsamt läge, och två hygienutrymmen. Närhet till bland annat dagis, skola och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Balkong
Bällstavägen 41, Matfors, Sundsvalls kommun

Bällstavägen 41

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

675 000 kr

66 m²

3 rum

1 310 m² tomt

Mindre villa med fint läge i Bällsta där man har närhet till allt som Matfors kan erbjuda såsom t.ex. skola, badhus och sporthall, förskola, livsmedelsbutik, bra kommunikationer, butiker och restauranger. Bostadshus med möjligheter för köpare som har idéer och drömmar, då det har stora renoveringsbehov. Friliggande garage vid infarten. Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul mot dolda fel.

Kubikenborgsgatan 14 B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 16:30

Kubikenborgsgatan 14 B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

950 000 kr

55,4 m²

2 rum

3 779 kr/mån

17 148 kr/m²

Med ett eftersökt läge ligger denna ljusa, renoverade och välplanerade 2:a med låg avgift. Lugnt och trivsamt beläget på andra våningen i insynsskyddat läge och utsikt mot grönområden. Lägenheten karaktäriseras av ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för sällskapsyta. Renoverat och fullutrustat ljust kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom moderna luckor/lådor samt utrymme för matplats. Rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum med ljusa färgval och dusch med glasväggar. Mycket välskött förening med många renoveringar gjorda. Här bor du med närhet till grönområden, Ica Nära Kuben och cykelavstånd till centrala Sundsvall. I samma hus finns renoverad tvättstuga, förråd och matkällare. Detta boende bör upplevas. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Östra Radiogatan 2A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Östra Radiogatan 2A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Östra Radiogatan 2A, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Östra Radiogatan 2A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

495 000 kr

18,7 m²

1 rum

1 428 kr/mån

26 471 kr/m²

Perfekt planerad 1:a om 18,7 kvm med endast 1428kr, där bredband ingår i månadsavgiften. Ledig p-plats finns i föreningen. Lägenheten är i genomgående fint skick med smarta lösningar och stilfulla detaljer. Bostaden har ett allrum med trivsam utsikt och plats för säng. Vidare så har man också ett modernt renoverat badrum 2021 med dusch och en kokvrå med allt man behöver i vardagen. På behagligt avstånd finner vi grönområden, livsmedelsbutik och bekvämt gångavstånd till centrum. Välkommen på visning!

 • Premium
Strömås 187, Kovland, Sundsvalls kommun
 • Tor 9 feb kl 16:30

Strömås 187

Gård/Skog
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

3 495 000 kr

175 m²

6 rum

7 ha tomt

I Strömås strax utanför Kovland hittar vi denna vackra gård med lämpliga 7,5 ha gårds- och åkermark. Perfekt att komplettera med ett stall för hästintresserade eller nyttja det stora dubbelgaraget för motorintresserade. Bra ridvägar finns i omgivningarna. Lämpliga avstånd till både Sundsvall och Timrå, ca 20 respektive 15 minuters biltur. Bostadshuset är högt beläget med fin utsikt över omgivningarna. Det byggdes om helt och hållet 1992 då även källaren byggdes till, golvvärme på alla tre våningsplan! Inga gamla elledningar eller avloppsstammar, här kan man utgå från en modern grund och göra det man vill åt ytskikten för att forma sin drömgård. Stor inglasad altan och lika stor balkong som precis renoverats där utsikten är hänförande. Bra ekonomi i huset tack vare treglasfönster, bra isolering och inte minst ytjordvärmeanläggningen som installerades för 10 år sedan. Vill man toppa upp värmen och elda finns det bra möjligheter till det i både kakelugnen i vardagsrummet samt i kaminen på övre plan. Fiber finns indraget. Isolerat dubbelgarage på betongplatta, här ryms två bilar om man vill slippa att skrapa rutor vintertid eller behöver utrymmen för hobbyn. På gården finns också flera andra byggnader i äldre skick. Praktisk verkstad och en stor loge där man kan ställa i ordning för sommarfester. Det här är en plats att trivas på och där man märker att ägarna har trivts. Generösa storlekar i alla rum skapar en härlig rymd. Möjligheter att skapa fler sovrum om behovet finns. Välkomna till Strömås, där gårdsdrömmen går i lås.

 • Plus
Bågevägen 59d, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 59d

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

350 000 kr

26 m²

1 rum

2 031 kr/mån

13 462 kr/m²

Ljus 1:a med låg månadsavgift där bredband och kabel-tv ingår. Bostaden är bekvämt belägen på markplan. Lägenheten har renoverats med nytt kök, nya vitvaror och stilfulla ytskikt under 2022/ 2023. Stambytt badrum med golvvärme och badkar. Tvättstuga och förråd på samma våningsplan. Lugnt område med väldigt goda bussförbindelser. Bosvedjan erbjuder närhet till skolor, förskola, lekplats, motionsmöjligheter, livsmedelsbutik och grönområden. Välskött förening med många genomförda renoveringar. Välkommen på visning!

Uddevallavägen 1 D, Granloholm, Sundsvalls kommun

Uddevallavägen 1 D

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

650 000 kr

86,5 m²

3.5 rum

6 084 kr/mån

7 514 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3:5 :a med radhuskänsla och egen ingång. Bostaden som är fördelad på 86,5 kvm har en smart planlösning och luftiga rum. Vidare så har lägenheten ett badrum med badkar, två rymliga sovrum och en alkov som fungerar som sovrum/ kontor. Vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med fin utsikt. Nära till skola/dagis, kommunikation, livsmedelsbutik och natur mm. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Nybrogatan 41B, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Nybrogatan 41B

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 300 000 kr

60 m²

3 rum

3 663 kr/mån

21 667 kr/m²

I charmigt sekelskifteshus i Sundsvalls centrum finns nu denna underbara vindslägenhet om 3rok - Bara att flytta in! Lägenheten erbjuder fräscht kök, ett generöst badrum med toppmatad tvättmaskin, två sovrum samt lättmöblerat vardagsrum. Stor gemensam takterrass i 41A och soldäck på gården som är gemensam för alla boende i föreningen. I avgiften ingår både kabel-tv och bilplats med motorvärmare. Ett stenkast från stenstan, gym, närhet till restauranger, livsmedelsbutik, grönområden och cykelavstånd till Mittuniversitetet. Välkommen på visning!

Bergsgatan 34, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 34

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 300 000 kr

91 m²

4 rum

3 803 kr/mån

25 275 kr/m²

Med ett eftersökt läge ligger denna välplanerade 4:a i attraktiva bostadsrättsförening Skrivaren. Lugnt och trivsamt beläget på andra våningen med inglasad balkong i söderläge. Lägenheten karaktäriseras av ett stort och lättmöblerat vardagsrum med elegant parkettgolv och utgång till balkongen. Ljust kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom luckor/lådor samt utrymme för matplats. Tre stycken rymliga sovrum varav ett idag används som matrum. Stambytt badrum med moderna färgval och ett hygienutrymme med wc. Reparationsfond om 7 862kr. I föreningen finns fina gemensamma utrymmen med bland annat bastu och övernattningslägenhet. Här bor du med absolut närhet till både city samt härliga strövområden. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

 • Balkong
Bergsgatan 19C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 19C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 295 000 kr

80,4 m²

3 rum

4 160 kr/mån

28 545 kr/m²

På eftertraktad adress med centralt och lugnt läge finns nu denna topprenoverade 3:a med fint läge i huset. Bostaden har renoverats med exklusiva val och stilfulla detaljer. Ett välplanerat hem som erbjuder två bra sovrum, ett stort badrum och trevliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inglasad balkong med eftermiddags-kvällssol! Här bor ni bekvämt i hus med hiss och bra parkeringsmöjligheter genom garage i huset. Låg månadsavgift (bredband inkluderat) i en stark förening med god ekonomi och många genomförda renoveringar. Stort plus med närhet till ICA Bergsgatan, Södra Berget, Sidsjön och stadskärnan. I föreningen finns dessutom tillgång till bastu/relax, träningslokal och övernattningslägenhet m.m. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tallskogsvägen 14C, Matfors, Sundsvalls kommun

Tallskogsvägen 14C

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

950 000 kr

77,5 m²

3 rum

5 831 kr/mån

12 258 kr/m²

Välkommen till denna 3:a på Tallskogsvägen lugnt beläget i området. Bostaden är fördelad på ett ljust kök, två rymliga sovrum och luftigt allrum med fin utsikt mot Ängomstjärnen. Balkong i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin. Generös förvaring i klädkammare och ett rymligt förråd finns. Parkeringsplats ingår i avgiften. Nära busshållplats, livsmedelsbutik, skolor och grönområden. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lappgränd 8A, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Lappgränd 8A

Radhus
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 895 000 kr

107,7 m²

4 rum

5 050 kr/mån

26 880 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma, ljusa och moderna boende på gaveln byggt 2017. Stora fönsterpartier och en härlig uteplats mot insynsskyddad baksida i söderläge med sol från morgon till kväll. Det övre planet har tre sovrum, kontorsplats, fransk balkong och en generös klädkammare .Det nedre planet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stilfulla badrum fördelade på de bägge planen. Genomgående fina golv och ljusa ytskikt. Mysig innergård vid entrén och plats i carport finns att hyra direkt. Förråd finns till bostaden i separat byggnad. Underbart läge med närheten till strövområden samt bl.a. förskolor, skola, affär, busshållplats mm. Här kan man inte annat än att trivas. Välkommen att kika på detta toppmoderna boende!

 • Plus
 • Uteplats
Lekängsvägen 2G, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Lekängsvägen 2G

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

575 000 kr

42 m²

1 rum

2 439 kr/mån

13 690 kr/m²

Perfekt planerad 1:a om 42 kvm med endast 2439 kr i månadsavgift. Lägenheten är i genomgående fint skick med smarta lösningar och stilfulla detaljer. Bostaden har ett allrum med trivsam utsikt och fransk balkong. Vidare så har man också ett ljust fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Ordentligt kök med utrymme för matplats. Bra kommunikationer med Buss och livsmedelsbutiker runt hörnet. På behagligt avstånd finner vi grönområden och bekvämt gångavstånd till centrum. Välkommen på visning!

Kullagergatan 4C, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Kullagergatan 4C

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

495 000 kr

19,3 m²

1 rum

1 874 kr/mån

25 648 kr/m²

Perfekt planerad 1:a i en trevlig förening och med låg avgift. Ledig p-plats med motorvärmaruttag finns i föreningen. Lägenheten är i genomgående fint skick med smarta lösningar och stilfulla detaljer. Bostaden har ett rymligt allrum med utgång till balkong och en kokvrå med allt man behöver i vardagen. Vidare så har man också ett ljust fräscht badrum med dusch . Ett rymligt vindsförråd finns till lägenheten. Bra kommunikationer med buss och matbutiker i närheten. På behagligt avstånd finner vi grönområden såsom Sidsjön och det är bekvämt gångavstånd till både centrum samt Mittuniversitetet. Välkommen på visning!

 • Balkong
Prästgatan 4, Timrå, Timrå kommun

Prästgatan 4

Villa
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 895 000 kr

120 m²

6 rum

1 070 m² tomt

I Timrådalen hittar vi denna trevliga villa med en nyinstallerad ekonomisk luft/vattenvärmepump och en värmande braskamin för den kallaste perioden. Bra planlösning med tre sovrum på samma plan och ytterligare ett sovrum samt stora sällskapsytor på entréplanet. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset. Nytt tak, renoverad tvättstuga, kök, badrum och lättskött tegelfasad. Nya fönster för drygt 10 år sedan. Inglasat uterum i bra solläge. Fiber finns indraget. Härlig uteplats på tomten där man kan njuta av solen under stora delar av dagen. Nära bl.a. förskola, bra kommunikationer, Skönviksbacken och Timrå centrum med utbyggd service. Snabb transport till Birsta city.

Fredsgatan 34, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Fredsgatan 34

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4 000 000 kr

116,4 m²

5 rum

5 372 kr/mån

34 364 kr/m²

På Fredsgatan, i ett av Södermalms absolut finaste kvarter bland charmiga hus, hittar vi denna totalrenoverade och ombyggda 5:a där garageplatsen följer med lägenheten om man vill. Här bor ni ostört med mycket huskänsla genom egen ingång, bara 1 trappa upp. Lägenheten är ombyggd till en modern och smart planlösning med fokus på de sociala rummen som ligger samlade bredvid varandra. Helkaklade badrum, enhetligt parkettgolv i hela lägenheten, praktiskt förråd, fönster mot både fram- och baksida. Balkong med grönt och fint läge som erbjuder eftermiddags-och kvällssol. Bättre månadsavgift är svårt att hitta! Här ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen har dessutom gemensam el. Föreningen Smygen är väl känd som en mycket stabil och trygg förening med bra historik kring genomförda renoveringar och låga månadsavgifter. Närheten till såväl stadskärnan och fina promenadstråk runt Södra Berget och Sidsjön gör detta till ett mycket uppskattat område. Dessutom finns ICA Bergsgatan en kort promenad bort.

Bryggaregränd 7C, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Bryggaregränd 7C

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

475 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 776 kr/mån

7 724 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på våning 2/2 i uppskattad förening. Lägenheten har en trivsam utsikt från alla rum och inglasad balkong mot förenings gröna innergård med utsikt mot Nolbybacken. Bostaden är planerad med ett kök med matplats, rymligt sovrum och luftigt allrum. Vidare så har bostaden ett badrum med dusch. Förvaring i garderober och smart planlösning. Attraktiv och välskött förening. Här bor du med närhet till livsmedelsbutik, apotek, skolor och grönområden. Välkommen på visning!

 • Balkong
Stödevägen 93, Stöde, Sundsvalls kommun

Stödevägen 93

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

785 000 kr

76 m²

4 rum

1 430 m² tomt

Charmigt litet hus i kanten av Stöde med vidsträckt utsikt över sjön. Välplanerade kvadratmeter där entréplan inrymmer hall, badrum, kök, matrum och vardagsrum. Övre plan har två sovrum och en rymlig klädkammare. Källare nås utifrån med plats för förvaring. Låg energiförbrukning med nyinstallerad braskamin, luft/luftvärmepump 2020 och vedkamin. Fiberansluten via Servanet. Det finns även en stor nybyggd terass byggd på höjden och en äldre gårdsbyggnad som kräver lite kärlek. Här bor man intill bra kommunikationer med möjligheter till både buss och tåg. Om man är aktiv finns många fritidsaktiviteter och oändliga natursköna skogspromenader. Några minuter med bil når man välsorterad matbutik, förskola, skola, badhus mm. Helt enkelt ett prisvärt och lättillgängligt hus. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt möjligheter till visning!

 • Plus
Haparandavägen 9, Granloholm, Sundsvalls kommun
 • Idag kl 09:30

Haparandavägen 9

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

850 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 501 kr/mån

13 386 kr/m²

Välkommen till en 2:a på markplan i lugnt område i Granloholm. Ett boende med radhuskänsla med egen uteplats på entrésidan och stor altan med markis som har eftermiddagssol. Genomgående trivsam standard med en genomtänkt planlösning med stora ytor, klädkammare och garderober. Helkaklat duschrum med golvvärme och uttag för tvättmaskin. Mycket välskött förening med goda parkeringsmöjligheter. Tillgång till övernattningsrum och samlingslokal. I närområdet finns förskolor, skola och sjukhuset. Fina promenadstråk runt Sticksjön och skidspår vintertid.

 • Plus
 • Uteplats
Västergatan 23B, Haga, Sundsvalls kommun

Västergatan 23B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

4 262 kr/mån

23 933 kr/m²

På attraktiva och lugna Västergatan i Haga finns nu denna ljusa och fina gavel 3:a tillgänglig. Välplanerat med två sovrum, ett helrenoverat kök och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen i sydvästläge mot innergården. Bekvämt belägen på första våningen. Helkaklat och stambytt duschrum med fönster som ger fint ljusinsläpp. Bra månadsavgift där även bredband är inkluderat. Barnvänligt och rogivande område i Haga med goda parkeringsmöjligheter i föreningen. Här har ni mataffär i mycket nära avstånd med generösa öppettider samt tillgång till fina promenadstråk runt Haga, närhet till sjukhuset, skolor, förskola m.

 • Balkong
Östra långgatan 7E, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Östra långgatan 7E

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 750 000 kr

97 m²

3 rum

7 670 kr/mån

18 041 kr/m²

Enskilda visningar - kontakta mäklaren för privat visning. Unikt tillfälle med två lägenheter i en! Denna stora tre rummare på 97 kvm används idag som en 2:a och en 1:a med varsitt inglasat uterum mot innergården. Stor potential och möjlighet att använda lägenhet efter behov. Till exempel så går det att använda ena lägenheten för uthyrning eller kanske separat kontor? Den ena lägenheten ligger på entréplan med ett bekvämt läge utan trappor. Inglasad uterum mot innergården. Denna del är fördelat på 1 rum med kök och sovalkov. Den andra lägenheten ligger en trapp upp med separat ingång och är fördelad på 2 rum och kök. Generösa ytor och här erbjuds också ett inglasat uterum mot innergården. För den som vill använda lägenheterna som en och samma lägenhet så går det bra att slå upp enligt originalritning med en trapp mellan lägenheterna för att nyttja som 3 rum och kök. Observera att bostaden är registrerad som en lägenhet hos föreningen och säljs således som ett men med möjlighet att använda som nuvarande ägare har använt bostaden. Oerhört bekvämt boende med varmgarage, bastu och relax i föreningen. Brf Credit är en mycket uppskattad bostadsrättsförening med god ekonomi. Bredband och balkongtillägg är medräknat i månadsavgiften. Här bor ni med närhet till allt och lite därtill. Välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Centralgatan 14, Timrå, Timrå kommun

Centralgatan 14

Villa
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 950 000 kr

138 m²

5 rum

938 m² tomt

Rejäl familjevilla i lugnt och barnvänligt område. Hela entréplanet är totalrenoverat 2022 med bland annat helt nytt kök och nytt badrum. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora härliga fönsterpartier ger ett fantastiskt fint ljus. Här finns fyra sovrum samt gott om förvaringsutrymmen.

Jaktfalksvägen 32, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Jaktfalksvägen 32

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 495 000 kr

116 m²

5 rum

151 m² tomt

Välkommen till ett välskött radhus i barnvänligt område. Trivsam och väldisponerad planlösning som idag erbjuder fyra sovrum, två badrum och uteplatser i två väderstreck. Kök med bra förvaringsmöjligheter, arbetsytor och plats för matbord. Ta steget in i den härliga tvättstugan som är nyrenoverad. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, här har man valt att dela av rummet för att skapa det 4:e sovrummet. Man kan med enkelhet ta ned väggen och få ett större vardagsrum. Allt efter behov! Närhet till elljusspår, fina strövområden och lekplatser. I området finns förskola, skola, fotbollsplan och grönområden. Bra bussförbindelser till både Sundsvall city och Birsta. Ett bekvämt boende helt enkelt. Varmt välkommen att höra av er för bokning av privat visning.

Vedettbåtsvägen 9, Ankarsvik, Sundsvalls kommun

Vedettbåtsvägen 9

Villa
Ankarsvik, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

3 275 000 kr

162 m²

6 rum

767 m² tomt

Välkommen till ett härligt hus där man känner trivsel från första stund! I det här hemmet finns trevliga och sociala sällskapsytor där både familj och vänner har gott om plats att umgås och avnjuta långa middagar. Stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Ett lättskött och bekvämt boende med mycket barnvänligt läge. Njut av ett välplanerat hus med allt man kan önska. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skola i närområdet. Idylliskt läge med närliggande stränder lämpliga för ett dopp! Om man är sugen på något gott så kan man besöka det prisade cafét Virriga Bakverk och de trevliga restaurangerna Carlvikspiren och Vindhem. Här kan man ta långa promenader vid havet, skogen, nära småbåtshamnar och många sandstränder finns runt hela ön.

Tärnvägen 14, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tärnvägen 14

Villa
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

3 650 000 kr

121 m²

5 rum

2 426 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge vid havet i Bredsand. Här bor man avskilt med stor och barnvänlig tomt och med en helt underbar utsikt över havet. Trivsam trädgård med plan gräsmatta, perfekt för sommarens lekar, där tomten ligger insynsskyddat och här har man flertalet uteplatser att välja på. Varför inte ta med barnen ned till grillplatsen mot havet och bara njut av läget. Väl inne i huset möts vi av en ljus och trivsam planlösning. Generösa sällskapsytor i härligt vardagsrum med charmig kakelugn, och med utgång till det inglasade uterummet på baksidan. Här kan man njuta av det insynsskyddade läget, slappna av och blicka ut över havet. Här är det närhet till det mesta för ett bekvämt familjeliv. Nära till förskola, skola, fin badstrand på 1 minuts promenadavstånd, matbutik, bra bussförbindelser till och från stan. Fina cykelvägar både mot Sundsvall och Kvissleby. Nedre Bredsand ligger ca 7 km söder om Sundsvall, man tar sig enkelt via E4 eller lokalgata. Varmt välkommen att höra av er för bokning av privat visning.

Fridhemsgatan 94A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 16:30

Fridhemsgatan 94A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 375 000 kr

80,2 m²

3 rum

4 539 kr/mån

17 145 kr/m²

Renoverad och trivsam 3:a med ett rogivande läge utan insyn och fantastisk utsikt mot hamninloppet från den nya inglasade och utbyggda balkongen. Barnvänlig förening med en fin innergård med lekplats, fotbollsplan och skridskoplan på vintern. Lägenheten har fina val av ytskikt och ett helkaklat badrum efter stambyte av föreningen. Låg månadsavgift med bredband inkluderat i en mycket välskött och stabil förening. Gemensam el i förening med individuell mätning. Ekonomisk stark förening som är välskött och erbjuder goda parkeringsmöjligheter. Tillgång till föreningens bastu, tvättstugor, hobbyrum, träningslokal och övernattningslägenhet. Centralt läge i Skönsmon med gångavstånd till stadskärnan och goda bussförbindelser. I närheten finns restaurang, gym, vårdcentral, friluftsområde, bageri, skola m.m.

 • Plus
 • Balkong
Västergatan 31 B, Haga, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 17:30

Västergatan 31 B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 650 000 kr

74 m²

3 rum

4 937 kr/mån

22 297 kr/m²

Stilfull lägenhet på attraktivt adress i Haga om 74 kvm endast en halv trappa upp. Lägenheten erbjuder genomgående härligt ljusinsläpp med sitt trevliga läge med fönster åt två väderstreck. Ljust kök med utrymme för matplats och fina detaljer. Vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge och två rymliga sovrum. Bekvämt med tvättstuga i samma hus. Våning 1 av 3. P-plats finns tillgängligt direkt. Välskött förening med många renoveringar gjorda och förråd finns i huset. Extra plus till två vindsförråd och två matkällare. Här bor du med närhet till city, livsmedelsbutik, skola , förskola. gym, restauranger samt strövområden. Detta boende bör upplevas!

 • Plus
 • Balkong
Bomvägen 2, Matfors, Sundsvalls kommun

Bomvägen 2

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 450 000 kr

141 m²

5 rum

1 301 m² tomt

Prydligt och välskött hus i barnvänliga Ängom. Bergvärme, braskamin och 3-glas fönster ger bra energiförbrukning. Det finns många andra bra investeringar utförda genom åren med bl.a nytt tak, renoverad tvättstuga och badrum. Trevlig planlösning med stora sällskapsytor och möjligheter till 4 sovrum. Fiberansluten via IP-Only. Stort inglasat uterum och altan med ostört läge. Från balkongen njuter man av både solen och utsikten. Friliggande garage och förråd. Barnvänligt område med lekparken tvärs över gatan och härliga strövområden i skogen uppöver. Ängom är ett populärt och barnvänligt område med två förskolor i området. Kort promenadväg till och från busshållplats. Gång och cykelväg till Matfors centrum som finns på bekvämt räckhåll. Det finns många andra aktiviteter i området som fisketjärn, fotbollsplaner och golfbana som ligger precis intill fastigheten. Nya E 14 ger snabb väg till Sundsvall. Välkommen att kontakta oss för frågor och anmälan visning!

 • Plus
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Moreliusgatan 14

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4 495 000 kr

256 m²

11 rum

879 m² tomt

Nu har du möjlighet att köpa en större familjevilla i attraktiva kvarter! Varmt välkommen till en villa om elva rum och kök på Moreliusgatan 14. Här stiger du in i ett inbjudande och hemtrevligt hem om 256 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning, behagliga färgval och härlig atmosfär. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och den stora altanen med härlig utsikt som ger en perfekt oas med sol från morgon till kväll. Stort friliggande varmgarage med bred elport. Sju väl tilltagna sovrum, ett stort och fullt utrustat kök, ett stort vardagsrum med plats för både stort matbord samt stor soffgrupp och utgång till den fantastiska altanen med vidsträckt utsikt mot Sundsvalls centrum. Strategiskt läge med kort restid till både centrala Sundsvalls och Birsta City. Närhet till förskola, skola och busshållplats.

Riddargatan 21 B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 21 B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 695 000 kr

118 m²

5 rum

8 235 kr/mån

14 364 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en helrenoverad 5:a med hörnläge på attraktiva Riddargatan. Bekvämt beläget på första våningen endast en halvtrappa upp med genomgående smakfull standard och fina materialval. Väl tilltagen balkong på ca 12 kvm med inglasning och här erbjuds eftermiddags- samt kvällssol. Fritt läge mot innergården. Välplanerad lägenhet om 118 kvm med fyra ordentliga sovrum, två fräscha badrum och ett påkostat kök med otroliga arbetsytor/förvaring. Praktiskt med egen tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni verkligen bekvämt med bra parkeringsmöjligheter i både garagehus och utomhusparkeringar. Lägg därtill närheten till affärer, fina promenadstråk, närhet till både Birsta och stadskärnan, skolor m.m. Välkomna att höra av er med intresseanmälan.

 • Balkong
 • Uteplats
Tallvägen 9B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 9B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

500 000 kr

40 m²

1 rum

2 721 kr/mån

12 500 kr/m²

För visning kontakta ansvarig mäklare I populära Brf Strandparken finns nu denna stora gavel 1:a med sovalkov och burspråk. Bekvämt boende med två hissar, tvättstuga och stort förråd på samma våningsplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Hushållselen har föreningen gemensamt avtal för med individuell mätning och debitering som driftkostnad. Strandpromenad och havsbad nedanför föreningen med stor, fin sandstrand, klippor, öppna gräsytor och grillmöjligheter. I föreningen är det lätt att trivas, medlemmar har tillgång till två gästlägenheter, biljard, bibliotek, gym, snickeri, vävstuga, samlingslokal, boulebana, bastu, motionslokal samt odlingslotter. Välskött förening belägen endast 6 km från Sundsvalls centrum.

 • Hiss
Nackstavägen 30 B, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 30 B

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

375 000 kr

40 m²

1 rum

3 205 kr/mån

9 375 kr/m²

Välkommen till en fin 1:a med bra utsikt över omgivningarna och kort avstånd till parkeringen. Lägenheten har smakfullt renoverats och här är det bara att flytta in! Helkaklat duschrum med fönster. Vidsträckt utsikt från både vardagsrum och kök. Tvättstuga finns i samma trapphus. Kabel-tv och bredband 100 Mbit/s via Telenor ingår i avgiften även VA och tillägg till hemförsäkringen. Brf Rågen är en kvalitetscertifierad HSB förening belägen väster om stan, nära naturen, mataffär, restauranger mm.

 • Hiss
Åkersviksgatan 7A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Åkersviksgatan 7A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 195 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 767 kr/mån

21 150 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 2:a med ett kök och ett matrum med vy mot Norra Berget. Ett helkaklat och stambytt badrum, förvaringsutrymme i sovrum och klädkammare. Ljust vardagsrum med fönster mot innergården i söderläge. Våning 2. Välskött förening med låga månadsavgifter samt bredband inkluderat. I föreningen finns flera tvättstugor. Det finns också cykelrum, förråd, övernattningslägenhet, föreningslokal med biljardbord, pingis, dart, snickerilokal samt relax med bastu. Mycket centralt läge där stadskärnan och MittUniversitetet ligger inom kort gångavstånd. I området ligger flera fina parker, grönområden, Myndigheter, Ego gym, bageri Bakgården, Västra Station finns på kort promenadavstånd för pendlaren. Här finns även Selångersån med cykel- och gångvägar, som bl a sträcker sig in till Sundsvalls centrum. På några minuters gångavstånd finns flera restauranger.

Vikarbodarna 128, Njurunda, Sundsvalls kommun

Vikarbodarna 128

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

875 000 kr

85 m²

3 rum

1 199 m² tomt

Välkommen till Njurundakusten och Vikarbodarna. Möjlighet att användas till fritidshus året om eller som permanentboende. Det finns även gäststuga och vedeldad bastubyggnad på tomten. Alla byggnader har behov av renovering. Tillhör Björköfjärdens samfällighetsförening där det finns möjlighet till båtplats. Fastigheten ligger i ett naturskönt område intill både skog och hav! Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul för dolda fel Titta gärna utvändigt redan nu, det är okej att promenera runt på tomten. Skyltar finns uppsatta. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan visning!

Rösåsen 133, Kovland, Sundsvalls kommun

Rösåsen 133

Fritidshus
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

350 000 kr

2 rum

1 195 m² tomt

Välkommen till vackra Rösåsen! Charmig fritidsfastighet med enkel standard och med potential som lämpar sig för den som vill sätta sin egen prägel på sitt fritidsboende! Avskilt och lugnt läge i Rösåsen med direkt närhet till naturen. El finns indraget. Ett mycket rogivande läge, här kan ni ladda batterierna på bästa sätt. Med naturen som ditt vardagsrum finns bra bär & svampskog eller en skogspromenad och bara njuta av naturen, komma ner i varv och ha det lugnt och skönt sommartid. Med lite kärlek och upprustning kan det bli ett paradis.

Köpmangatan 23A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
 • Ons 8 feb kl 14:00

Köpmangatan 23A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 250 000 kr

55 m²

2 rum

4 470 kr/mån

22 727 kr/m²

För er som vill bo i stadspuls med toppenläge och samtidigt få det bekvämt med hiss så har ni hittat helt rätt. På Köpmangatan får ni nära till allt och i denna 2:a så erbjuds fin utsikt från 4:e våningen. Fantastiskt hus från 30 - talet med tidstypiska detaljer som gedigen takhöjd, stora fönster och fönsterbrädor i marmor. Trivsam lägenhet med fönster i två väderstreck och inglasad balkong i fint söderläge med vidsträckt utsikt. Stabil förening som förvaltas av HSB. Bredbandet är inkluderat i månadsavgiften. Läget på Köpmangatan är så centralt som det kan bli. Här har ni nära till butiker, restauranger, caféer och barer, och ni tar er lätt till andra delar av Sundsvall tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nedergård, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

695 000 kr

2 150 m² tomt

Lugnt och vackert beläget i Nedergård hittar vi dessa två avstyckade villatomter färdiga att bebyggas. Plant område borgar för ovanligt lite markarbeten. Lantligt beläget med promenadavstånd till Vi med allt vad Alnö kan erbjuda i serviceväg, ett kanonställe att bygga sin framtid på! Till Släda IP är det några hundra meter och ännu närmare till naturen med stigar och bär. Slädavikens badstrand är bara en kort cykeltur bort! Tilltagna storlekar på 2150 samt 2244 kvm gör att man rymmer både bostad och sidobyggnader som garage eller carport på ett bra sätt på marken. Möjligt att ansluta till kommunala VA-nätet och Servanet fiber. Anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna ligger utom detaljplanelagt område och har nyligen beviljade positiva förhandsbesked för småhus.

Paviljongvägen 7 A, Sidsjö, Sundsvalls kommun

Paviljongvägen 7 A

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

995 000 kr

46,7 m²

1 rum

3 243 kr/mån

21 306 kr/m²

Med ett av Paviljongvägens bästa lägen finns nu denna väl tilltagna 1:a med genomgående luftig planlösning och med generös takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Via trapphuset finns tillgång till hiss som enkelt tar er till våning 3/3 där ni hittar ut till en loftgång med entré till bostaden. Balkong i västerläge med eftermiddagssol och fin utsikt mot Sidsjön. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och en smart planlösning. I området finner ni allt från skolor, dagis, vårdcentral, hotell, pub, livsmedelsbutik, bussförbindelser och inte minst Sidsjöns fina friluftsområde med allt från skidbacke till fotbollsplan. Från huset finns genomgång via trapphuset till STC`s träningsanläggning med generösa öppettider. Carport (Motorvärmaruttag med timer) finns tillgängligt direkt och det finns bra möjligheter i området för er som har fler bilar. Extra stor/rymlig hiss vid huvudingången samt extra trapphus/entré på kortsidan. Gym nås via kulvert bredvid hissen (endast ca 50 m promenad) utan att behöva gå utomhus. För musiker finns nyrenoverade toppmoderna replokaler på baksidan i studieförbundet Bildas regi. Balkongen har en stor markis som enkelt kan fällas ut. Hotellets restaurang Gårdshuset mittemot serverar god och prisvärd frukost och lunchbuffé samt erbjuder bra rabatt till brf om man får gäster och behöver extra rum. Välkommen !

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bergsgatan 9, Sundsvall, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Bergsgatan 9

Övrigt
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

9 800 000 kr

550 m²

1 112 m² tomt

Välskött och pampig hyresfastighet med centralt läge. Idag inrättad med 4 bostadslägenheter, 241 m², samt 2 företagslokaler och 4 uthyrningsrum med gemensamt samlingsrum på souterrängplan, 309 m², totalt 550 m². Enkelt att återställa en bostadslägenhet och om man skulle önska även de två företagslokalerna. Välskötta och fina lägenheter med generös takhöjd, fiskbensparkett och spegeldörrar. Totalt 16 parkeringsplatser på gården. Totala intäkter idag på 690 000 kr och en driftskostnad på 150 000 kr. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Visar 1 - 50 av 56