Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Grahn

Magnus Grahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvägen 13, Matfors, Sundsvalls kommun
Solvägen 13, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Solvägen 13, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Solvägen 13

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 495 000 kr
74 + 69 m²
3 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till vackra Solhöjden i Matfors och denna behändiga villa. Här bor man på en lugn gata utan genomfartstrafik. Underbar tomt i soligt läge som gränsar mot skog och med insynsskyddad uteplats. Huset upplevs större på plats med härlig takhöjd och bra ljusinsläpp. Entréplan, som idag är bo del, är i dagsläget uppdelat på 2 rum och kök men man kan med enkelhet dela av vardagsrummet och skapa ett andra sovrum och återställa till ursprungliga 3 rum och kök på entréplan. Nedgång till källaren är inomhus, i hallen vid ytterdörren. och här hittar vi tvättstuga, matkällare, bra förvaringsutrymmen och en oinredd råkällare. Solhöjden är ett barnvänligt område med kort promenadväg till och från busshållplats. Gång och cykelväg till Matfors centrum som finns på bekvämt avstånd. Det finns två förskolor i Ängom som är området intill. I närområdet finns fisketjärn, fotbollsplaner, padel och golfbana. Det finns många fina strövområden i skogen uppöver och promenadvägar i lantlig omgivning bortöver Tuna Kyrka. Varför inte ta en promenad till Matfors centrum över lilla bron vid kraftverket som är ca 2 km bort tar ca 15-20 minuter. Där finns det bland annat populära Caféet och klädes/inredningsbutiken Det Goda Bruket. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Bye 739, Söråker, Timrå kommun
Bye 739, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Bye 739, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Bye 739

Fritidshus
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 300 000 kr
76 m²
3 rum
1 332 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus, som med sin idylliska placering och fina standard även lämpar sig utmärkt som permanentboende. Här hittar vi ett fint strandnära läge, där bad- och båt möjligheters finns precis intill stugan. Tomten gränsar till allmänning, vilket ger en härlig känsla av ostördhet och frihet. Huset erbjuder tre rum och kök, stort härligt vardagsrum som verkligen sätter pricken över i:et, fräscht badrum, charmigt lantligt kök, mindre tv-rum och ett sovrum. Allt i samma härliga stil. Invändigt håller bostaden en god standard med genomgående prydliga och välskötta ytor. Det ombonade och trivsamma intrycket gör det lätt att känna sig hemma, oavsett om du söker ett fritidshus för sommaren eller ett permanent boende året runt. Tomten är en dröm för den trädgårdsintresserade, med en blandning av gräsytor, natursten, stenhällar och flera altaner och uteplatser. Oavsett var du befinner dig på tomten, kan du njuta av den fantastiska utsikten över Byeholmarna. Här finns det gott om plats för både avkoppling och umgänge. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett litet hus med stor charm och ett fantastiskt läge. Oavsett om du vill njuta av sommarens sol och bad eller en lugn och rofylld vardag året om, erbjuder detta hus alla förutsättningar för ett härligt boende. Missa inte chansen att uppleva detta strandnära paradis med en oslagbar utsikt över Byeholmarna. Välkommen att boka visning och uppleva detta underbara fritidshus på plats!

  • Premium
Aprilvägen 24, Johannedal, Sundsvalls kommun
Aprilvägen 24, Johannedal, Sundsvalls kommun, bild 2
Aprilvägen 24, Johannedal, Sundsvalls kommun, bild 3

Aprilvägen 24

Radhus
Johannedal, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
97 + 20 m²
4 rum
213 m² tomt

Trevligt gavelradhus med fint läge nära Birsta köpcentrum, skola och förskola, perfekt för barnfamiljen! När du kliver in genom entrén möts du av en ljus hall som leder dig vidare till två sovrum, ett badrum och två generösa förrådsutrymmen, vilket ger gott om plats för familjens behov. På övervåningen finner du det hemtrevliga köket, där det finns gott om plats för matbord, perfekt för familjemiddagar och umgänge. Här finns också ett trivsamt vardagsrum och ytterligare ett sovrum samt en toalett för extra bekvämlighet. Med en välplanerad layout som passar de flesta är detta hemmet perfekt för den som söker både funktionalitet och komfort. I anslutning till huset hittar vi den tillhörande carporten. Varmt välkommen en med er intresseanmälan!

  • Premium
Ebeneservägen 3, Söråker, Timrå kommun
Ebeneservägen 3, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Ebeneservägen 3, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Ebeneservägen 3

Villa
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 495 000 kr
108 + 68 m²
4 rum
1 615 m² tomt

Välkommen till detta underbara och charmiga hus med fin karaktär och bevarade äldre detaljer. Här bor du i ett barnvänligt område med härliga ytor för barnlek. När du kliver in i huset möts du av ett rymligt kök som inbjuder till matlagning och samvaro. Vardagsrummet, med sitt vackra burspråk, ger en hemtrevlig och ljus atmosfär. Huset erbjuder idag 2-3 sovrum och från ena sovrummet på övre plan kan ni njuta av den charmiga balkongen som har en fantastisk vy över Klingerfjärden och omgivningarna. Beläget i ett lugnt område i Söråker, omges huset av en lummig tomt med en härlig trädgård. Här finner du bra odlingsbara ytor och vacker grönska med pioner, tulpaner och rosor som blommar vackert under säsongen. Ebeneservägen 3 erbjuder närhet till förskola, skola, busshållplats, matbutik, idrottsplats, gym och vårdcentral. För naturälskaren finns vackra promenadstråk, både i naturen och längs strandpromenaden. Närheten till E4:n gör att pendlingen till/från Sundsvall, Timrå och Härnösand går smidigt. Detta är verkligen ett hem som måste upplevas på plats. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Runstensvägen 18, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Runstensvägen 18, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Runstensvägen 18, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Runstensvägen 18

Radhus
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 800 000 kr
125 + 46 m²
6 rum
355 m² tomt

Nu erbjuds denna trevliga bostad med gott om utrymme för familjen då bostaden har möjlighet till fyra bra sovrum på samma plan. I det här hemmet finns härliga sällskapsytor där både familj och vänner har gott om plats att umgås och avnjuta långa middagar. Ett lättskött och bekvämt boende med mycket barnvänligt läge. Här är bara att flytta in! Gång och cykelbanan tar dig snabbt till bl.a. Universitetet, Himlabadet och alla skolor som finns i närområdet. Förskola finns i närhet, busshållplats och affären bara ett stenkast bort.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lupinvägen 7, Essvik, Sundsvalls kommun
Lupinvägen 7, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 2
Lupinvägen 7, Essvik, Sundsvalls kommun, bild 3

Lupinvägen 7

Villa
Essvik, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 295 000 kr
100 + 80 m²
5 rum
1 126 m² tomt

Varmt välkommen till Lupinvägen 7, en trivsam villa i populärt område! På entréplan välkomnas du av en genomtänkt planlösning med ett hemtrevligt kök med bra förvaringsmöjligheter, ett härligt inglasat uterum som förlänger säsongen för utomhuslivet, ett vardagsrum som bjuder in till avkoppling, samt ett stilfullt helkaklat badrum och tre ombonade sovrum. I källarplanet erbjuds ytterligare utrymme för rekreation och gemenskap med ett biorum, perfekt för mysiga filmkvällar med familjen eller för att umgås med vänner. Med enkel anpassning kan detta omvandlas till ett extra sovrum för ökad flexibilitet. Dessutom finns här ett praktiskt garage, som för närvarande använda som ett hemmagym. Denna bostad erbjuder en bekväm och modern livsstil med bergvärme och fiberanslutning, samt en härlig altan och inglasat uterum där du kan njuta av solen och den vackra omgivningen. Tomten erbjuder gott om utrymme för barnens lek och för din trädgårdsentusiastiska sida att blomstra. På tomten finns en gäststuga där fiber finns indraget. Perfekt som gäststuga eller hemmakontor! Med sitt centrala läge nära Kvissleby centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från matbutiker och restauranger till skolor och vårdinrättningar. För den äventyrlige finns det också gott om möjligheter till aktiviteter i närheten, såsom golf, skidåkning och fiske. Varmt välkommen att visa ditt intresse för denna fastighet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Näset 144, Alnö, Sundsvalls kommun
Näset 144, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Näset 144, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Näset 144

Gård/Skog
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 800 000 kr
97 + 62 m²
4 rum
2 ha tomt

Vackert belägen gård med underbar utsikt över gårdsmark i idylliska Näset på Alnö. Här hittar vi stallbyggnad med 3 boxar och sadelkammare, charmig Loge där man kan umgås med nära och kära, förrådsbodar och en gäststuga. Goda träningsmöjligheter för rid och travhästar finns i närområdet, perfekt för den hästintresserade! Naturnära där man känner lugnet och tystnaden och kan njuta av fina vandringsstråk, närhet till havet, fiske och djurliv. Lugnt belägen med bra gräsytor, mycket utrymme till egen odling, härliga uteplats och hela fastigheten har ett fantastiskt läge på landet. Från tomten har man en egen väg ned till brygga och den gemensamma grillplatsen nere vid havet. För den som som jobbar hemifrån finns fiber indraget i fastigheten. Otroligt trivsamt läge där man under de soliga dagarna har sol hela dagen och kvällen. Trots lugnet och det avskilda läget tar det inte längre än 10 minuter ner till centrala Alnö med all tänkbar service som förskolor, skolor, matvarubutik, gym, café, bra bussförbindelser, m.m. Massor av idylliska skogsstigar i området Varmt välkommen att boka er på visning!

  • Premium
Kungsnäs 138, Bergsåker, Sundsvalls kommun
Kungsnäs 138, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsnäs 138, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsnäs 138

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 900 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till denna väldisponerade och charmiga villa i Kungsnäs. Här erbjuds ett boende i en lantlig och idyllisk omgivning, samtidigt som den är bekvämt belägen med gångavstånd till mataffär, kommunikation och dagis. Fastigheten ligger i ett attraktivt området och erbjuder 4-5 sovrum, perfekta för en växande familj eller för att ha extra utrymme för gäster eller kontor. De trevliga sällskapsytorna ger utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar, medan den genomgående fräscha inredningen och de gedigna detaljerna skapar en härlig atmosfär. Här möts ni av ett hemtrevligt kök där plats finns att njuta av måltider vid köksbordet. Ett härligt vardagsrum där vi hittar den renoverade eldstaden som bidrar inte bara till mysfaktorn utan även till att sprida en skön värme under de kalla dagarna. Här hittar vi också utgång till den takade uteplatsen med fantastisk utsikt över omgivningen. Huset är välplanerat och toaletter finns på båda våningsplanen. Utöver det estetiska uppskattas den praktiska förvaringen och bekvämligheterna, inklusive den nybyggda vedboden/redskapsboden och tillgången till ett fristående dubbelgarage. Utsikten från huset, både från vardagsrummet, den takade altanen och sovrummen, är slående med en panoramautsikt över ängarna, vilket ger en känsla av lugn och harmoni. På framsidan av huset välkomnar ett härligt altandäck med gott om plats för sittgrupp och solstolar. Ta tillfället i akt till avkoppling och njutning av den vackra omgivningen. Med fiber indraget finns även moderna kommunikationsmöjligheter tillgängliga för den digitala livsstilen. Denna fastighet är ett perfekt val för den som söker en harmonisk tillvaro med en balans mellan natur och bekvämligheter läget erbjuder. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Hästskovägen 21, Vävland, Timrå kommun
Hästskovägen 21, Vävland, Timrå kommun, bild 2
Hästskovägen 21, Vävland, Timrå kommun, bild 3

Hästskovägen 21

Villa
Vävland, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 995 000 kr
114 + 32 m²
5 rum
542 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa belägen i barnvänligt området i Vävland. Här möts du av en välplanerad bostad som erbjuder en fridfull tillvaro utan genomfartstrafik och med naturen som din närmaste granne. Under nuvarande ägares tid har villan genomgått en rad förbättringar. Med nya fönster från 2014, ett stilrent kök från 2019 och ett nyrenoverat badrum på övervåningen från 2021 kan du känna dig trygg med att bo i en modern och välunderhållen bostad. Det övre planet bjuder in till härliga stunder med sina generösa sociala ytor och både en takad och en öppen altan där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar, oavsett väder. Dessutom finns det gott om biutrymmen, inklusive förråd på souterrängplanet och ett rymligt fristående garage vid infarten, vilket ger dig gott om plats för förvaring och hobbyverksamhet. Med närhet till Lilla Bandsjön för sköna sommardopp, den omtyckta Timrå gårdsbutiken och spännande utflyktsmål som Merlo Slott kan du och din familj upptäcka och njuta av allt som området har att erbjuda. Dessutom erbjuder det högt belägna läget utsikt över de vidsträckta omgivningarna. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Premium
Järviksvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun
Järviksvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Järviksvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Järviksvägen 11

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 695 000 kr
155 + 32 m²
6 rum
1 710 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet som erbjuder en idylliskt lantlig livsstil på populära Alnö. Här möts man av en välplanerad planlösning som passar de flesta familjer. Entréplanet erbjuder generösa sällskapsytor där familj och vänner kan samlas och trivas. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med sin varma atmosfär och ger gott om plats för avkoppling och underhållning. Det rymliga köket är perfekt för den som gillar matlagning och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Här finns även en mysig matplats där du kan njuta av hemlagade måltider. På övre plan hittar du sov avdelningen, som ger en privat och fridfull oas för avkoppling. Välplanerade sovrum där de ljusa fönstren släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningarna. En verklig pärla på tomten är den underbara vävstugan, som är inredd med ett charmigt sov loft. Detta utrymme kan användas som gästrum, arbetsplats eller helt enkelt som en plats att koppla av och njuta av stillheten. Möjligheterna är oändliga. Från tomten och altanen har man en underbar utsikt över havet. Förutom den bekväma bostaden erbjuder fastigheten även ett praktiskt dubbelgarage vid infarten, vilket ger gott om plats för fordon och förvaring. Här finns även utrymme för verktyg och andra tillbehör. Den lantliga omgivningen på Alnö ger en känsla av lugn och ro samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Med naturen som granne kan du njuta av vackra promenader, cykelturer eller kanske utforska de omgivande badstränderna runt Alnön. Samtidigt finns bekvämligheter som affärer, skolor och kommunikationer inom räckhåll. Välkommen till denna charmiga fastighet på Alnö, där du kan skapa ditt drömhem och njuta av en idyllisk lantlig livsstil.

  • Premium
Stödevägen 91, Stöde, Sundsvalls kommun
Stödevägen 91, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Stödevägen 91, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Stödevägen 91

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
695 000 kr
114 + 25 m²
4 rum
1 125 m² tomt

Charmigt litet hus i kanten av Stöde med vidsträckt utsikt över sjön. Välplanerade kvadratmeter där entréplan inrymmer hall, badrum, kök, matrum och vardagsrum. Har man behov av fler sovrum kan man med enkelhet göra om matrummet till sovrum. I köket finns en praktisk och charmig vedspis som både kan hjälpa till med uppvärmning samt matlagning. Vardagsrummet känns hemtrevligt och här installerades under 2019 en pelletskamin som ger bra med värme. Det rymliga badrummet är renoverades 2021. Ta trappan upp till övre plan så hittar vi två sovrum, en rymlig klädkammare samt en toalett med tvättmaskin. Luft/luftvärmepump från 2023. Fiberansluten via Servanet. Högt belägen på tomten hittar vi inglasat lusthus och soldäck med härlig utsikt över Stödesjön. Här bor man intill bra kommunikationer med möjligheter till både buss och tåg. Om man är aktiv finns många fritidsaktiviteter och oändliga natursköna skogspromenader. Några minuter med bil når man välsorterad matbutik, förskola, skola, badhus mm. Helt enkelt ett prisvärt och lättillgängligt hus. Välkommen på visning!

  • Premium
Viktorsvägen 13, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Viktorsvägen 13, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Viktorsvägen 13, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Viktorsvägen 13

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 975 000 kr
230 + 51 m²
9 rum
954 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välhållna villa i Skönsberg. Med en öppen planlösning och generösa ytor erbjuder detta hem en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Det renoverade köket är en pärla med smart förvaring och moderna bekvämligheter. Det representativa vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna och en charmig öppen spis med insats som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den stora gillestugan har gott om plats för en soffgrupp intill den vackra kakelugnen. Souterrängvåningen imponerar med otroligt generösa ytor som inkluderar förråd, hobbyrum och en avkopplande relaxavdelning. Här finns alla möjligheter för den stora familjen att skapa rum efter sina behov. För närvarande rymmer huset hela 6 sovrum, men med lätthet kan ytterligare utrymmen skapas. Beläget i ett barnvänligt område nära elljusspåret, Gärde, Skönsbergs Centrum, mataffärer, skolor och bekvämligheter som bussförbindelser. Huset värms upp effektivt med bergvärme, vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Detta är verkligen ett trivsamt hem som är väl värt att uppleva. Kom och utforska möjligheterna i denna familjevänliga villa som kan bli ditt framtida boende. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Vikarbodarna 134, Njurunda, Sundsvalls kommun

Vikarbodarna 134

Fritidshus
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 250 000 kr
57 m²
3 rum
1 403 m² tomt

Här har du chansen att förvärva ett charmigt timmerhus för åretruntboende, beläget i det naturnära och vackra Vikarbodarna, bara en kort promenad från havet vid Björköfjärden. Huset är uppdelat på 3 rum och kök, alla med gedigna trägolv som ger en varm och inbjudande känsla. Köket, som installerades 2009, är modernt och funktionellt utrustat för att möta alla dina behov. Badrummet renoverades 2015 och erbjuder fräsch och modern standard. Den charmiga kaminen, installerad 2012, bidrar inte bara till mysfaktorn utan hjälper också till med värmen under de kallare månaderna. På tomten finns en separat byggnad med ett gästrum och tvättstuga, perfekt för gäster eller som ett extra utrymme för familjen. Den uppvuxna naturtomten på 1403 kvm erbjuder gott om plats för både odling och lek. Här kan du njuta av naturens skönhet och stillhet. Fastigheten tillhör dessutom Björköfjärdens samfällighetsförening, vilket ger möjlighet till båtplats för den båtintresserade. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
Mellberg 130, Ljustorp, Timrå kommun
Mellberg 130, Ljustorp, Timrå kommun, bild 2
Mellberg 130, Ljustorp, Timrå kommun, bild 3

Mellberg 130

Villa
Ljustorp, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 295 000 kr
109 + 145 m²
6 rum
1 174 m² tomt

Välkommen till Mellberg 130 i centrala Ljustorp. Här får man möjlighet att uppleva en känsla av lantligt boende med underbara vyer. Det första som slår dig när du kliver in i detta hem är ljuset. Huset är ljust och luftigt, och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över grönskande områden både på framsidan och baksidan. Här kan du njuta av vacker natur och frisk luft varje dag. Tomten är rymlig och barnvänlig, perfekt för lek och umgänge utomhus. Du kommer att älska att spendera tid här med familj och vänner. Dessutom finns det gott om utrymme för trädgårdsodling eller andra hobbyprojekt. Med närhet till fotbollsplanen har du möjlighet att följa med i lokala matcher eller kanske ta med barnen på en aktivitetsfylld dag på planen. Förskolan och skolan finns också i närheten, vilket gör det bekvämt för familjer med barn. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Premium
Silje 162, Bergsåker, Sundsvalls kommun

Silje 162

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 895 000 kr
135 + 76 m²
5 rum
2 015 m² tomt

Välkommen till Silje 162. Här möts man direkt av det stora garaget om ca 70 kvm med högt i tak och stora portar. En dröm för den som gillar att meka eller varför inte för den med egen firma. Trivsam planlösning där man på entréplan finner sällskapsytorna såsom kök, vardagsrum med charmig öppenspis med insats samt matrum. Från matrummet kommer man ut till den takade uteplatsen som är delvis inglasad. Ta trappan upp på övre plan så hittar vi sov avdelningen med 3 sovrum. För att underlätta vardagen så hittar vi badrum på båda våningsplanen. Tomen är på strax över 2000 kvm och här hittar vi stor härlig gräsyta med plommonträd, äppelträd, körsbärsträd, krusbärsbuskar och en vacker syrenhäck. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Ålvägen 8, Bergsåker, Sundsvalls kommun

Ålvägen 8

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 895 000 kr
107 + 65 m²
6 rum
1 311 m² tomt

Välkommen till Ålvägen 8 i populära Bergsåker. Här möts man av en trivsam planlösning. På entréplan finns kök med utgång till ett inglasat uterum och vardagsrum med charmig öppenspis med insats. Ta trappan upp på övre plan så hittar vi ett allrum samt 3 sovrum, perfekt för en småbarnsfamilj som vill ha sovrum på samma våningsplan. I källarplan hittar vi relaxavdelning med bubbelbad och bastu. Fastigheten ligger I ett lugnt område utan genomfartstrafik med en plan och lekvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor. Nära Bergsåkers centrum, bussförbindelser, förskolor och skolor. Varmt välkomna!

Visar alla 16