Mäklare Magnus Grahn

Magnus Grahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valknyttsvägen 32A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Tis 4 apr kl 16:00

Valknyttsvägen 32A

Villa
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 200 000 kr

119 m²

6 rum

758 m² tomt

Här möts ni av ett hus med bra planlösning och bra utrymmen. En familjevilla som passar den stora familjen med möjlighet att skapa rum efter behov. Idag inrett med hela 5 sovrum! Rymligt kök med bra förvaring som mynnar ut i det trevliga vardagsrummet där plats finns för både matsalsmöbel och soffgrupp. Hygienutrymmen på båda våningsplanen gör vardagen lättare. Stora delar av fönsterbeståndet är utbytt till nya 3-glas fönster. Närhet till allt som Birsta har att erbjuda och närhet till Sundsvalls centrum. Uppvärmning via bergvärme. Varmt välkommen in med er intresseanmälan.

  • Plus
Björköviken 321, Björköviken, Sundsvalls kommun

Björköviken 321

Villa
Björköviken, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 275 000 kr

94 m²

4 rum

1 550 m² tomt

Med lugnt och skyddat läge ligger denna mysiga fastighet med året runt standard och spännande planlösning. Njut av lugnet på den insynsskyddade baksidan som gränsar mot skogen. Här finns charmigt växthus, odlingslådor och utrymmen för barnlek. Som sig bör på finns här flera uteplatser att njuta av under sommaren. Inglasad altan vid entrén, altan i vinkel mot den insynsskyddade tomten och egen uteplats vid gäststugan. Väl inne i huset möts vi av en ljus och öppen planlösning. Charmigt kök, 2 allrum, 2 sovrum och ett badrum. Här är det bara att flytta in och njuta av lugnet. Charmig sjöbod intill hamnen som bjuder på härlig havsutsikt. Båtplats via medlemskap i hamnföreningen. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Champinjonvägen 25, Ljustadalen, Sundsvalls kommun
  • Tis 4 apr kl 18:00

Champinjonvägen 25

Villa
Ljustadalen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 895 000 kr

115 m²

5 rum

645 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt villaboende med allt i ett plan. Här möts man av genomgående ljus färgsättning och en trivsam planlösning. Väl inne i bostaden hittar vi bla. renoverat kök, renoverat badrum och renoverad tvättstuga. I dagsläget har man 3 sovrum och 2 allrum men man kan med enkelhet skapa sig fler sovrum. Allt efter behov. Ett barnvänligt område med förskolor, skola, busshållplats och närhet till utbudet i Birsta Handelsområde. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Plus
Ångbåtsvägen 10, Alnö, Sundsvalls kommun

Ångbåtsvägen 10

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 395 000 kr

141 m²

6 rum

442 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt och familjevänligt hus på centrala Alnö. Här bor man i ett barnvänligt område med promenadavstånd till all tänkbar service och nya vänner runt knuten. Planlösning passar de flesta familjer och Idag finns 2 allrum, 4 sovrum, 2 badrum, tvättstuga och ett kök. Behöver man fler sovrum kan man med enkelhet skapa extra. Från vardagsrummet kommer vi ut till det härliga inglasade uterummet där många timmer kommer spenderas. Plats finns för både soffgrupp och matgrupp och här kan man njuta från tidig vår till sen höst. På bekvämt gångavstånd finns fritidsaktiviteter för både stora och små, busshållplats, förskola, skola, affär m.m. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

Jaktfalksvägen 32, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Jaktfalksvägen 32

Radhus
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 495 000 kr

116 m²

5 rum

151 m² tomt

Välkommen till ett välskött radhus i barnvänligt område. Direkt vid entrén möts man av den härliga uteplatsen där det finns gott om plats för både sittgrupp och matgrupp. Här kan många timmar spenderas med familj och vänner och för den som vill följa solens strålar finns uteplats på baksidan mot tomten där man i insynsskyddat läge kan njuta. Trivsam och väldisponerad planlösning som idag erbjuder fyra sovrum, två badrum och uteplatser i två väderstreck. Kök med bra förvaringsmöjligheter, arbetsytor och plats för matbord. Ta steget in i den härliga tvättstugan som är nyrenoverad. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, här har man valt att dela av rummet för att skapa det 4:e sovrummet. Man kan med enkelhet ta ned väggen och få ett större vardagsrum. Allt efter behov! Närhet till elljusspår, fina strövområden och lekplatser. I området finns förskola, skola, fotbollsplan och grönområden. Bra bussförbindelser till både Sundsvall city och Birsta. Ett bekvämt boende helt enkelt. Varmt välkommen att höra av er för bokning av privat visning.

Tärnvägen 14, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tärnvägen 14

Villa
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

3 650 000 kr

121 m²

5 rum

2 426 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge vid havet i Bredsand. Här bor man avskilt med stor och barnvänlig tomt och med en helt underbar utsikt över havet. Trivsam trädgård med plan gräsmatta, perfekt för sommarens lekar, där tomten ligger insynsskyddat och här har man flertalet uteplatser att välja på. Varför inte ta med barnen ned till grillplatsen mot havet och bara njut av läget. Väl inne i huset möts vi av en ljus och trivsam planlösning. Generösa sällskapsytor i härligt vardagsrum med charmig kakelugn, och med utgång till det inglasade uterummet på baksidan. Här kan man njuta av det insynsskyddade läget, slappna av och blicka ut över havet. Här är det närhet till det mesta för ett bekvämt familjeliv. Nära till förskola, skola, fin badstrand på 1 minuts promenadavstånd, matbutik, bra bussförbindelser till och från stan. Fina cykelvägar både mot Sundsvall och Kvissleby. Nedre Bredsand ligger ca 7 km söder om Sundsvall, man tar sig enkelt via E4 eller lokalgata. Varmt välkommen att höra av er för bokning av privat visning.

Visar alla 6