Mäklare Andreas Forsell

Andreas Forsell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Överkovland 220, Kovland, Sundsvalls kommun

Överkovland 220

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

775 000 kr

87 m²

3 rum

1 240 m² tomt

Lantligt beläget torp i Överkovland med både garage och gäststuga. Lämpligt få grannar direkt inpå knuten, här kan man njuta av naturen och lugnet trots närheten till centrala Kovland med förskola, skola, livsmedelsbutik, idrottsanläggning, m.m. dit det är ca 2 km. Busshållplats in till Sundsvall finns nere vid väg 86. Bostadshuset är lämpat för en mindre familj och behöver renoveras för att få lite mer modern standard men går att flytta in i direkt om man så önskar. Vedspisen i köket kan sköta delar av uppvärmningen och samtidigt värma dagens middag. Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul mot dolda fel. Välkommen ut till lugnet och den härliga naturen i Överkovland!

Övre Raholmsvägen 56, Alnö, Sundsvalls kommun

Övre Raholmsvägen 56

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4 400 000 kr

145 m²

5 rum

1 795 m² tomt

Mycket representativ och exklusiv villa med ett högt och fint läge med vacker utsikt över omgivningarna i Ankarsvik och havet. Planlösningen är väldigt genomtänkt med massor av ytor i husets sällskapsrum som också flödar av dagsljus. När renoveringar har genomförts så har man gjort det med genomtänkta lösningar och påkostade material. Stenmaterial som granit, skiffer och marmor byter av varandra i de olika rummen varvat med varma och snygga parkettgolv. Stora ytor både på entréplanet, det inredda källarplanet och i altanytor runt huset. Källarplanet har riktigt fina ytor för hemmabion, aktivitetsrum, förrådsutrymmen och relaxmiljöer, här finns det något för alla! Fristående garagebyggnad med förråd. Uppvärmning med effektiv bergvärme och treglasfönster i hela huset bidrar till att hålla nere energikostnaderna. Fin tomt med gäststuga, gräsmatta, rabatter, buskar och träd. Ta ett värmande bad i spabadet på altanen när klipproboten sköter gräsklippningen. Inne i centrala Alnö finns all tänkbar service som mataffär, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral, m.m. På gångavstånd finns bl.a. förskola och skola, havet, fin natur och restaurang Vindhem.

Hästskovägen 41, Vävland, Timrå kommun

Hästskovägen 41

Villa
Vävland, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 950 000 kr

114 m²

6 rum

420 m² tomt

I barnvänliga Vävland hittar vi denna fint renoverade och välplanerade villa. Villan ligger lugnt beläget utan någon genomfartstrafik och med skogen som närmsta granne på baksidan. Under nuvarande ägares tid i huset har massor av förbättringar utförts. Badrummet är helt nyrenoverat och ytskikt har renoverats i hela huset. Köksrenovering, fasad- och takmålning genomfördes för ca 5 år sedan. Sköna sociala utrymmen på det välplanerade övre planet där man också har både en inglasad samt en öppen altan där man väljer vart man sitter beroende på väderlek. Bra biutrymmen i huset som både har förrådsutrymmen på souterrängplanet samt ett fristående garage vid infarten. Närhet till Lilla Bandsjön för sommarens bad, populära Timrå gårdsbutik och utflykter till Merlo Slott. Högt läge med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Ingen brådska med inflyttningen, för säljarnas del tar ni gärna tillträdet under sen vår 2023, gott om tid att förbereda egna försäljningen eller förbereda flytten till Hästskovägen!

  • Plus
Bällstavägen 41, Matfors, Sundsvalls kommun

Bällstavägen 41

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

675 000 kr

66 m²

3 rum

1 310 m² tomt

Mindre villa med fint läge i Bällsta där man har närhet till allt som Matfors kan erbjuda såsom t.ex. skola, badhus och sporthall, förskola, livsmedelsbutik, bra kommunikationer, butiker och restauranger. Bostadshus med möjligheter för köpare som har idéer och drömmar, då det har stora renoveringsbehov. Friliggande garage vid infarten. Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul mot dolda fel.

Strömås 187, Kovland, Sundsvalls kommun
  • Tor 9 feb kl 16:30

Strömås 187

Gård/Skog
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

3 495 000 kr

175 m²

6 rum

7 ha tomt

I Strömås strax utanför Kovland hittar vi denna vackra gård med lämpliga 7,5 ha gårds- och åkermark. Perfekt att komplettera med ett stall för hästintresserade eller nyttja det stora dubbelgaraget för motorintresserade. Bra ridvägar finns i omgivningarna. Lämpliga avstånd till både Sundsvall och Timrå, ca 20 respektive 15 minuters biltur. Bostadshuset är högt beläget med fin utsikt över omgivningarna. Det byggdes om helt och hållet 1992 då även källaren byggdes till, golvvärme på alla tre våningsplan! Inga gamla elledningar eller avloppsstammar, här kan man utgå från en modern grund och göra det man vill åt ytskikten för att forma sin drömgård. Stor inglasad altan och lika stor balkong som precis renoverats där utsikten är hänförande. Bra ekonomi i huset tack vare treglasfönster, bra isolering och inte minst ytjordvärmeanläggningen som installerades för 10 år sedan. Vill man toppa upp värmen och elda finns det bra möjligheter till det i både kakelugnen i vardagsrummet samt i kaminen på övre plan. Fiber finns indraget. Isolerat dubbelgarage på betongplatta, här ryms två bilar om man vill slippa att skrapa rutor vintertid eller behöver utrymmen för hobbyn. På gården finns också flera andra byggnader i äldre skick. Praktisk verkstad och en stor loge där man kan ställa i ordning för sommarfester. Det här är en plats att trivas på och där man märker att ägarna har trivts. Generösa storlekar i alla rum skapar en härlig rymd. Möjligheter att skapa fler sovrum om behovet finns. Välkomna till Strömås, där gårdsdrömmen går i lås.

  • Plus
Prästgatan 4, Timrå, Timrå kommun

Prästgatan 4

Villa
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 895 000 kr

120 m²

6 rum

1 070 m² tomt

I Timrådalen hittar vi denna trevliga villa med en nyinstallerad ekonomisk luft/vattenvärmepump och en värmande braskamin för den kallaste perioden. Bra planlösning med tre sovrum på samma plan och ytterligare ett sovrum samt stora sällskapsytor på entréplanet. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset. Nytt tak, renoverad tvättstuga, kök, badrum och lättskött tegelfasad. Nya fönster för drygt 10 år sedan. Inglasat uterum i bra solläge. Fiber finns indraget. Härlig uteplats på tomten där man kan njuta av solen under stora delar av dagen. Nära bl.a. förskola, bra kommunikationer, Skönviksbacken och Timrå centrum med utbyggd service. Snabb transport till Birsta city.

Fredsgatan 34, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Fredsgatan 34

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

4 000 000 kr

116,4 m²

5 rum

5 372 kr/mån

34 364 kr/m²

På Fredsgatan, i ett av Södermalms absolut finaste kvarter bland charmiga hus, hittar vi denna totalrenoverade och ombyggda 5:a där garageplatsen följer med lägenheten om man vill. Här bor ni ostört med mycket huskänsla genom egen ingång, bara 1 trappa upp. Lägenheten är ombyggd till en modern och smart planlösning med fokus på de sociala rummen som ligger samlade bredvid varandra. Helkaklade badrum, enhetligt parkettgolv i hela lägenheten, praktiskt förråd, fönster mot både fram- och baksida. Balkong med grönt och fint läge som erbjuder eftermiddags-och kvällssol. Bättre månadsavgift är svårt att hitta! Här ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen har dessutom gemensam el. Föreningen Smygen är väl känd som en mycket stabil och trygg förening med bra historik kring genomförda renoveringar och låga månadsavgifter. Närheten till såväl stadskärnan och fina promenadstråk runt Södra Berget och Sidsjön gör detta till ett mycket uppskattat område. Dessutom finns ICA Bergsgatan en kort promenad bort.

Nedergård, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

695 000 kr

2 150 m² tomt

Lugnt och vackert beläget i Nedergård hittar vi dessa två avstyckade villatomter färdiga att bebyggas. Plant område borgar för ovanligt lite markarbeten. Lantligt beläget med promenadavstånd till Vi med allt vad Alnö kan erbjuda i serviceväg, ett kanonställe att bygga sin framtid på! Till Släda IP är det några hundra meter och ännu närmare till naturen med stigar och bär. Slädavikens badstrand är bara en kort cykeltur bort! Tilltagna storlekar på 2150 samt 2244 kvm gör att man rymmer både bostad och sidobyggnader som garage eller carport på ett bra sätt på marken. Möjligt att ansluta till kommunala VA-nätet och Servanet fiber. Anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna ligger utom detaljplanelagt område och har nyligen beviljade positiva förhandsbesked för småhus.

Bergsgatan 9, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Bergsgatan 9

Övrigt
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

9 800 000 kr

550 m²

1 112 m² tomt

Välskött och pampig hyresfastighet med centralt läge. Idag inrättad med 4 bostadslägenheter, 241 m², samt 2 företagslokaler och 4 uthyrningsrum med gemensamt samlingsrum på souterrängplan, 309 m², totalt 550 m². Enkelt att återställa en bostadslägenhet och om man skulle önska även de två företagslokalerna. Välskötta och fina lägenheter med generös takhöjd, fiskbensparkett och spegeldörrar. Totalt 16 parkeringsplatser på gården. Totala intäkter idag på 690 000 kr och en driftskostnad på 150 000 kr. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Liljekonvaljbacken, Allsta, Sundsvalls kommun

Liljekonvaljbacken

Tomt
Allsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

750 000 kr

Två villatomter med mycket fint läge, högt beläget i Allsta. Generösa tomtstorlekar för att planera sitt eget drömboende. Möjlighet till kommunalt vatten finns. Egna avloppsanläggningar. Inga anslutningar betalda för fastigheterna idag. Positiva förhandsbesked finns för uppförande av villor på tomterna.

Nejlikevägen 18, null, Sundsvalls kommun

Nejlikevägen 18

Tomt
Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 900 000 kr

741 m² tomt

Centralt belägen villatomt att bygga ert drömhus på! Finplanerad tomt med otroligt fint läge i Nejlikehill med milsvid utsikt! Området är granne med Norra bergets naturreservat och ligger i ett riktigt fint solläge. Gällande detaljplan finns. Anslutningsavgifterna för kommunalt VA, el och fiber ingår. Bara att skissa upp drömhuset, ansöka om bygglov och börja bygga. Närheten till naturen och centrala Sundsvall utmärker läget och man når all tänkbar service som förskola, skolor, bussar, livsmedelsbutik och hela Sundsvalls butiks- och serviceutbud inom några minuter. Dröm vidare mot en framtid i vackra Håkanstå!

Nejlikevägen 20B - Apple, Håkanstå, Sundsvalls kommun

Nejlikevägen 20B - Apple

Tomt
Håkanstå, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 200 000 kr

1 695 m² tomt

Om ni letar centrala tomter att bygga ert drömhus på har ni säkert märkt att det inte finns mycket att välja på. Därför är det glädjande att nu kunna erbjuda den sista av 4, mycket attraktiva, villatomter med otroligt fina lägen i Nejlikehill med milsvid utsikt! Området är granne med Norra bergets naturreservat och ligger i ett riktigt fint solläge där möjligheterna att bygga precis det man vill är väldigt bra då man inte omfattas av någon detaljplan. Anslutningsavgifterna för kommunalt VA, el och fiber ingår, positiva förhandsbesked för villabebyggelse finns och vägen går också fram till alla tomter. Bara att skissa upp drömhuset, ansöka om bygglov och börja bygga. Närheten till naturen och centrala Sundsvall utmärker läget och man når all tänkbar service som förskola, skolor, bussar, livsmedelsbutik och hela Sundsvalls butiks- och serviceutbud inom några minuter. Dröm vidare mot en framtid i vackra Håkanstå!

Klissvägen, Sidsjö, Sundsvalls kommun

Klissvägen

Tomt
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

995 000 kr

4 634 m² tomt

Lantligt och högt belägen villatomt på hela 4 600 kvm längst in på Klissvägen i sydvästläge. Oändliga naturupplevelser väntar runt hörnet, stigen upp till Klissbergsstugan och Grodtjärn finns precis i närheten. Inom några kilometer har man dessutom närheten till Sidsjöområdet med bra kommunikationer och service, skolor och förskolor utan att behöva nyttja större bilvägar. Undersök möjligheterna att stycka av till fler tomter eller nyttja allt själv. Positivt förhandsbesked för en villa finns. Anslutningsavgifter för el tillkommer via Sundsvall Elnät samt för anläggning av egna vatten- och avloppsanläggningar.

Tranviken, Alnö, Sundsvalls kommun

Tranviken

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

995 000 kr

1 074 m² tomt

På en plan och fin plats med fint solläge och med Tranvikens badstrand ett stenkast bort hittar vi denna byggklara tomt där bygglovet redan är beviljat och betalt. Anslutningsavgiften för kommunalt VA är också betald och ingår i köpet. Bra förberedd mark som inte kräver några omfattande markarbeten. Lugnt område där man slipper större vägar inpå knuten. Förutom det havsnära läget har man även skogen inpå knuten som bjuder på fina naturupplevelser. Offert finns för färdigställande av en villa på tomten om man vill kunna flytta in så fort som möjligt. Kontakta mäklaren för mer information.

Parkvägen 7A, Matfors, Sundsvalls kommun

Parkvägen 7A

Tomt
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

375 000 kr

842 m² tomt

Två villatomter i lugnt och populärt område nära Matfors centrum och ett stenkast från Ljungan. Plan och fin mark utan kostsamma markarbeten. Närhet till all tänkbar service såsom skola, förskola, vårdcentral, badhus, sporthall, banker, matvarubutiker och bra kommunikationer till Sundsvall. Möjlighet till kommunalt VA. Pris 375 000 kr/tomt.

Skravsättsvägen 5B, Alnö, Sundsvalls kommun

Skravsättsvägen 5B

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

950 000 kr

1 097 m² tomt

Granne med förskola och skola finns nu denna byggklara villatomt till salu. Mycket högt och fint läge med havsutsikt, ytterligare gallring är på gång för att göra utsikten ännu bättre. I närområdet finns trevliga vandringsstigar i härlig skogsmiljö. Enkel tomt att bebygga, belägen precis intill Skravsättsvägen och där kommunalt VA och Servanet finns vid tomtgräns. Marken är redan finplanerad, bättre förutsättningar är ovanliga! I området finns dessutom mycket äldre bebyggelse vilket gör att det aldrig är långt till nya och gamla vänner. Bygg ett nyckelfärdigt hus från LB-hus med hög standard där bl.a. gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme, helkaklade badrum, kök från Marbodal, försäkringar och övrigt som krävs för ett komplett inflyttningsklart hus ingår i kalkylerna. Se bifogade kalkyler och inspirationsbilder för exempel på tänkbara hus eller läs vidare på lbhus.se för att se ytterligare husmodeller. Kostnader för VA, el och fiber tillkommer. Se kalkyler för mer information eller kontakta Marie Jarl på LB-Hus (070-610 09 07) för att upprätta en egen kalkyl.

  • Plus
Tuna-Vi, Klingsta, Sundsvalls kommun

Tuna-Vi

Tomt
Klingsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

475 000 kr

2 000 m² tomt

Två tomter i populära Klingsta med närhet till Klingstatjärnen och förskola. Möjligt att ansluta till kommunalt VA och fiber via Servanet. Bygg ett valfritt Myresjöhus eller Smålandsvilla och gör ditt val bland en mängd färdiga husmodeller eller låt en av arkitekterna designa ett hus efter dina önskemål och förutsättningar. Förhandsbesked finns. Pris 475 000 kr/tomt. För kalkyler och beräkningar av kostnader för nyproducerade villor, kontakta gärna Börje Ottosson på Smålandsvillan/Myresjöhus på 070-304 86 60, [email protected] Tomterna ej avstyckade idag, köparen står för kommande avstyckningskostnader. Förhandsbesked finns.

Visar alla 17