Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Forsell

Andreas Forsell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vindhemsvägen 38, Alnö, Sundsvalls kommun

Vindhemsvägen 38

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 995 000 kr
99 m²
4 rum
1 321 m² tomt

Med ett högt och mycket fint solläge vid havet i idylliska Vindhem hittar vi detta smultronställe. En otroligt fint skött enplansvilla som uppfördes 2015 och som sedan byggts ut till nuvarande ca 99 kvm. Lika snyggt och prydligt som det ser ut på bild och med massor av tid och pengar lagt på trädgård och sidobyggnader såsom ett charmigt lusthus, växthus samt förråds- och verkstadsbyggnader. Altangångar där havsmiljön kring huset blir tydlig med synliga klipphällar. Inne i huset har man samlat de största ytorna i de sociala rummen med kök, matrum och vardagsrum. Golvvärme finns i hela huset. Närheten till restaurang Vindhem gör att flera måltider säkerligen spenderas där. Där har man också möjlighet till båtplats i småbåtshamnen när man inte badar från de härliga klipporna, eller sandstranden. Campingplatser finns också i området. Inga störande, större vägar passerar området, här får man lugn och ro om man söker det. Mycket fina, havsnära promenadvägar i båda riktningarna längs kusten.

Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun
Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Torggatan 5

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 780 000 kr
145 + 83 m²
4 rum
1 082 m² tomt

I direkt anslutning till pendlarstationen, järnvägskondis och Njurundabommens väl utbyggda serviceutbud hittar vi denna villa med lugnt läge och en fin trädgårdstomt. Vattenburen värme, luft/vattenvärmepump. Senaste två åren har bl.a. ett badrum helrenoverats, fasaden målats, en braskamin installerats, m.m. Ny ytterdörr och garageportar. Huset är välplanerat med ett rymligt vardagsrum med intilliggande altan mot gräsmattan i mycket fint solläge. Övre plan har 3 bra sovrum och badrum, perfekt sovvåning! Källarplanet har ett garage samt bra utrymmen för hobbyn och förvaring. Källarplanet skulle också kunna lämpa sig perfekt för uthyrning eller för den egna verksamheten, här finns bl.a. ett pentry, badrum och tvättstuga. I området har man bl.a. livsmedelsbutik, matställen, ishockeyhallen och bra kommunikationer. Barnen kan promenera till både Kyrkmons Skola och Njurunda Friskola. Ett praktiskt och lättskött boende med allt inom räckhåll! Välkomna på visning!

  • Premium
Brisvägen 3, Alnö, Sundsvalls kommun

Brisvägen 3

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 500 000 kr
144 m²
6 rum
1 940 m² tomt

Mycket fin enplansvilla uppförd 2014 på en fin trädgårdstomt med härlig utsikt mot havet. Stor altan längs hela huset där man kan njuta av solen och utsikten. Modernt dubbelgarage med elportar och ett inrett rum för tonåringen eller för egna företagaren. Huset har en genomtänkt planlösning där man samlat de stora, sociala ytorna mitt i huset och sovrumsdelarna mot husets gavlar. Braskaminen är smart placerat mitt i huset. Ekonomisk uppvärmning med frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i hela huset. I området kan man njuta av både havet med strandpromenad och småbåtshamn samt stora skogsområden. Förskola och skola finns i närområdet. Restaurang Vindhem ligger på promenadavstånd.

Siriusvägen 25, Nolby, Sundsvalls kommun

Siriusvägen 25

Villa
Nolby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 200 000 kr
152 + 58 m²
6 rum
1 365 m² tomt

I lugna villakvarter i Nolby, med förskolan på samma gata, hittar vi denna trivsamma villa. Fin och skyddad trädgårdstomt med lagom stora gräsytor. Både öppna och inglasade altanytor som också har plats för spabadet. Garage och förråd vid infarten med bra utrymmen för allt som inte behövs inne i huset. Nära både Kvissleby och Njurundabommen med butiker och bra service samt i närområdet där bl.a. Solede skola och Nolby förskola finns. Inom promenadavstånd finns även fotbollsplan och hockeyrinken samt restaurang. Nolbybacken bjuder på fin skidåkning vintertid. Bilresan till Sundsvall tar inte ens 15 min tack vare den snabba vägen ut till E4.

Rockardvägen 6, Bergsåker, Sundsvalls kommun

Rockardvägen 6

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 400 000 kr
122 m²
5 rum
766 m² tomt

I populära villakvarter i Bergsåker hittar vi detta nybyggda och välplanerade enplanshus. Alla ytskikt i huset är genomgångna och målade nyligen, huset är verkligen i nyskick! På infarten finns en praktisk carport med förråd. Här får barnen nära till lekkamrater i området och man har promenadavstånd till både bra skolor och förskolor. I området finns också bl.a. en livsmedelsbutik, frisör och pizzeria samt mycket fin natur. Bergsåkers travbana ligger precis intill och ordnar evenemang under året. På travet finns numer också en kvarterskrog. Sommartid har man höjdpunkten Selånger Marknad på promenadavstånd. Huset är välplanerat och genomtänkt med då de privata delarna ligger på varsin sida av det sociala mittpartiet. På ena sidan, ett luftigt sovrum, granne med wc med dusch och tvättstugan med praktisk groventré. På den andra, två sovrum och ett allrum eller arbetsrum. Idag är det inrättat med 3 sovrum, men ett fjärde är enkelt att få till i nuvarande allrum. Stora sovrummet ligger för sig själv och barnsovrummen i en egen del av huset ihop med ett allrum. Dubbla badrum, ett i respektive del av huset. Praktiskt planerat med kök där bardisken knyter ihop rummet med vardagsrummet. Här finns utgång till altanen i mycket fint solläge. Värmande och mysig braskamin som hjälper till att hålla de redan låga driftskostnaderna nere. Ett genomtänkt och smart boende! Varmt välkomna på visning!

Njurundavägen 16B, Njurunda, Sundsvalls kommun

Njurundavägen 16B

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 650 000 kr
160 m²
2 ha tomt

Spännande gård i Njurunda med drygt 2 ha mark. Här finns både ett rymligt bostadshus, ett renoverat gårdshus med både bostads- och kontorsutrymmen samt en stor ladugård med bra garage, verkstads- och förvaringsutrymmen. Samtliga byggnader är i bra skick, gårdshuset helrenoverades och isolerades på 90-talet, då också många andra större renoveringar påbörjades. Samtliga byggnader är genomgångna och har fått nya tak, senast på bostadshuset där yttertaket byttes för några år sedan. Fint bilgarage på en gjuten betongplatta som är förberedd med golvvärmeslingor. I samma byggnad finns också en snickarverkstad, bra förrådsutrymmen och en mycket stor loge med ordentlig takhöjd. Stabilt byggt, här går det även att köra in bilar. Gårdshuset, ca 200 kvm/plan, fick en rejäl genomgång på 90-talet med t.ex. nytt tak, fasad, el, isolering, m.m. Allt invändigt renoverades inklusive den lägenhet som finns här med egen ingång. Övre plan är inrättat med kontorsutrymmen, kontorsrum och ett stort allrum där många ryms. Här finns en pelletskamin om man vill elda, i övrigt värms även detta hus upp med en separat luftvärmepump. Balkong från ett av rummen med mycket fin utsikt över åkermarken runt fastigheten. I bostadshuset finns 5 sovrum, vardagsrum samt ett fint kök och ett helkaklat badrum. Underhållsfri tegelfasad och uppvärmning med luftvärmepump. Vill man elda så finns också ett vattenburet system med en kombipanna för ved och pellets med en nyrenoverad pelletsbrännare. Både balkong och en stor altan i fina sollägen. Gårdsmark runt huset med gräsytor, buskar och träd samt utrymmen att parkera bilar eller andra fordon på. Skogsmark på stora delar av resterande areal, här finns ved för den som vill elda i kombipannan och hålla nere driftskostnaderna. Strategiskt, lantligt läge med ca 1,5 km in till Njurundabommen med skolor, livsmedelsbutik, restauranger, butiker samt bra pendlingsmöjligheter med buss och tåg. Från gården är det bara några hundra meter till Myre centrum och E4 där man snabbt tar sig både norrut och söderut.

Tummarvägen 3, Skottsund, Sundsvalls kommun

Tummarvägen 3

Villa
Skottsund, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 850 000 kr
175 m²
7 rum
821 m² tomt

I populära Skottsund hittar vi denna rymliga och trivsamma familjevilla. Renoverat, stort kök med utgång till härlig balkong. Stor och fin altan på entréplan i bästa solläge. Plan och fin tomt med attraktivt och lugnt läge på återvändsgata med närhet till såväl Skottsunds fina golfbana som bara ligger ett stenkast från huset, bad och fiske i Ljungan samt populära Dyket bara en kort promenad bort. Här bor du bekvämt med närhet till allt en familj kan önska såsom bl.a. skola, dagis, golf, slalom, fotboll, ishockey, bad, båtliv och affärer.

Ånäsvägen 2, Kovland, Sundsvalls kommun

Ånäsvägen 2

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
160 + 35 m²
8 rum
1 506 m² tomt

Charmigt trähus byggt 1925 mitt i Kovland med 4 lägenheter. Perfekt om man söker en mindre hyresfastighet eller om man vill bygga om till en egen villa. 2008 till 2010 genomfördes flera större renoveringar då fastigheten bl.a. fick ett nytt yttertak och nya 2-glasfönster. Samtliga lägenheter renoverades vid samma tid med nya kök, badrum, ytskikt och avloppsledningar byttes i hela huset invändigt. Ny el dragen vid samma tid. Fasadmålning utfördes för några år sedan. Intäkterna uppgår idag till ca 228 000 kr där hushållselen ingår i hyrorna. Driftskostnaderna uppgår till ca 124 000 kr. Bara en kort och säker promenad till förskola och skola samt ett stenkast till massor av olika idrottsaktiviteter som bedrivs kring Ånäsparken och i ishallen. Ica ligger bara snett mitt emot huset!

Klyvarvägen 14, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Klyvarvägen 14

Villa
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
74 + 72 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa, belägen på en lugn återvändsgata i naturnära Vapelnäs. Med en bostadsyta på 74 kvadratmeter och ett lika stort källarplan är detta hem perfekt för den mindre familjen som söker ett lättskött och trivsamt boende. Tilltagen villatomt på nästan 1300 kvadratmeter ger gott om utrymme lek och för den med gröna fingrar att odla. Här finns bland annat äppelträd, körsbärsträd och syrener. Stor balkong med fint läge. Bostaden har genomgått löpande ytskiktsrenoveringar av nuvarande ägare och är i bra skick. Ny luftvärmepump 2021. Fiber finns indraget i fastigheten och det finns även en laddstolpe för elbil. Järnvägsplaner finns i skogen ovanför bostadsområdet. Exakta dragningen är ej fastställd idag men bedöms inte påverka detta hus med närmaste grannar direkt. Välkomna ut till Klyvarvägen där man bor i ett lugnt område med enkla transporter både norrut och söderut och fin miljö, både skog och hav i direkta området att njuta av! Nere vid havet kan man nyttja parken både sommar- och vintertid. Här finns bland annat en grillplats och pulkabacke.

Länsmansvägen 1, Klockarberget, Sundsvalls kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00

Länsmansvägen 1

Villa
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 850 000 kr
137 m²
5 rum
609 m² tomt

Fint renoverat och tillbyggd enplansvilla med fint solläge i populära Klockarberget. Allt samlat på ett plan där man byggt till en rejäl hall och ett extra sovrum för de lite större familjerna. Öppen planlösning där man har ett enormt kök/matrum där man också rymmer vardagsrum om man önskar. Inglasat uterum som går att nyttja hela året, även här har man klinkergolv med golvvärme som i stora delar av övriga huset. Fräscha, helkaklade badrum och moderna isolerfönster samt en luftvärmepump som hjälper till att hålla driftskostnaderna nere. Fin utemiljö med soliga uteplatser och en tomt som ramas in av en häck. Lugnt och barnvänligt område med närhet till både Klockarbergets förskola, tennisplan samt badplats och fint fiske i Ljungan. Bröderna Bommen Bryggeri ligger ett stenkast bort. Från Klockarberget har man närhet till Njurundabommen där man bl.a. hittar tågstationen för pendlare, matbutik, förskola och skola, restauranger samt sportbutik. Från Klockarberget är det ca 6 minuters promenad till närmsta busshållplats.

  • Plus
Kvarnsvedsvägen 82, Nedansjö, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Kvarnsvedsvägen 82

Gård/Skog
Nedansjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 500 000 kr
100 + 63 m²
4 rum
19 ha tomt

Vackert belägen gård i Nedansjö med högt och fint läge och härlig utsikt över omgivningarna. Mycket välskött villa med en väl fungerande jordvärmeanläggning där nuvarande ägare klarat sig på ca 10 500 kWh i total årsförbrukning av el. Fint inglasat uterum där man kan förlänga säsongen. Badrum och kök renoverat på 2000-talet och moderna treglasfönster finns installerade. Friliggande garage på gården. Fiber finns indraget Gårdsskifte om ca 3,5 ha med åkermark samt ett skogsparti med äldre granar. Skogsskifte om ca 16 ha där en större avverkning gjordes 2007 på ca 6 ha av skogsskiftet, markberett och återplanterat. En mindre städning gjordes efter stormfälld skog 2013. Gallringsbehov finns på ca 6 ha av skiftet. Ingen skogsbruksplan finns upprättad, uppskattat virkesförråd idag enligt laserscanning på ca 2 700 m3sk. Jakträtt finns.

  • Plus
  • Energieffektiv
Patrullbåtsvägen 10, Alnö, Sundsvalls kommun

Patrullbåtsvägen 10

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 495 000 kr
136 m²
5 rum
995 m² tomt

På vackra Alnö med utsikt över Sundsvalls stadssilhuett har Fiskarhedenvillan nu byggt denna arkitektritade villa där ni kan flytta in i det helt nybyggda huset direkt. I området finns det flera nybyggda villor där man flyttar in med blivande vänner i ett av Sundsvalls nyaste bostadsområden. Närheten till havet är påtaglig, utsikten är rogivande och lyxig där havet breder ut sig mitt i blickfånget och sträcker sig hela vägen in mot centrala Sundsvall och Södra Berget. Perfekt solläge dessutom där man kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Entréplanet bjuder in via en rymlig hall till ett öppet allrum - eller så parkerar du bilen i din carport och tar groventrén in genom husets privata delar med tvättstuga, sovrum, förråd samt badrum. En trappa upp öppnar sig husets hjärta; vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning med höga fönster och utgång till stor balkong i sydvästläge. Dessutom finner du ett master bedroom med egen walk-in-closet samt ytterligare ett badrum. Ett yteffektivt hus som ändå rymmer all önskvärd vardagslyx, helt enkelt. För att spegla det arkitektritade huset används genomgående moderna och stilsäkra materialval i en färgskala som harmonierar med landskapet. Dessutom är tomten stor och området ligger avskilt längs en egen lokalgata utan genomfartstrafik.

Ljusstakevägen 39, Indal, Sundsvalls kommun

Ljusstakevägen 39

Villa
Indal, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 375 000 kr
125 + 101 m²
5 rum
1 144 m² tomt

Rymligt och välplanerad familjevilla beläget i ett lugnt och populärt bostadsområde i Indal. Ett hus för er som behöver lite större ytor, både i bostadsdelarna med möjlighet till 4 sovrum och dubbla allrum samt biutrymmen i garage samt förråd. Uppvärmning med bergvärme ger ett ekonomiskt boende. Servanet fiber finns indraget. Fint, högt läge med närhet till både skogen med skoterled och skidspår, fotbollsplan och bra service i Indal med t.ex. förskola, skola, livsmedelsbutik, m.m. Snart finns dessutom ännu bättre möjligheter till inomhusidrott efter att Sundsvalls kommun beslutat att bygga en modern idrottshall vid Stige skola.

  • Plus
  • Energieffektiv
Ängomsvägen 45, Njurunda, Sundsvalls kommun

Ängomsvägen 45

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 995 000 kr
305 + 566 m²
8 rum
5 798 m² tomt

Detta är verkligen en villa utöver det vanliga! Otroliga ytor både i bo- och biutrymmen, 6 sovrum, tre inredda plan med funktioner som man normalt inte har i sin villa. Drygt 300 kvm boarea och 550 kvm biarea är nästintill unikt, här finns möjligheter för den större familjen med fritidsintressen som kräver ytor, för egenföretagaren, eller om man vill hyra ut delar av huset. Härlig planlösning med mycket rymd i rummen man spenderar mest tid i. Poolavdelning med både inomhuspool på ca 10x4 meter och bastu, dusch och relaxutrymmen. I anslutning till poolavdelningen har man också ett stort biorum, gillestuga och ett inrett kök, här kan man verkligen bjuda in till fest! På entréplanet har man dessutom ett spabad med fint läge på baksidan av huset. Biutrymmena innehåller, förutom bra förvaringsutrymmen, både dubbla varmgarage men också massor av utrymme i kallgarage. Asfalterade ytor i anslutning till garagen med plats för uppställning även ute om man behöver det. Uppvärmningen sker med ekonomisk ytjordvärme vilket hjälper till att hålla nere driftskostnaderna, ovanliga energiklass A i energideklarationen! Total tomtyta på nästan 6 000 kvm med fina trädgårdsytor samt egen tennisbana. Vackert och lugnt beläget på Åmon nära fin natur och med all tänkbar service i Njurundabommen som t.ex. livsmedelsbutik och restauranger, förskola, skola, ishall och butiker. Bra kommunikationer med både buss och tåg med pendlingstrafik.

  • Energieffektiv
Larsbovägen, Söråker, Timrå kommun
Larsbovägen, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Larsbovägen, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Larsbovägen

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
2 000 m² tomt

Lagom i tid till nyheterna om industrisatsningarna i Torsboda kan vi nu erbjuda tre villatomter med generösa tomtstorlekar och ett centralt läge i Söråker. Tomterna är belägna i lantliga omgivningar på Larsbovägen där man har promenadavstånd till Söråkers väl utbyggda service som förskola och skola, idrottsanläggningar, tandläkare och vårdcentral, livsmedelsbutik, restauranger och inte minst havet med både småbåtshamn och strandpromenad. Tomterna kommer att avstyckas i samband med överlåtelsen. Säljarna står för avstyckningskostnaderna. Anslutningsavgifter för t.ex. kommunalt VA, el och fiber tillkommer för en köpare. Tomterna ligger utom detaljplanelagt område, positiva förhandsbesked för byggnation av en/tvåfamiljshus finns.

  • Premium
Stora Havstoviken 264, Alnö, Sundsvalls kommun

Stora Havstoviken 264

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
850 000 kr
2 578 m² tomt

Bygg er drömvilla vid havet i Stora Havstoviken! Högt belägen byggklar villatomt på hela 2 578 kvm. Utnyttja havet på bästa sätt och köp en båtplats nere vid vattnet i samband med köpet. Kommunalt VA, el samt Servanet finns vid tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Generös byggrätt som inrymmer de flesta bostadshus. Närhet till såväl fina havsbad och rekreationsområden som skogen. Rita en egen drömvilla eller ta hjälp av valfri hustillverkare eller arkitekt, oavsett hustyp finns närhet till härlig natur och fina bad.

Stora Havstoviken 267-268, Alnö, Sundsvalls kommun

Stora Havstoviken 267-268

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
2 000 m² tomt

Bygg er drömvilla vid havet i Stora Havstoviken! Välj en av två högt belägna byggklara villatomter och köp till en båtplats nere vid vattnet. Kommunalt VA, el samt Servanet finns vid tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Generös byggrätt som inrymmer de flesta bostadshus. Närhet till såväl fina havsbad och rekreationsområden som skogen. Rita en egen drömvilla eller ta hjälp av valfri hustillverkare eller arkitekt, oavsett hustyp finns närhet till härlig natur och fina bad.

Gudmundsbyn, Gudmundsbyn, Sundsvalls kommun

Gudmundsbyn

Tomt
Gudmundsbyn, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
1 700 m² tomt

Fyra mycket fint belägna villatomter med naturskönt läge i Gudmundsbyn. Här kan ni bygga er framtida drömvilla med lantligt läge men i närheten av befintliga grannar och med vacker natur inpå knuten. En biltur in till centrala Sundsvall tar inte många minuter och ännu närmare är det till Birsta handelsområde. Positiva förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus på tomterna som idag inte är avstyckade. Bedömda storlekar på tomterna är ca 1 700-1 800 kvm eller enligt överenskommelse med markägarna. Fastigheterna är idag ej bildade utan är en del av större fastighet. Ansökan om avstyckning kommer att göras av nuvarande ägare i samband med att köpeavtal upprättas. För en köpare tillkommer kostnader för anslutningar på fastigheten, t.ex. el, VA och fiber.

Klissvägen 49, Sidsjö, Sundsvalls kommun

Klissvägen 49

Tomt
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
1 119 m² tomt

Villatomt på Klissvägen, nära naturen och med fint söderläge. Beviljat bygglov finns för en köpare att nyttja. Bygglovet är sökt för en tvåplansvilla, 135 kvm per plan exkl. uteplatser. Tomten kan bebyggas med nämnda byggnad eller förstås med ett annat hus efter revidering av bygglovet eller ny bygglovsansökan. Inga anslutningar är betalda idag, anslutningsavgifter för el och fiber tillkommer samt anläggning av enskilda anläggningar för VA. Ytterligare en villatomt finns i samma område. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Patrullbåtsvägen 18, Alnö, Sundsvalls kommun

Patrullbåtsvägen 18

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
1 295 m² tomt

Villatomt med mycket fint läge på Ankarsviks nya gräddhylla i området Beteshagen, längst in på återvändsgata! Fin havsutsikt där man förutom havet ser in mot centrala Sundsvall och Södra Berget. Tomten ligger i en lämplig sluttning ner mot vattnet i västerläge. Avstyckningen är klar och tomten redo att bebyggas med ett enplanshus eller suterränghus efter fritt val hos Fiskarhedenvillan. Generös byggrätt på 180 kvm byggnadsarea. Området är under uppbyggnad och man kommer flytta in som granne till flertalet nybyggda villor och blivande vänner! Anslutningsavgifter för t.ex. VA, el och fiber tillkommer för en köpare.

Bergsgatan 9, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 9

Övrigt
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
8 975 000 kr
550 m²
1 112 m² tomt

Välskött och pampig hyresfastighet med centralt läge. Idag inrättad med 4 bostadslägenheter, 241 m², samt 2 företagslokaler och 4 uthyrningsrum med gemensamt samlingsrum på souterrängplan, 309 m², totalt 550 m². Enkelt att återställa en bostadslägenhet och om man skulle önska även de två företagslokalerna. Välskötta och fina lägenheter med generös takhöjd, fiskbensparkett och spegeldörrar. Totalt 16 parkeringsplatser på gården. Totala intäkter idag på 690 000 kr och en driftskostnad på 150 000 kr. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Liljekonvaljbacken 6, Allsta, Sundsvalls kommun

Liljekonvaljbacken 6

Tomt
Allsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
1 668 m² tomt

Villatomter med mycket fint läge, högt beläget i Allsta. Generös tomtstorlek på 1 668 kvm för att planera sitt eget drömboende. Möjlighet till kommunalt vatten finns. Egna avloppsanläggningar. Inga anslutningar betalda för fastigheterna idag. Positivt förhandsbesked finns för uppförande av en villa på tomten.

Nejlikevägen 18, null, Sundsvalls kommun

Nejlikevägen 18

Tomt
Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 900 000 kr
741 m² tomt

Centralt belägen villatomt att bygga ert drömhus på! Finplanerad tomt med otroligt fint läge i Nejlikehill med milsvid utsikt! Området är granne med Norra bergets naturreservat och ligger i ett riktigt fint solläge. Gällande detaljplan finns. Anslutningsavgifterna för kommunalt VA, el och fiber ingår. Bara att skissa upp drömhuset, ansöka om bygglov och börja bygga. Närheten till naturen och centrala Sundsvall utmärker läget och man når all tänkbar service som förskola, skolor, bussar, livsmedelsbutik och hela Sundsvalls butiks- och serviceutbud inom några minuter. Dröm vidare mot en framtid i vackra Håkanstå!

Tranviken, Alnö, Sundsvalls kommun

Tranviken

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
1 074 m² tomt

På en plan och fin plats med fint solläge och med Tranvikens badstrand ett stenkast bort hittar vi denna byggklara tomt där bygglovet redan är beviljat och betalt. Anslutningsavgiften för kommunalt VA är också betald och ingår i köpet. Bra förberedd mark som inte kräver några omfattande markarbeten. Lugnt område där man slipper större vägar inpå knuten. Förutom det havsnära läget har man även skogen inpå knuten som bjuder på fina naturupplevelser. Offert finns för färdigställande av en villa på tomten om man vill kunna flytta in så fort som möjligt. Kontakta mäklaren för mer information.

Parkvägen 7A, Matfors, Sundsvalls kommun

Parkvägen 7A

Tomt
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
375 000 kr
842 m² tomt

Två villatomter i lugnt och populärt område nära Matfors centrum och ett stenkast från Ljungan. Plan och fin mark utan kostsamma markarbeten. Närhet till all tänkbar service såsom skola, förskola, vårdcentral, badhus, sporthall, banker, matvarubutiker och bra kommunikationer till Sundsvall. Möjlighet till kommunalt VA. Pris 375 000 kr/tomt.

Visar 1 - 25 av 26