Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Forsell

Andreas Forsell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fullblodsvägen 19, Bergsåker, Sundsvalls kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30
Fullblodsvägen 19, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Fullblodsvägen 19, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Fullblodsvägen 19

Radhus
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 950 000 kr
136 + 10 m²
5 rum
668 m² tomt

Mycket välskött och fint renoverad villa i populära Lillhällom. Ett hus som passar många, lagom stor tomt för odling och lek, 3 sovrum med möjlighet att inreda fler. Dubbla, helkaklade badrum, ett på varje plan. Flera uteplatser där man kan njuta av sommarsolen. Här är det enkelt att flytta in direkt och inte behöva oroa sig för stora renoveringar. Tak, fönster, kök, våtrum, panel och målning, ytskikt, allt är renoverat de senaste 15 åren. Numer finns också en värmande och mysig braskamin placerad centralt i huset. Garage med plats för bilen och bra förrådsutrymmen samt en friggebod på tomten för gästerna. På tomten har man också bra odlingsmöjligheter i växthuset och pallkragar samt gräsmatta med fina lekytor. Vintertid har man en egen pulkabacke ner på tomten. I direkt anslutning till tomten tar man sig ut på mycket fina promenadstigar där man kan spendera timmar med vid utsiktsplatser, svamp- och bärplockning eller kortare promenader, löp- eller cykelturer. I närområdet finns också en rink för skridskoåkning vintertid med grillplats, en naturlig samlingspunkt! Förskolan ligger några hundra meter bort och Österro skola (f-2) en bit därifrån. I Bergsåker finns även bl.a. Bergsåkers skola (3-9), livsmedelsbutik, pizzeria, frisör och flera förskolor. Bergsåkers travbana livar upp med travtävlingar och olika evenemang. Här finns numer också en kvarterskrog med lunchservering vilket också Pilgrimscenter vid Selånger kyrka också erbjuder. Busshållplats finns i området med täta bussförbindelser.

 • Premium
Njurundavägen 16B, Njurunda, Sundsvalls kommun

Njurundavägen 16B

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 650 000 kr
160 m²
2 ha tomt

Spännande gård i Njurunda med drygt 2 ha mark. Här finns både ett rymligt bostadshus, ett renoverat gårdshus med både bostads- och kontorsutrymmen samt en stor ladugård med bra garage, verkstads- och förvaringsutrymmen. Samtliga byggnader är i bra skick, gårdshuset helrenoverades och isolerades på 90-talet, då också många andra större renoveringar påbörjades. Samtliga byggnader är genomgångna och har fått nya tak, senast på bostadshuset där yttertaket byttes för några år sedan. Fint bilgarage på en gjuten betongplatta som är förberedd med golvvärmeslingor. I samma byggnad finns också en snickarverkstad, bra förrådsutrymmen och en mycket stor loge med ordentlig takhöjd. Stabilt byggt, här går det även att köra in bilar. Gårdshuset, ca 200 kvm/plan, fick en rejäl genomgång på 90-talet med t.ex. nytt tak, fasad, el, isolering, m.m. Allt invändigt renoverades inklusive den lägenhet som finns här med egen ingång. Övre plan är inrättat med kontorsutrymmen, kontorsrum och ett stort allrum där många ryms. Här finns en pelletskamin om man vill elda, i övrigt värms även detta hus upp med en separat luftvärmepump. Balkong från ett av rummen med mycket fin utsikt över åkermarken runt fastigheten. I bostadshuset finns 5 sovrum, vardagsrum samt ett fint kök och ett helkaklat badrum. Underhållsfri tegelfasad och uppvärmning med luftvärmepump. Vill man elda så finns också ett vattenburet system med en kombipanna för ved och pellets med en nyrenoverad pelletsbrännare. Både balkong och en stor altan i fina sollägen. Gårdsmark runt huset med gräsytor, buskar och träd samt utrymmen att parkera bilar eller andra fordon på. Skogsmark på stora delar av resterande areal, här finns ved för den som vill elda i kombipannan och hålla nere driftskostnaderna. Strategiskt, lantligt läge med ca 1,5 km in till Njurundabommen med skolor, livsmedelsbutik, restauranger, butiker samt bra pendlingsmöjligheter med buss och tåg. Från gården är det bara några hundra meter till Myre centrum och E4 där man snabbt tar sig både norrut och söderut.

Segelvägen 31, Bydalen, Sundsvalls kommun

Segelvägen 31

Villa
Bydalen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 150 000 kr
124 + 20 m²
4 rum
151 m² tomt

Radhusidyll högt upp i populära Bydalen med mycket fin utsikt över både havet och omgivningarna. Fin rumsindelning med bra sociala utrymmen med allrum på båda planen. Idag inrett med ett stort sovrum men med bra möjligheter att få till både 1, 2 eller 3 sovrum till. Välskött och renoverat in- och utvändigt, t.ex. nya fönster, stora altanytor, genomgående fräscha ytskikt samt renoverat kök och badrum. Fantastisk utsikt ner mot centrala Sundsvall, Södra berget och hamninloppet. Inom gångavstånd tar man sig både till sjukhuset, mysiga skogsstigar, elljusspår, livsmedelsbutiker, förskola, skola, Baldershov, m.m. Enkelt boende utan krävande trädgård eller stora ytor att skotta på vintern, det mesta sköter man i föreningen. Carportplats och förråd ingår i föreningens gemensamma byggnader.

Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun
Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Torggatan 5, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Torggatan 5

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 780 000 kr
145 + 83 m²
4 rum
1 082 m² tomt

I direkt anslutning till pendlarstationen, järnvägskondis och Njurundabommens väl utbyggda serviceutbud hittar vi denna villa med lugnt läge och en fin trädgårdstomt. Vattenburen värme, luft/vattenvärmepump. Senaste två åren har bl.a. ett badrum helrenoverats, fasaden målats, en braskamin installerats, m.m. Ny ytterdörr och garageportar. Huset är välplanerat med ett rymligt vardagsrum med intilliggande altan mot gräsmattan i mycket fint solläge. Övre plan har 3 bra sovrum och badrum, perfekt sovvåning! Källarplanet har ett garage samt bra utrymmen för hobbyn och förvaring. Källarplanet skulle också kunna lämpa sig perfekt för uthyrning eller för den egna verksamheten, här finns bl.a. ett pentry, badrum och tvättstuga. I området har man bl.a. livsmedelsbutik, matställen, ishockeyhallen och bra kommunikationer. Barnen kan promenera till både Kyrkmons Skola och Njurunda Friskola. Ett praktiskt och lättskött boende med allt inom räckhåll! Välkomna på visning!

 • Premium
Vikarbodarna 251, Njurunda, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Vikarbodarna 251, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikarbodarna 251, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikarbodarna 251

Gård/Skog
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 500 000 kr
135 + 24 m²
3 rum
13 ha tomt

Hästgård med fint läge i Vikarbodarna, på promenadavstånd från havet och Skatans fiskeläge. Stall med 2 boxar samt en fin paddock och gott om härlig betesmark. Bostadshuset är mer eller mindre totalrenoverat där en del av huset byggdes till 2016 med ett nytt badrum och tvättstuga. Huset bjuder på fina sociala ytor i det rymliga köket som också har en av tre braskaminer i huset som hjälper till med både driftskostnader och mys. Rymligt badrum och genomtänkta, påkostade materialval när renoveringarna utförts. Nya el- vatten och avloppsdragningar i hela huset. Idag är huset inrättat med ett stort sovrum, möjligheter finns att inreda ytterligare rum i kallställda delen av ovanvåningen. Fastigheten är på drygt 13 ha totalt varav 6 ha skog som också ligger i anslutning till gården. Avverkning utförd 2007, ca 3 ha gallringsbar skog idag. Betesmark om ca 2 ha där stora arbeten lagts för att få bra betesmark. Ridplan på 20x40 m med belysning. Äldre ladugårdsbyggnad där det finns 2 boxar samt sadelkammare och bra förvaringsutrymmen. Bruksstuga med bakugn och mulltoalett där man kan husera gästerna sommartid eller bjuda in till bröd- eller pizzabak. Promenadavstånd till Skatans fiskeläge med det fina havsmiljöerna och sjökrogen som är öppen sommartid samt fin skogsmark direkt inpå knuten att njuta av!

 • Premium
Tummarvägen 3, Skottsund, Sundsvalls kommun

Tummarvägen 3

Villa
Skottsund, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 850 000 kr
175 m²
7 rum
821 m² tomt

I populära Skottsund hittar vi denna rymliga och trivsamma familjevilla. Renoverat, stort kök med utgång till härlig balkong. Stor och fin altan på entréplan i bästa solläge. Plan och fin tomt med attraktivt och lugnt läge på återvändsgata med närhet till såväl Skottsunds fina golfbana som bara ligger ett stenkast från huset, bad och fiske i Ljungan samt populära Dyket bara en kort promenad bort. Här bor du bekvämt med närhet till allt en familj kan önska såsom bl.a. skola, dagis, golf, slalom, fotboll, ishockey, bad, båtliv och affärer.

Ånäsvägen 2, Kovland, Sundsvalls kommun

Ånäsvägen 2

Villa
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
160 + 35 m²
8 rum
1 506 m² tomt

Charmigt trähus byggt 1925 mitt i Kovland med 4 lägenheter. Perfekt om man söker en mindre hyresfastighet eller om man vill bygga om till en egen villa. 2008 till 2010 genomfördes flera större renoveringar då fastigheten bl.a. fick ett nytt yttertak och nya 2-glasfönster. Samtliga lägenheter renoverades vid samma tid med nya kök, badrum, ytskikt och avloppsledningar byttes i hela huset invändigt. Ny el dragen vid samma tid. Fasadmålning utfördes för några år sedan. Intäkterna uppgår idag till ca 228 000 kr där hushållselen ingår i hyrorna. Driftskostnaderna uppgår till ca 124 000 kr. Bara en kort och säker promenad till förskola och skola samt ett stenkast till massor av olika idrottsaktiviteter som bedrivs kring Ånäsparken och i ishallen. Ica ligger bara snett mitt emot huset!

Renvägen 20, Nolby, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Renvägen 20

Villa
Nolby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 150 000 kr
98 + 90 m²
4 rum
1 183 m² tomt

I ett lugnt villakvarter nära förskola, skola och bra service hittar vi denna villa på en platt, fin tomt anpassad för lek. Varmbonat dubbelgarage på betongplatta, uppvärmt med luftvärmepump. Massor med nya ytskikt i huset samt delvis ny planlösning. Ommålad fasad 2020. Planlösning med 3 sovrum på entréplan samt samvarorum på båda planen. Fina uteplatser med eftermiddags-/kvällssol på framsidan och en balkong, delvis under tak på baksidan. Vattenburen värme med en modern pelletspanna. Riktigt bra pendlingsavstånd till Sundsvall med täta bussförbindelser och E4 som bara ligger ett par minuter bort. I närområdet finns också t.ex. bra matvaruaffärer, systembolag och butiker, skidbacke, motorstadion och ishall.

 • Plus
Klyvarvägen 14, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Klyvarvägen 14

Villa
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
74 + 72 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa, belägen på en lugn återvändsgata i naturnära Vapelnäs. Med en bostadsyta på 74 kvadratmeter och ett lika stort källarplan är detta hem perfekt för den mindre familjen som söker ett lättskött och trivsamt boende. Tilltagen villatomt på nästan 1300 kvadratmeter ger gott om utrymme lek och för den med gröna fingrar att odla. Här finns bland annat äppelträd, körsbärsträd och syrener. Stor balkong med fint läge. Bostaden har genomgått löpande ytskiktsrenoveringar av nuvarande ägare och är i bra skick. Ny luftvärmepump 2021. Fiber finns indraget i fastigheten och det finns även en laddstolpe för elbil. Järnvägsplaner finns i skogen ovanför bostadsområdet. Exakta dragningen är ej fastställd idag men bedöms inte påverka detta hus med närmaste grannar direkt. Välkomna ut till Klyvarvägen där man bor i ett lugnt område med enkla transporter både norrut och söderut och fin miljö, både skog och hav i direkta området att njuta av! Nere vid havet kan man nyttja parken både sommar- och vintertid. Här finns bland annat en grillplats och pulkabacke.

Kvarnsvedsvägen 82, Nedansjö, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Kvarnsvedsvägen 82

Gård/Skog
Nedansjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 500 000 kr
100 + 63 m²
4 rum
19 ha tomt

Vackert belägen gård i Nedansjö med högt och fint läge och härlig utsikt över omgivningarna. Mycket välskött villa med en väl fungerande jordvärmeanläggning där nuvarande ägare klarat sig på ca 10 500 kWh i total årsförbrukning av el. Fint inglasat uterum där man kan förlänga säsongen. Badrum och kök renoverat på 2000-talet och moderna treglasfönster finns installerade. Friliggande garage på gården. Fiber finns indraget Gårdsskifte om ca 3,5 ha med åkermark samt ett skogsparti med äldre granar. Skogsskifte om ca 16 ha där en större avverkning gjordes 2007 på ca 6 ha av skogsskiftet, markberett och återplanterat. En mindre städning gjordes efter stormfälld skog 2013. Gallringsbehov finns på ca 6 ha av skiftet. Ingen skogsbruksplan finns upprättad, uppskattat virkesförråd idag enligt laserscanning på ca 2 700 m3sk. Jakträtt finns.

 • Plus
 • Energieffektiv
Patrullbåtsvägen 10, Alnö, Sundsvalls kommun

Patrullbåtsvägen 10

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 495 000 kr
136 m²
5 rum
995 m² tomt

På vackra Alnö med utsikt över Sundsvalls stadssilhuett har Fiskarhedenvillan nu byggt denna arkitektritade villa där ni kan flytta in i det helt nybyggda huset direkt. I området finns det flera nybyggda villor där man flyttar in med blivande vänner i ett av Sundsvalls nyaste bostadsområden. Närheten till havet är påtaglig, utsikten är rogivande och lyxig där havet breder ut sig mitt i blickfånget och sträcker sig hela vägen in mot centrala Sundsvall och Södra Berget. Perfekt solläge dessutom där man kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Entréplanet bjuder in via en rymlig hall till ett öppet allrum - eller så parkerar du bilen i din carport och tar groventrén in genom husets privata delar med tvättstuga, sovrum, förråd samt badrum. En trappa upp öppnar sig husets hjärta; vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning med höga fönster och utgång till stor balkong i sydvästläge. Dessutom finner du ett master bedroom med egen walk-in-closet samt ytterligare ett badrum. Ett yteffektivt hus som ändå rymmer all önskvärd vardagslyx, helt enkelt. För att spegla det arkitektritade huset används genomgående moderna och stilsäkra materialval i en färgskala som harmonierar med landskapet. Dessutom är tomten stor och området ligger avskilt längs en egen lokalgata utan genomfartstrafik.

Ljusstakevägen 39, Indal, Sundsvalls kommun

Ljusstakevägen 39

Villa
Indal, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 375 000 kr
125 + 101 m²
5 rum
1 144 m² tomt

Rymligt och välplanerad familjevilla beläget i ett lugnt och populärt bostadsområde i Indal. Ett hus för er som behöver lite större ytor, både i bostadsdelarna med möjlighet till 4 sovrum och dubbla allrum samt biutrymmen i garage samt förråd. Uppvärmning med bergvärme ger ett ekonomiskt boende. Servanet fiber finns indraget. Fint, högt läge med närhet till både skogen med skoterled och skidspår, fotbollsplan och bra service i Indal med t.ex. förskola, skola, livsmedelsbutik, m.m. Snart finns dessutom ännu bättre möjligheter till inomhusidrott efter att Sundsvalls kommun beslutat att bygga en modern idrottshall vid Stige skola.

 • Plus
 • Energieffektiv
Ängomsvägen 45, Njurunda, Sundsvalls kommun

Ängomsvägen 45

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 995 000 kr
305 + 566 m²
8 rum
5 798 m² tomt

Detta är verkligen en villa utöver det vanliga! Otroliga ytor både i bo- och biutrymmen, 6 sovrum, tre inredda plan med funktioner som man normalt inte har i sin villa. Drygt 300 kvm boarea och 550 kvm biarea är nästintill unikt, här finns möjligheter för den större familjen med fritidsintressen som kräver ytor, för egenföretagaren, eller om man vill hyra ut delar av huset. Härlig planlösning med mycket rymd i rummen man spenderar mest tid i. Poolavdelning med både inomhuspool på ca 10x4 meter och bastu, dusch och relaxutrymmen. I anslutning till poolavdelningen har man också ett stort biorum, gillestuga och ett inrett kök, här kan man verkligen bjuda in till fest! På entréplanet har man dessutom ett spabad med fint läge på baksidan av huset. Biutrymmena innehåller, förutom bra förvaringsutrymmen, både dubbla varmgarage men också massor av utrymme i kallgarage. Asfalterade ytor i anslutning till garagen med plats för uppställning även ute om man behöver det. Uppvärmningen sker med ekonomisk ytjordvärme vilket hjälper till att hålla nere driftskostnaderna, ovanliga energiklass A i energideklarationen! Total tomtyta på nästan 6 000 kvm med fina trädgårdsytor samt egen tennisbana. Vackert och lugnt beläget på Åmon nära fin natur och med all tänkbar service i Njurundabommen som t.ex. livsmedelsbutik och restauranger, förskola, skola, ishall och butiker. Bra kommunikationer med både buss och tåg med pendlingstrafik.

 • Energieffektiv
Tärnvägen 22, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tärnvägen 22

Villa
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 800 000 kr
205 + 122 m²
6 rum
1 606 m² tomt

Med havet som närmsta granne hittar vi denna pampiga och mycket rymliga villa i ett lugnt villakvarter. Med en sammanlagd areal på drygt 320 kvm inklusive förråds- och garagedelen på 90 kvm, har huset alla förutsättningar att bli den naturliga samlingsplatsen för både familj och vänner. Huset byggdes med en känsla för det exklusiva och gedigna vilket har förvaltats väl genom åren. På senare tid har omfattande arbeten utförts med t.ex. konvertering av värmesystemet och installation av en ny bergvärmeanläggning. Därtill är köket är platsbyggt av Svenska Shakerkök och våtrummen är renoverade med tanke och stil. Ny el i hela huset och genomgående fräscha ytskikt. Ord som "rymligt" räcker inte till för att beskriva t.ex. storleken på sovrum, vardagsrum och matrum, alla ytor är väl tilltagna! Fler sovrum går enkelt att inreda i huset om behovet finns. Utomhus har man en skyddad uteplats mitt emellan husets vinklar som har en mysig öppen spis och en hänförande utsikt. En plan, välplanerad trädgårdstomt som avslutas med horisonten över havet är verkligen inget man ser varje dag. Här har man även anlagt en stor köksträdgård med odlingslådor. Välkomna till lugnet och lyxen på Tärnvägen!

Larsbovägen, Söråker, Timrå kommun
Larsbovägen, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Larsbovägen, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Larsbovägen

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
2 000 m² tomt

Lagom i tid till nyheterna om industrisatsningarna i Torsboda kan vi nu erbjuda tre villatomter med generösa tomtstorlekar och ett centralt läge i Söråker. Tomterna är belägna i lantliga omgivningar på Larsbovägen där man har promenadavstånd till Söråkers väl utbyggda service som förskola och skola, idrottsanläggningar, tandläkare och vårdcentral, livsmedelsbutik, restauranger och inte minst havet med både småbåtshamn och strandpromenad. Tomterna kommer att avstyckas i samband med överlåtelsen. Säljarna står för avstyckningskostnaderna. Anslutningsavgifter för t.ex. kommunalt VA, el och fiber tillkommer för en köpare. Tomterna ligger utom detaljplanelagt område, positiva förhandsbesked för byggnation av en/tvåfamiljshus finns.

 • Premium
Stora Havstoviken 264, Alnö, Sundsvalls kommun

Stora Havstoviken 264

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
850 000 kr
2 578 m² tomt

Bygg er drömvilla vid havet i Stora Havstoviken! Högt belägen byggklar villatomt på hela 2 578 kvm. Utnyttja havet på bästa sätt och köp en båtplats nere vid vattnet i samband med köpet. Kommunalt VA, el samt Servanet finns vid tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Generös byggrätt som inrymmer de flesta bostadshus. Närhet till såväl fina havsbad och rekreationsområden som skogen. Rita en egen drömvilla eller ta hjälp av valfri hustillverkare eller arkitekt, oavsett hustyp finns närhet till härlig natur och fina bad.

Stora Havstoviken 267-268, Alnö, Sundsvalls kommun

Stora Havstoviken 267-268

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
2 000 m² tomt

Bygg er drömvilla vid havet i Stora Havstoviken! Välj en av två högt belägna byggklara villatomter och köp till en båtplats nere vid vattnet. Kommunalt VA, el samt Servanet finns vid tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Generös byggrätt som inrymmer de flesta bostadshus. Närhet till såväl fina havsbad och rekreationsområden som skogen. Rita en egen drömvilla eller ta hjälp av valfri hustillverkare eller arkitekt, oavsett hustyp finns närhet till härlig natur och fina bad.

Gudmundsbyn, Gudmundsbyn, Sundsvalls kommun

Gudmundsbyn

Tomt
Gudmundsbyn, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
1 700 m² tomt

Fyra mycket fint belägna villatomter med naturskönt läge i Gudmundsbyn. Här kan ni bygga er framtida drömvilla med lantligt läge men i närheten av befintliga grannar och med vacker natur inpå knuten. En biltur in till centrala Sundsvall tar inte många minuter och ännu närmare är det till Birsta handelsområde. Positiva förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus på tomterna som idag inte är avstyckade. Bedömda storlekar på tomterna är ca 1 700-1 800 kvm eller enligt överenskommelse med markägarna. Fastigheterna är idag ej bildade utan är en del av större fastighet. Ansökan om avstyckning kommer att göras av nuvarande ägare i samband med att köpeavtal upprättas. För en köpare tillkommer kostnader för anslutningar på fastigheten, t.ex. el, VA och fiber.

Klissvägen 49, Sidsjö, Sundsvalls kommun

Klissvägen 49

Tomt
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
495 000 kr
1 119 m² tomt

Villatomt på Klissvägen, nära naturen och med fint söderläge. Beviljat bygglov finns för en köpare att nyttja. Bygglovet är sökt för en tvåplansvilla, 135 kvm per plan exkl. uteplatser. Tomten kan bebyggas med nämnda byggnad eller förstås med ett annat hus efter revidering av bygglovet eller ny bygglovsansökan. Inga anslutningar är betalda idag, anslutningsavgifter för el och fiber tillkommer samt anläggning av enskilda anläggningar för VA. Ytterligare en villatomt finns i samma område. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Patrullbåtsvägen 18, Alnö, Sundsvalls kommun

Patrullbåtsvägen 18

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
1 295 m² tomt

Villatomt med mycket fint läge på Ankarsviks nya gräddhylla i området Beteshagen, längst in på återvändsgata! Fin havsutsikt där man förutom havet ser in mot centrala Sundsvall och Södra Berget. Tomten ligger i en lämplig sluttning ner mot vattnet i västerläge. Avstyckningen är klar och tomten redo att bebyggas med ett enplanshus eller suterränghus efter fritt val hos Fiskarhedenvillan. Generös byggrätt på 180 kvm byggnadsarea. Området är under uppbyggnad och man kommer flytta in som granne till flertalet nybyggda villor och blivande vänner! Anslutningsavgifter för t.ex. VA, el och fiber tillkommer för en köpare.

Bergsgatan 9, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 9

Övrigt
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
8 975 000 kr
550 m²
1 112 m² tomt

Välskött och pampig hyresfastighet med centralt läge. Idag inrättad med 4 bostadslägenheter, 241 m², samt 2 företagslokaler och 4 uthyrningsrum med gemensamt samlingsrum på souterrängplan, 309 m², totalt 550 m². Enkelt att återställa en bostadslägenhet och om man skulle önska även de två företagslokalerna. Välskötta och fina lägenheter med generös takhöjd, fiskbensparkett och spegeldörrar. Totalt 16 parkeringsplatser på gården. Totala intäkter idag på 690 000 kr och en driftskostnad på 150 000 kr. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Liljekonvaljbacken 6, Allsta, Sundsvalls kommun

Liljekonvaljbacken 6

Tomt
Allsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
1 668 m² tomt

Villatomter med mycket fint läge, högt beläget i Allsta. Generös tomtstorlek på 1 668 kvm för att planera sitt eget drömboende. Möjlighet till kommunalt vatten finns. Egna avloppsanläggningar. Inga anslutningar betalda för fastigheterna idag. Positivt förhandsbesked finns för uppförande av en villa på tomten.

Nejlikevägen 18, null, Sundsvalls kommun

Nejlikevägen 18

Tomt
Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 900 000 kr
741 m² tomt

Centralt belägen villatomt att bygga ert drömhus på! Finplanerad tomt med otroligt fint läge i Nejlikehill med milsvid utsikt! Området är granne med Norra bergets naturreservat och ligger i ett riktigt fint solläge. Gällande detaljplan finns. Anslutningsavgifterna för kommunalt VA, el och fiber ingår. Bara att skissa upp drömhuset, ansöka om bygglov och börja bygga. Närheten till naturen och centrala Sundsvall utmärker läget och man når all tänkbar service som förskola, skolor, bussar, livsmedelsbutik och hela Sundsvalls butiks- och serviceutbud inom några minuter. Dröm vidare mot en framtid i vackra Håkanstå!

Tranviken, Alnö, Sundsvalls kommun

Tranviken

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
1 074 m² tomt

På en plan och fin plats med fint solläge och med Tranvikens badstrand ett stenkast bort hittar vi denna byggklara tomt där bygglovet redan är beviljat och betalt. Anslutningsavgiften för kommunalt VA är också betald och ingår i köpet. Bra förberedd mark som inte kräver några omfattande markarbeten. Lugnt område där man slipper större vägar inpå knuten. Förutom det havsnära läget har man även skogen inpå knuten som bjuder på fina naturupplevelser. Offert finns för färdigställande av en villa på tomten om man vill kunna flytta in så fort som möjligt. Kontakta mäklaren för mer information.

Parkvägen 7A, Matfors, Sundsvalls kommun

Parkvägen 7A

Tomt
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
375 000 kr
842 m² tomt

Två villatomter i lugnt och populärt område nära Matfors centrum och ett stenkast från Ljungan. Plan och fin mark utan kostsamma markarbeten. Närhet till all tänkbar service såsom skola, förskola, vårdcentral, badhus, sporthall, banker, matvarubutiker och bra kommunikationer till Sundsvall. Möjlighet till kommunalt VA. Pris 375 000 kr/tomt.

Visar 1 - 25 av 26