Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonathan Jutbo

Jonathan Jutbo

Om mig

För mig är våra hem bland det mest personliga vi har. Varje affär är unik och kräver ett stort personligt engagemang och noggranna förberedelser. När jag förmedlar ett hem är jag alltid lyhörd och lösningsorienterad, och jag lägger alltid dig och dina behov i fokus. Med högt ställda mål jobbar jag alltid för att ge dig en riktigt bra affär. Målsättningen för mig handlar inte bara om att uppnå dina förväntningar, utan att överträffa dem.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fridhemsgatan  106, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Fridhemsgatan  106, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan  106, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 106

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
57,1 m²
2 rum
vån 2/3
3 704 kr/mån
17 426 kr/m²

Välkommen hem till detta renoverade hem Fridhemsgatan! Denna inbjudande tvårummare har allt du kan önska dig och mer. Belägen på Fridhemsgatan 106 i det populära området Skönsmon, erbjuder denna bostad närhet till allt du behöver för en bekväm och aktiv livsstil. Med centrums puls, matbutiker och grönområden runt hörnet, kan du njuta av det bästa av stads- och naturliv. Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum och en inglasad balkong i söderläge. På balkongen kan man njut av ljusa och soliga dagar men även blicka ut över södra berget och de grön områden som erbjuds. Sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och här inne finner du goda förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar. Badrummet har kakel på väggar och klinker på golv, badrummet är även förberett för tvättmaskin. För den som längtar efter avkoppling och gemenskap finns det en bastu och festlokal i källaren. Perfekt för att varva ner efter en lång dag eller för att umgås med grannar och vänner. Här får du möjlighet att leva ett bekvämt och socialt liv utan att lämna bostadsområdet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Östra långgatan 7C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Östra långgatan 7C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Östra långgatan 7C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Östra långgatan 7C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4
6 493 kr/mån
20 581 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet om 79 kvadratmeter på Östra Långatan 7C. En trerumslägenhet med ett centralt läge som gör vardagen både bekväm och tillgänglig. Med gångavstånd till allt du behöver, är detta det optimala hemmet för den som söker en praktisk och livlig livsstil. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social atmosfär, perfekt för gemensamma stunder och samvaro. Här finns gott om plats för både matlagning och avkoppling. Badrummet är smakfullt utformat med hög standard och erbjuder eleganta detaljer såsom kakel och klinker. Mattsvarta accenter skapar en modern touch, och en praktisk tvättmaskin gör vardagen ännu smidigare. Bostadsrättsföreningen gör boendet ännu mer attraktivt genom att erbjuda en trevlig innergård, perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter. Dessutom finns en relaxavdelning för de lugnare stunderna, en träningslokal för den hälsosamma livsstilen och ett varmt garage för extra bekvämlighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Orienterarvägen 19C, Kovland, Sundsvalls kommun
  • Borttagen före visning

Orienterarvägen 19C

Radhus
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
3 325 kr/mån
21 583 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Kubikenborgsgatan 11A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Borttagen före visning

Kubikenborgsgatan 11A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 200 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
5 017 kr/mån
14 634 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 55, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 55

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
595 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/4
3 608 kr/mån
15 063 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande enrummare på Storgatan 55 med hiss. Med sitt centrala läge och närhet till både Sundsvalls city och universitetet, är denna bostad optimal för dig som söker ett praktiskt och bekvämt boende! Lägenheten, som ligger på våning tre och nås via hiss och trapp, erbjuder ett gediget ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna i söderläge. En av höjdpunkterna i denna lägenhet är balkongen i söderläge. Bostaden har en öppen social planlösning mellan kök och allrum. Allrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp med tillhörande sängbord, men även matgrupp. Sovalkoven har goda ytor för större säng med tillhörande sängbord. Badrummet är rymligt. Detta område är verkligen en pärla med sitt idealiska läge och närhet till olika serviceinrättningar, vackra parkmiljöer och utmärkta kommunikationer. Dessutom kan du inte slå närheten till Mittuniversitetet, vilket gör detta område särskilt attraktivt för studenter och akademiker. Här bor du med enastående bekvämlighet och allt du behöver inom räckhåll. Direkt i anslutning till bostaden finner du två populära pizzerior där du kan avnjuta diverse måltider. Dessutom har du den spännande upplevelsen av Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och ett gym med 24/7 öppet, allt bara ett stenkast bort. Inom en 10-minuters promenad når du Sundsvalls centrum, där en värld av shopping, restauranger, banktjänster, apotek, mataffärer och ett livligt nattliv väntar på att upptäckas. Du behöver aldrig gå långt för att få tillgång till alla de bekvämligheter som staden har att erbjuda. Kommunikationen i området är verkligen optimal. Endast 50 meter från bostaden hittar du närmaste busshållplats, där stadsbussar och busslinje 1 passerar regelbundet. Du kan enkelt ta dig till Sundsvalls busscentral på bara några minuter eller fortsätta din resa till Bergsåker och Alnö. Bussarna går med ett frekvent mellanrum på bara 10 minuter, vilket gör det smidigt att pendla och utforska staden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bergsgatan 87A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 16:00

Bergsgatan 87A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
725 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 795 kr/mån
13 551 kr/m²

Varmt välkommen till Bergsgatan 87A. Bostaden finner du på våning tre av tre, och väl inne möts man av genomgående och moderna ytskikt. Pricken över i:et är balkongen som erbjuder gott om kvällssol, då den disponeras i västerläge. Köket erbjuder svarta snickerier på luckor och skåp, här finns gott om förvaringsutrymmen, men även goda ytor för matbord. Vardagsrummets fönsterparti och balkongdörr skapar ett gediget ljusinsläpp. Vardagsrummet är bra i yta och här får man plats med större soffgrupp med tillhörande möblemang, för den som är i behov av kontorsplats finns även den möjligheten i vardagsrummet. Från vardagsrummet tar man sig smidigt ut den balkongen. Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Badrummet har kakel på väggar och klinker på golv (golvvärme). Som boende på Bergsgatan har man närhet till ett brett utbud av butiker, kaféer, restauranger och smidiga kommunikationsmöjligheter runt hörnet. En attraktiv och bekväm plats som möjliggör en enkel och bekväm livsstil med alla nödvändiga bekvämligheter på nära avstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fyrväpplingsvägen 10, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 16:30

Fyrväpplingsvägen 10

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 816 kr/mån
7 024 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande enrummare i populära BRF Fyrväpplingen! Lägenheten är belägen på våning två av tre, och är utrustat med en inglasad balkong. På balkongen erbjuds gott om plats för loungedel och bord, här finns möjligheten att sippa på ditt morgonkaffe, njuta av solen eller koppla av med en god bok i skönt skydd från väder och vind. Med sina 42 kvm är denna bostad välplanerat och utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. I allrummet finns gott om plats för större säng och soffgrupp. Köket erbjuda goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp, samt goda ytor för matbord. Badrummet är utrustat med kakel på väggar och klinker på golv. Som boende på Fyrväpplingsvägen bor ni bekvämt i ett naturskönt område med närhet till förskola, busshållplats och naturen. Ni tar er snabbt ut till E4:an och Birsta shoppingområde med livsmedelsbutiker och shopping. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
Bryggaregränd 9C, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Bryggaregränd 9C

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
645 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 902 kr/mån
10 488 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! Varmt välkommen till Bryggaregränd 9C med ett roingivande gavel läge i huset helt utan insyn och med fin utsikt från samtliga rum. Då bostaden är en gavel lägenhet har du ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket låter den naturliga ljuset flöda in i hemmet. Väl tilltagen balkong med fin utsikt mot trevlig innergård. Bostaden har också ett modernt och trivsamt kök med utrymme för stor matgrupp. Vidare så finns ett rymligt sovrum, ett vardagsrum med fin utsikt mot Nolbybacken, en inglasad balkong och ett rymligt badrum med fönster. Låg månadsavgift där bredband är inkluderat. Dessutom är det gemensam el i föreningen. Mycket välskött och populär förening beläget mitt i centrala Kvissleby med närhet till allt.

  • Balkong
  • Uteplats
Vapelvägen 10D, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Vapelvägen 10D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
825 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 991 kr/mån
12 992 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! Varmt välkommen till denna rymliga tvårummare om 63,5 kvm med en balkong som vetter mot söder. Från hemmets sovrum och kök erbjuds även en fin utsikt över hav. Dessutom har den en välplanerad planlösning! I köket finns gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp, och här finns även generösa arbetsytor. Det finns tillräckligt med plats i köket för att rymma ett stort matbord. Om du behöver ett extra sovutrymme eller ett hemmakontor kan du enkelt sätta upp en vägg mellan köket och matplatsen för att skapa detta utrymme. Vardagsrummet har gott om naturligt ljus tack vare fönstren i söderläge, och här finns gott om plats för en stor soffgrupp och diverse möblering. Sovrummet har generöst med förvaringsmöjligheter och rymmer en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Badrummet är smakfullt inrett med kakel och klinker. Här bor du i ett lugnt och fint område med gångavstånd till både mataffär, gym, förskolor, vårdcentral och busshållplats. I husets källarplan finns tvättstuga med torkrum, bastu och ett motionsrum.

  • Balkong
  • Uteplats
Jakobsdalsgatan 4B, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Jakobsdalsgatan 4B

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
565 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 207 kr/mån
16 143 kr/m²

Letar du efter en passande lägenhet i Sundsvall med en vacker park som grannskap? Då kan Jakobsdalsgatan 4b som nås via en halvtrappa upp vara ett intressant alternativ! När du kliver in i lägenheten möts du av ett fullstort kök till höger, perfekt för din matlagning och middagsbjudningar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt utformat med kakel och klinker, och här finns allt du behöver för din morgonrutin. Badrummet är även utrustat med en toppmatad tvättmaskin. Vardagsrummet är flexibelt och enkelt att möblera efter dina behov och intill det finner du den avskilda sovalkoven, med gott om plats för en bekväm säng. Men det bästa av allt är den underbara utsikten du kan njuta av härifrån. Dra upp gardinerna och låt solljuset flöda in medan du blickar ut över den grönskande parken. Värt att notera är att Sundsvalls stadskärna är inom kort promenadavstånd från denna plats. Dessutom har du den grönskade parken som en fin tillgång i närområdet. Att bo på Jakobsdalsgatan innebär bekvämlighet och tillgänglighet. Du har nära till shopping, restauranger, kultur, universitet och nöjen, vilket gör det enkelt att ta del av stadens puls och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll. Det är ett idealiskt läge för den som vill leva ett urbant och aktivt liv. Närmsta bussförbindelse når du via en väldigt kort promenad. Möjlighet till snabbt tillträde finns! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Visar alla 10