Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Artagan Keskin

Artagan Keskin

Om mig

Jag är fastighetsmäklare sedan 2011 och specialiserar mig på bostadsrätter. Jag levererar hög kvalitet och god kommunikation i affärens alla led, med målet att min kund ska rekommendera mig till andra och komma tillbaka när det är dags för nästa affär. För mig är det viktigt att du som kund känner att du får den bästa hjälpen och rätt pris för din bostad. Vi har Sveriges nöjdaste kunder för 7:e året i rad och sitter med bank och försäkring vilket ger stora fördelar för dig som kund. /A.K

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gilleberget 1E, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Gilleberget 1E

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 509 kr/mån
17 213 kr/m²

Denna rymliga 2:a med fönster i två väderstreck och inglasad balkong finns nu tillgänglig - Helrenoverad. Både garageplats och motorvärmarplats finns i föreningen. Ett gyllene läge för dig som har hög prioritering att hitta en bostad med rätta ekonomiska förutsättningar. Månadsavgiften är låga 3509 kr där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Dessutom är det gemensam el i föreningen. Brf Gilleberget är en förening som har stabil ekonomi och ett fint läge i Skönsberg med närhet till såväl affärer som natur. Goda bussförbindelser som enkelt tar er till stadskärnan eller Birsta City. Lägenheten ligger på våning 3 med fin utsikt mot både hav och stad. Här får ni stort kök med matplats, helkaklat badrum, vardagsrum med burspråk och inglasad balkong, väl tilltaget sovrum och en klädkammare. Genomgående god standard efter renovering 2024. Tillgång till träningsrum och bastu i föreningen.

 • Balkong
 • Uteplats
Fridhemsgatan 39B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 39B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/4
3 697 kr/mån
15 854 kr/m²

Fantastiskt fin 1:a med lugnt och stadsnära läge på Fridhemsgatan. Väldisponerad lägenhet med fönster i två väderstreck och balkong med eftermiddags och kvällssol. Lägenheten känns rymlig och här finns goda möjligheter att skapa en kvadratsmart tvåa för den som behöver ett rum till. Här erbjuds en genomgående fräsch bostad med ordentligt tilltaget kök, helkaklat badrum och ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkong. Beläget på våning 2 med insynsskyddat och rogivande läge. Gångavstånd till stadskärnan, universitetet och nära till goda bussförbindelser. Parkeringsplats tillgängligt direkt för 200 kr/mån.

 • Balkong
Älvgatan 16A, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Älvgatan 16A

Lägenhet
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
64,2 m²
2 rum
vån 1/5
3 433 kr/mån
10 125 kr/m²

I hus med hiss finns nu denna större tvåa tillgänglig med centralt läge i Kvissleby. Just Älvgatan 16 A ligger väldigt nära till bland annat ICA som bara är en kort promenad bort. Här finns också bra parkeringsmöjligheter samt bra bussförbindelser. Lägenheten är en större 2:a med ett ordentligt kök där diskmaskin är installerat. Här får ni även en bra hall med förvaring samt även en klädkammare. Badrummet är helkaklat och fint. Väl tilltaget vardagsrum och sovrum. Den inglasade balkongen vetter mot innergården och erbjuder en fantastisk utsikt mot Nolby Backen. Lägenheter ligger bekvämt till på entréplan med tillgång till hiss ner till förråd och tvättstuga. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, tilläggsförsäkring för bostadsrätt och bredband. Varmt välkomna att höra av er.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Jägargatan 6, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Jägargatan 6

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 450 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 481 kr/mån
21 970 kr/m²

På Jägargatan bor du lite utöver det vanliga! Här är ett tillfälle för er som söker ett bekvämt boende med mycket huskänsla och charm. Förutom att lägenheten är i genomgående gott skick så sticker några saker ut så som den bedårande (eldningsbara) kaminen i sovrummet. Den otroliga takhöjden som med kombinationen av hörnläget samt de stora fönsterpartierna bidrar till ett enastående ljusinsläpp. Vyerna går det heller inte att klaga på då omgivningen består av lummiga trädgårdar och vackra hus men även utsikt mot kyrkan och bergen. Ni får dessutom tillgång till två balkonger där ni kan följa solen från förmiddag till kväll. Ni får det enkelt med bilplats direkt och inte allt för lång kö för garage. Önskar ni laddstolpe för en elbil är heller inte det några problem då det finns tillgängligt direkt. I huset finns tvättstuga och torkrum med generösa tider men även en rymlig bastu.

 • Balkong
 • Uteplats
Johannedalsvägen 42, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Johannedalsvägen 42

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
525 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 133 kr/mån
6 863 kr/m²

Äntligen en 3:a på första våningen på Johannedalsvägen! Lägenheten ligger bekvämt på första våningen med endast en halvtrapp och med fint läge i huset utan insyn. Denna lägenhet passar er som vill bo i en lugn och barnvänlig omgivning med närhet till allt från förskola (bara 10 m bort), skolor, Birsta City, idrottshallar, kommunikationer m.m. Stor och trygg förening som är mycket välskött och erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Rymlig 3:a med två bra sovrum och balkong mot stort grönområde med lekplats. Renoverat kök med stor matplats där det rymmer bord för 4-8 personer. Duschrum med tvättmaskin och separat wc som är renoverat. Månadsavgiften är komplett med värme, vatten, kabel-tv och bredband med fiberanslutning och 100/100 mbit inräknat. Gemensam el i föreningen.

 • Balkong
 • Uteplats
Västra långgatan 53, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Västra långgatan 53

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 250 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 355 kr/mån
26 012 kr/m²

För er som söker huskänsla i lägenhet med centralt läge! På Västra Långgatan bor ni rogivande bland många charmiga hus i lugnt område bara några kvarter från stadskärnan och all dess utbud. Lägenheten är genomgående ljus med fint läge på hörnet, våning 2/2. Genomtänkt planlösning med tre sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin, gediget kök med matplats och vardagsrum med eldningsbar öppen spis. Balkong i västerläge med eftermiddags och kvällssol. Här bor ni enkelt med tillgång till egen parkeringsplats (el-uttag) direkt. Finns även laddplatser för elbil för 300 kr/mån, vilket också går att få direkt för den som önskar. I föreningen finns även tillgång till bastu. Förråd i samma hus på ca 10 kvm.

 • Balkong
 • Uteplats
Tallvägen 7 B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 7 B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
450 000 kr
41 m²
1 rum
vån -1/7
2 841 kr/mån
10 976 kr/m²

För pendlaren, studenten eller för den som söker sitt första boende så finns nu detta mycket prisvärda boende tillgängligt. Väldisponerat boende med härligt ljusinflöde och generösa öppna ytor. Bra indelning med plats för stor säng, härligt vardagsrum och ett rymlig kök. Låg avgift som ger bra boendekostnad i en stark och stabil förening med goda parkeringsmöjligheter. Gemensam el i föreningen.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 7