Mäklare Artagan Keskin

Artagan Keskin

Om mig

Jag är fastighetsmäklare sedan 2011 och specialiserar mig på bostadsrätter. Jag levererar hög kvalitet och god kommunikation i affärens alla led, med målet att min kund ska rekommendera mig till andra och komma tillbaka när det är dags för nästa affär. För mig är det viktigt att du som kund känner att du får den bästa hjälpen och rätt pris för din bostad. Vi har Sveriges nöjdaste kunder för 7:e året i rad och sitter med bank och försäkring vilket ger stora fördelar för dig som kund. /A.K

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bragegatan 13, Haga, Sundsvalls kommun

Bragegatan 13

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

695 000 kr

40,5 m²

1 rum

3 153 kr/mån

17 160 kr/m²

Välkommen till denna otroligt trivsamma etta med inbjudande läge i hjärtat av Haga. Låg avgift där värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg är inkluderat. Dessutom så är det gemensam el i föreningen. Här möts ni av ett boende som är välplanerat med stora rum och därtill en rymlig inglasad balkong. Utsikten är härlig från tredje våningen men likaså ljusinsläppet med tanke på hörnläget i huset. Bekvämt med gångavstånd till bland annat livsmedelsbutik (öppet 7-23 varje dag), friluftsområde, sjukhuset och goda bussförbindelser till både stadskärnan och Birsta City med täta busstider. Stabil förening med många genomförda underhåll som bland annat säkerhetsdörrar, fönster, stambyten, balkonger m.m. Här bor du i trevlig parkmiljö med rogivande läge samtidigt som du har nära till allt.

 • Balkong
 • Uteplats
Luleåvägen 59, Granloholm, Sundsvalls kommun

Luleåvägen 59

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

750 000 kr

87,5 m²

3 rum

6 161 kr/mån

8 571 kr/m²

Attraktivt läge på gaveln med ljusinsläpp från tre väderstreck och balkong som erbjuder sol dag som kväll finns nu denna trivsamma 3:a tillgänglig på Luleåvägen. Väl tilltaget hem med härliga sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Två ordentliga sovrum och ett stor badrum som precis är nyrenoverat. Hörnläget ger bostaden extra ljus med ett ostört läge på våning 2/2 (En trappa upp med egen ingång). Trivsamt med tillgång till en stor balkong plus en mindre balkong som passage till ett eget förråd på samma plan som lägenheten. Brf Murklan är en omtyckt och välskött förening som kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Under hösten 2022 bytte föreningen till nya 3-glasfönster och nya balkongdörrar. Badrummet renoverades i december 2022. Köket renoverades 2018. Föreningen har gemensamma utrymmen så som bastu med omklädningsrum, föreningslokal, kokvrå, snickarrum samt gemensamma tvättstugor. Har du nära och kära på besök kan du boka föreningens övernattningsrum. Här på Luleåvägen bor man i ett välkomnande, lugnt, och barnvänligt område med närhet till natur, föreningsliv, elljusspår, förskola, skola, Sticksjön med härligt promenadområde och frisbeegolf samt matvarubutik. Goda busskommunikationer.

 • Balkong
 • Uteplats
Tallvägen 3A, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 3A

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

825 000 kr

88 m²

3 rum

5 252 kr/mån

9 375 kr/m²

I en trygg och stabil förening finner ni nu denna tre-fyra som de kallas med två sovrum och ett matrum, som för den som önskar, kan nyttjas till ett tredje sovrum. Mycket flexibel planlösning och ni får även tillgång till två badrum samt två balkonger varav en är inglasad och erbjuder havsutsikt. En mycket uppskattad förening som har ett väldigt bekvämt upplägg med dubbla hissar till varje trappuppgång men också förråd och tvättstuga på varje våningsplan. Boendet blir inte enklare än så här. Dessutom med ett av Bredsands bästa läge där havet, stranden, skolorna, naturen och bussförbindelserna ligger ett stenkast bort. Goda parkeringsmöjligheter nära denna uppgång - Tallvägen 3 A. Välkomna.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Albäcksgatan 41, Södermalm, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 41

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 395 000 kr

101,2 m²

4 rum

5 517 kr/mån

23 666 kr/m²

För er som söker bekvämlighet med centralt läge så finns nu denna rymliga 4:a tillgänglig. Hiss i huset och möjlighet till parkeringsplats direkt. Här får ni 101 kvm med genomgående luftig och härlig planlösning. Nära allt ni precis kan tänka er centralt i Sundsvall men här får ni dessutom fördelen att Sidsjön samt Södra Berget, med sitt rika friluftsliv, ligger på gångavstånd. En stark förening med goda parkeringsmöjligheter i området och i samma hus på Albäcksgatan 41 finns dessutom ICA. I den blygsamma månadsavgiften på 5517 kr är värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg inkluderat. Dessutom har föreningen gemensam el vilket ger en bättre boendekostnad. Hemmet är fördelat på 3 stora sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Därtill har ni goda sociala sällskapsytor mellan vardagsrum, kök och inglasad balkong.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Östra långgatan 7E, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Östra långgatan 7E

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 750 000 kr

97 m²

3 rum

7 670 kr/mån

18 041 kr/m²

Enskilda visningar - kontakta mäklaren för privat visning. Unikt tillfälle med två lägenheter i en! Denna stora tre rummare på 97 kvm används idag som en 2:a och en 1:a med varsitt inglasat uterum mot innergården. Stor potential och möjlighet att använda lägenhet efter behov. Till exempel så går det att använda ena lägenheten för uthyrning eller kanske separat kontor? Den ena lägenheten ligger på entréplan med ett bekvämt läge utan trappor. Inglasad uterum mot innergården. Denna del är fördelat på 1 rum med kök och sovalkov. Den andra lägenheten ligger en trapp upp med separat ingång och är fördelad på 2 rum och kök. Generösa ytor och här erbjuds också ett inglasat uterum mot innergården. För den som vill använda lägenheterna som en och samma lägenhet så går det bra att slå upp enligt originalritning med en trapp mellan lägenheterna för att nyttja som 3 rum och kök. Observera att bostaden är registrerad som en lägenhet hos föreningen och säljs således som ett men med möjlighet att använda som nuvarande ägare har använt bostaden. Oerhört bekvämt boende med varmgarage, bastu och relax i föreningen. Brf Credit är en mycket uppskattad bostadsrättsförening med god ekonomi. Bredband och balkongtillägg är medräknat i månadsavgiften. Här bor ni med närhet till allt och lite därtill. Välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Riddargatan 21 B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 21 B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

1 695 000 kr

118 m²

5 rum

8 235 kr/mån

14 364 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en helrenoverad 5:a med hörnläge på attraktiva Riddargatan. Bekvämt beläget på första våningen endast en halvtrappa upp med genomgående smakfull standard och fina materialval. Väl tilltagen balkong på ca 12 kvm med inglasning och här erbjuds eftermiddags- samt kvällssol. Fritt läge mot innergården. Välplanerad lägenhet om 118 kvm med fyra ordentliga sovrum, två fräscha badrum och ett påkostat kök med otroliga arbetsytor/förvaring. Praktiskt med egen tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni verkligen bekvämt med bra parkeringsmöjligheter i både garagehus och utomhusparkeringar. Lägg därtill närheten till affärer, fina promenadstråk, närhet till både Birsta och stadskärnan, skolor m.m. Välkomna att höra av er med intresseanmälan.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 6