Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Artagan Keskin

Artagan Keskin

Om mig

Jag är fastighetsmäklare sedan 2011 och specialiserar mig på bostadsrätter. Jag levererar hög kvalitet och god kommunikation i affärens alla led, med målet att min kund ska rekommendera mig till andra och komma tillbaka när det är dags för nästa affär. För mig är det viktigt att du som kund känner att du får den bästa hjälpen och rätt pris för din bostad. Vi har Sveriges nöjdaste kunder för 7:e året i rad och sitter med bank och försäkring vilket ger stora fördelar för dig som kund. /A.K

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundbovägen 17 B, Granlo, Sundsvalls kommun
Lundbovägen 17 B, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Lundbovägen 17 B, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Lundbovägen 17 B

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
875 000 kr
60,1 m²
2 rum
vån 2/2
4 139 kr/mån
14 559 kr/m²

Med lugnt och stadsnära läge finns nu en smakfull 2:a i populära Granlo. På andra våningen hittar du denna ljusa lägenhet med inglasad balkong och härlig utsikt mot grönområden. Här får ni ett stort kök med modern standard och även köksö, ett luftigt allrum med utgång till inglasad balkong och ett kaklat badrum med dusch. Vidare så har bostaden ett rymligt sovrum och generösa förvaringsmöjligheter i klädkammare samt garderober. Stabil och skötsam förening med många genomförda renoveringar. Här bor du med närhet till matvaruaffär, kommunikationer och strövområden samt cykelväg hela vägen till Mittuniversitetet och staden. I månadsavgiften är värme, vatten, kabel-tv och bredband inkluderat. Dessutom är det gemensam el i föreningen. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Färjevägen 27B, Alnö, Sundsvalls kommun

Färjevägen 27B

Lägenhet
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
4 757 kr/mån
10 714 kr/m²

Väl tilltagen tvårummare på 70 kvm med bekvämt läge på entréplan i suterränghus (endast två trappsteg). Attraktivt beläget i centrala Alnö finns nu denna bostad med trevlig planlösning och inglasad balkong. Lägenheten är i genomgående gott skick och erbjuder kök med matrum, stort allrum med utgång till balkong, ljust sovrum och helkaklat badrum med dusch & tvättmaskin. Välskött HSB förening.

  • Balkong
  • Uteplats
Vintergatan 3B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Vintergatan 3B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
41,8 m²
1 rum
vån 1/3
3 640 kr/mån
14 952 kr/m²

På kort avstånd till stadskärnan finns nu denna trivsamma etta med lugnt läge i Östermalm. Stor etta med fin planering och fönster i två väderstreck samt en väl tilltaget balkong med inglasning. Lägenheten har en bra indelning och erbjuder ett stort kök med matplats, hall med bra förvaring, stambytt badrum och allrum med plats för säng, soffgrupp och skrivbord. Nyare balkong med inglasning och fint läge mot gården (balkongtillägget är inkluderat i avgiften som anges). Just på Vintergatan bor du lugnt bland charmiga villor med närhet till fin parkmiljö. I denna förening finns det goda parkeringsmöjligheter (67 kr/mån). I huset finns även en relax med bastu. Välkomna att höra av er.

  • Balkong
  • Uteplats
Fregattgatan 6, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Fregattgatan 6, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 2
Fregattgatan 6, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 3

Fregattgatan 6

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
5 950 000 kr
173 m²
5 rum
vån 1/3
6 879 kr/mån
34 393 kr/m²

Unikt tillfälle för er som söker en drömlägenhet på Norra Kajen. Bostaden erbjuder 173 kvm över två plan med bästa möjliga förutsättningar i Sundsvalls hetaste bostadskvarter. Detta är en perfekt möjlighet för er som söker ett stort och centralt boende med havet som granne. Dessutom så behöver ni inte göra avkall på "huskänslan" då lägenheten erbjuder tillgång till egen gräsmatta, uterum och balkong. Till gräsmattan finns robotgräsklippare i föreningen. Modern planlösning med perfekta ytor för socialt umgänge på första våningen med kök, vardagsrum och uterum på entréplan. Badrum på varje våningsplan med både badkar och dusch. På översta plan finner ni tre ordentliga sovrum och ett allrum. De stora ytorna och planlösningen gör det flexibelt för er som vill skapa ytterligare sovrum. Ni får bra förvaring i lägenheten genom walk in closet och ytterligare två förråd/klädkammare. Separat förråd i huset för mer förvaring. Väl tilltaget uterum i österläge med inglasning mot den skyddade innergården. Balkong i västerläge med vacker utsikt mot havet samt Södra Berget. Och bilen? Den parkerar ni enkelt i varmgaraget som finns i huset. Ett komplett boende på Norra Kajen med ett kvadratmeterpris på ca 34 300 kr/kvm. Välskött förening med positivt kassaflöde där det heller inte krävs omförhandling av lån närmsta perioden.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Tallvägen 7 B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 7 B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
395 000 kr
41 m²
1 rum
vån -1/7
2 841 kr/mån
9 634 kr/m²

För pendlaren, studenten eller för den som söker sitt första boende så finns nu detta mycket prisvärda boende tillgängligt. Väldisponerat boende med härligt ljusinflöde och generösa öppna ytor. Bra indelning med plats för stor säng, härligt vardagsrum och ett rymlig kök. Låg avgift som ger bra boendekostnad i en stark och stabil förening med goda parkeringsmöjligheter. Gemensam el i föreningen.

  • Uteplats
  • Hiss
Riddargatan 27B, Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 27B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 216 kr/mån
19 571 kr/m²

Ett otroligt boende på många sätt! Här har säljarna lagt ner många timmar för att få till en drömlägenhet och som de har gjort det. Allt från färgsättning till materialval, från små detaljer till mer omfattande ändringar så som öppnare planlösning, allt är så bra så det är svårt att få ner det till en text. Denna lägenhet måste upplevas på plats. Dessutom har lägenheten helt rätt läge på Riddargatan med rätt förutsättningar så som garage i detta hus till utsikten från tredje våningen och inte minst solläget. Planlösningen är optimal med härliga sällskapsytor mellan vardagsrum, kök och den inglasade balkongen som är på ca 12 kvm. Otroligt ljusinflöde från fönster i två väderstreck och redan inne från vardagsrummet kan ni se den fina utsikten som erbjuds från uterummet. Ni får tillgång till genomgående bra förvaringsmöjligheter i stora garderober från hall och de båda sovrummen som är väl tilltagna. Badrummet även det väl tilltaget och helkaklat. För dig som älskar att vara i köket så är detta högst troligt bland de bästa utformningar som går att finna i en bostadsrätt med tanke på storleken, färgsättningen samt planeringen med bänkytor & förvaringsmöjligheter. Vill ni slippa renovering och planering för att få ihop den där lägenheten som har alla rätt så har ni hittat rätt.

  • Balkong
  • Uteplats
Fridhemsgatan 39B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 39B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/4
3 697 kr/mån
15 854 kr/m²

Fantastiskt fin 1:a med lugnt och stadsnära läge på Fridhemsgatan. Väldisponerad lägenhet med fönster i två väderstreck och balkong med eftermiddags och kvällssol. Lägenheten känns rymlig och här finns goda möjligheter att skapa en kvadratsmart tvåa för den som behöver ett rum till. Här erbjuds en genomgående fräsch bostad med ordentligt tilltaget kök, helkaklat badrum och ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkong. Beläget på våning 2 med insynsskyddat och rogivande läge. Gångavstånd till stadskärnan, universitetet och nära till goda bussförbindelser. Parkeringsplats tillgängligt direkt för 200 kr/mån.

  • Balkong

Visar alla 7