Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Högberg Westin

Maria Högberg Westin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Övre Gäle 452, Ånge, Ånge kommun
Övre Gäle 452, Ånge, Ånge kommun, bild 2
Övre Gäle 452, Ånge, Ånge kommun, bild 3

Övre Gäle 452

Tomt
Ånge, Ånge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
350 000 kr
3 060 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga ett nytt permanent eller fritidsboende med högt och fint läge och utsikt över Gälesjön. Här finns fyra tomter att välja på och du kan välja att bygga ett valfritt hus eller kanske låta en arkitekt designa ett hus efter dina önskemål och förutsättningar. Den ena tomten är idag bebyggd med ett äldre timmerhus samt en gammal ladugård. Här bor du med sol hela dagen och naturskön utsikt. Tillgång till bad/strand/båtplats. Servitut för väg finns. Fiberanslutning finns i området. Gäle 1:64 - 3 060 kvm 350 000 kr Gäle 1:65 - 1 544 kvm 225 000 kr Gäle 1:66 - 1 551 kvm 250 000 kr Gäle 1:67 - 1 638 kvm 300 000 kr

  • Premium
Skrängsta 115, Njurunda, Sundsvalls kommun
Skrängsta 115, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängsta 115, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängsta 115

Gård/Skog
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
8 500 000 kr
158 + 102 m²
6 rum
14 ha tomt

Välkommen till Skrängsta gård! Drömgård med ett fantastiskt fint och optimalt läge med tomt som gränsar mot Skrängstasjön och Stångån. Fin grillplats nere vid vattnet samt möjlighet att ha båt. Här finns allt du kan önska dig såsom stall med 15 boxplatser, sadelkammare och tvättbox. Hagar, ridbana, travbana (860 meter), paddock, skrittmaskin (walker) och ett eget ridhus. Barack med fikarum och toalett. Gården är också optimal för att driva verksamhet, nuvarande ägare har en butik med foderförsäljning. Här finns även timmerlada, garage, snickarbod, vedbod och gott om plats för förvaring. Intill huvudbyggnaden finns ett gammalt timmerhus med möjlighet att inreda till vad man vill, bara fantasin sätter gränser. Mycket bra läge nära kommunikationer och bara en kvart in till Sundsvalls city. I närområdet finns bland annat flera förskolor, skolor, matvaruaffär och restauranger. Golfbanor, slalombacke och allt serviceutbud i Kvissleby centrum finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
Hagmarksvägen 11, Indal, Sundsvalls kommun

Hagmarksvägen 11

Villa
Indal, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 250 000 kr
96 + 96 m²
6 rum
1 263 m² tomt

Välkommen till denna villa i barnvänliga Indal. Med tre sovrum, två badrum, bastu och generöst med förvaringsutrymmen är detta verkligen ett perfekt hem för barnfamiljen. En del renovering är påbörjad och det finns en del kvar att slutföra, så här finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Bergvärme från 2019 och öppen spis med insats. Här finns dubbla garage, det ena med källare vilket ger gott om plats för både bilar och eventuell hobbyverksamhet. Mysig tomt med insynsskyddat läge. Jättefint utekök med tak och väggar, perfekt för att njuta av såväl sommartid som vintertid med grillning och avkoppling. Här bor du med närhet till både naturen, förskola/skola och aktiviteter - en ny idrottshall är på gång i området. I Indal finns matvaruaffären Tempo som man kan handla på även obemannade tider 05-23.

  • Plus
Oxhällan, Alnö, Sundsvalls kommun

Oxhällan

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
725 000 kr
1 597 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus ett stenkast från havet med högt och fint läge vid Oxhällan. Här finns tre tomter att välja på och du kan välja att bygga ett valfritt hus eller kanske låta en arkitekt designa ett hus efter dina önskemål och förutsättningar. Fristående byggnader för bostad och bostadskomplement med en högsta nockhöjd om 8 meter, total byggrätt 250 kvadratmeter byggnadsarea gäller. Anslutningsavgift för el, vatten och avlopp tillkommer Ås 7:16 - 1 292 kvm Ås 7:17 - 1 597 kvm Ås 7:18 - 1 370 kvm

  • Plus
Killingskärsvägen 9C, Juniskär, Sundsvalls kommun

Killingskärsvägen 9C

Fritidshus
Juniskär, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 600 000 kr
40 m²
1 rum
220 m² tomt

Unikt läge att förvärva denna charmiga, nyrenoverade och friköpta sjöbod i Juniskär. Sjöboden är helrenoverad de senaste åren med bland annat nytt kök med nya vitvaror och toalettrum med förbränningstoalett och tvättställ. Med tomt direkt på vattnet har du både en stor härlig altan samt egen brygga och egen sandstrand. Här njuter du av det havsnära läget, båtlivet och den fantastiska utsikten! Här bor man mitt i en vacker skärgårdsmiljö med närhet till naturen, badplatser och båtbryggor. Promenadavstånd till mysiga restaurang och café Juniskär. Golfbanor, slalombacke, simhall och allt serviceutbud i Kvissleby centrum finns på bekvämt avstånd. Sjöboden är utrustad med luftvärmepump och bränslekamin för härliga stunder på vintern efter skidturen eller promenaden på isen. Sjöboden är intecknad i kommunens pågående vatten och avlopps projekt vilket gör att den även kan utvecklas till en kommande åretruntbostad inom de närmsta åren.

Ripsandsviken, Alnö, Sundsvalls kommun

Ripsandsviken

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Pris saknas
1 225 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus ett stenkast från havet med högt och fint läge. På en tomt om 1 225 kvm får du välja att bygga ett valfritt hus eller kanske låta en arkitekt designa ett hus efter dina önskemål och förutsättningar. Anslutningsavgift för el, vatten och avlopp tillkommer. När huset är på plats är det bara att strosa ner till havet för ett dopp eller bara för att njuta av havsbrisen! Härligt att kunna ta en promenad till Vindhems småbåtshamn och äta en bit mat på restaurangen. Alnö är ett sommarparadis med kort bilfärd till Sundsvall.

Nedergård 128, Alnö, Sundsvalls kommun

Nedergård 128

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
5 375 000 kr
144 m²
6 rum
2 223 m² tomt

Eksjöhus i ett plan byggt 2017 med optimal planlösning för barnfamiljen där föräldrasovrummet med eget badrum ligger i den ena delen av huset samt tre sovrum och eget TV-rum och badrum för barnen finns i den andra delen. Stora gemensamma samvaroytor som kök och vardagsrum med kamin och härligt ryggåstak knyter samman familjen i mitten av huset. Här bor du i lantligt läge med närhet till Alnö centrum där det finns butiker, restauranger och gym m.m. Upplyst gångväg hela vägen in till centrum. Promenadavstånd även till Slädavikens fina badstrand. Varmt välkommen till detta fina hem!

Rösåsen 133, Kovland, Sundsvalls kommun

Rösåsen 133

Fritidshus
Kovland, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
350 000 kr
2 rum
1 195 m² tomt

Välkommen till vackra Rösåsen! Charmig fritidsfastighet med enkel standard och med potential som lämpar sig för den som vill sätta sin egen prägel på sitt fritidsboende! Avskilt och lugnt läge i Rösåsen med direkt närhet till naturen och Indalsälven i närområdet. El finns indraget. Ett mycket rogivande läge, här kan ni ladda batterierna på bästa sätt. Med naturen som ditt vardagsrum finns bra bär & svampskog eller en skogspromenad och bara njuta av naturen, komma ner i varv och ha det lugnt och skönt sommartid. Med lite kärlek och upprustning kan det bli ett paradis.

Visar alla 8