Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Champinjonvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun
Champinjonvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Champinjonvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Champinjonvägen 8

Villa
Ljustadalen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 750 000 kr
105 m²
4 rum
405 m² tomt

Nu finns möjlighet till bekvämt villaboende med allt i ett plan. Liten lättskött trädgårdstomt i söderläge där man vistas utan insyn. Trivsam interiör med öppen planlösning, ljusa ytskikt och nyrenoverat kök. Alla vitvaror är utbytta i kök och tvättstuga. En värmande braskamin har nyligen installerats samt en luftvärmepump. Taket är omlagt och fasaden är tilläggsisolerad och omspönad. Sammanfattningsvis är många renoveringar utförda under senaste åren. Tillträdet kan vara flexibelt. Ljustadalen är ett barnvänligt område med förskolor och skola i området. Närhet till hela utbudet i Birsta handelsområde. Bra bussförbindelser och enkla transporter med bil både norrut och söderut längs E 4. Välkommen redan nu med intresseanmälan för att boka förhandsvisning och mer information av denna trevliga och lättskötta villa!

  • Premium
Hamre 215, Matfors, Sundsvalls kommun
Hamre 215, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Hamre 215, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Hamre 215

Fritidshus
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
775 000 kr
42 m²
2 rum
8 460 m² tomt

Välkomna till denna charmiga fastighet ute på landet i naturskön omgivning. Stor tomt med uppvuxen trädgård och även lite skogsmark, vilket kan ge tillgång till egen ved. Genuint litet hus om 2 rok med stor inglasad altan. Murad eldstad i husets mitt och vackert trägolv ger en trivsam känsla. Övernattande gäster får rå sig själv i egen sovstuga. Det finns även ett större gårdshus där idéerna kan vara många. Kanske för hobby, ateljé, festlokal eller fler sovplatser. Det finns även en charmig liten timmerbyggnad. För att komma till fastigheten så ligger byn Hamre strategiskt till. Både Matfors och Njurunda är passande för att handla. Uppskattar man strövområden i naturen, bär- och svampplockning så finns oändliga marker att utforska. I närmiljön finns många fiskerika sjöar. Gillar man att spela golf så är det nära till Öjestrand GC. Varmt välkomna med er intresseanmälan för att delta i visning. Titta gärna utvändigt när det passar er själva. Det är okej att titta runt på tomten. Skyltar finns uppsatta!

  • Premium
Vålevägen 24, Söråker, Timrå kommun

Vålevägen 24

Fritidshus
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
52 m²
3 rum
1 825 m² tomt

Välkommen till denna natursköna plats i Våle! Mysig sommarstuga med högt och fint läge. Tomten relativt lättskött som består av både naturtomt och gräsytor. Gäststuga för övernattande gäster och även ett gästrum i enklare byggnad. Ett härligt ställe att åka till och njuta av sommarens fina dagar. Sommartid är området en härlig fritidshusidyll med flera underbara strandbad och vikar. I närheten finns obemannad livsmedelsbutik AutoMat med bra utbud. Vill man äta och dricka gott finns bl.a. Färjas Veranda, Porter Cafét och Skeppshamns bistro. Flera utflyktsmål med vackra platser i natursköna omgivningar. Kort restid till Söråkers centrum där det finns en välsorterad ICA , blomsteraffär, bensinstation och pizzeria. Titta gärna på läget redan nu, skyltar finns uppsatta. Det är ok att titta runt på tomten!

Albäcksgatan 13, Södermalm, Sundsvalls kommun
Albäcksgatan 13, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Albäcksgatan 13, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Albäcksgatan 13

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
7 900 000 kr
252 + 125 m²
9 rum
1 082 m² tomt

Charmigt hus på Södermalm med direkt närhet till allt vad stan har att erbjuda. Tillfälle att uppfylla drömmen om en egen hyresfastighet eller som egen bostad med hyresintäkter. Fastigheten har 3 lägenheter varav den största lägenheten på 3,5 rok (ca 110 kvm) blir ledig för köpare. Här finns ytterligare 2 lägenheter 3 rok (ca 90 kvm) resp 2 rok (62 kvm) vilket ger totalt intäkter 225 401 kr/år. Det finns vindsutrymme för förvaring och ett extra gästrum. Källaren har gemensam fräsch tvättstuga och bastu, flera förråd samt garage. Mysig lummig trädgård som är relativt insynsskyddad med stort inglasat orangeri/uterum. Stor parkering med plats för flera bilar. Fjärrvärme. Fiberansluten. Genomgående välskött fastighet med tre välunderhållna lägenheter. Välkommen med intresseanmälan för att delta på visning eller få mer information om denna trevliga fastighet!

  • Premium
Åsvägen 41, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Åsvägen 41

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 800 000 kr
130 + 68 m²
4 rum
976 m² tomt

I barnvänliga Ängom finns denna trevliga villa nu till salu. Underbart läge mot skogen där du enkelt tar dig direkt ut i naturen. Välplanerad interiör och plats för mycket förvaring. Garage i huskroppen med direktaccess in till bostaden. Vattenburen uppvärmning via luftvattenvärmepump 2021. Uppvuxen lummig trädgård med flera uteplatser och möjligheter till odling. Friggebod, förråd, lekstuga och jordkällare. Bra läge i området på gata utan genomfartstrafik. Ängom är ett populärt och barnvänligt område med två förskolor i området. Kort promenadväg till busshållplatsen. Gång- och cykelväg till Matfors centrum som finns på bekvämt räckhåll. Det finns många fritidsaktiviteter i området som golfbana, fotbollsplaner, nya padelbanor och fisketjärn. Härliga strövområden i skogen uppöver med bär och svampmarker. Nedanför Tuna kyrka finns fin liten badplats och vid Rännösjön är det aktiviteter alla årstider med både bad och fina längdspår. Nya E 14 till Sundsvall ger snabb väg till Sundsvall. Välkommen på visning!

Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 11

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 650 000 kr
178 + 89 m²
5 rum
1 025 m² tomt

Här är det perfekta huset för familjen som önskar många rum och härliga sociala ytor! På entréplanet finns kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med murad eldstad. Det finns även två sovrum. Övre plan har stort allrum, renoverat badrum och stort sovrum. Källarplanet har bl.a. bra med förråd, allrum, tvättstuga och rum som kan användas som ytterligare sovrum. Bergvärme och fiber finns indraget. Tillhörande dubbelgarage på gjuten platta med förrådsdel finns. Stor parkering med plats för flera bilar. Tomten är plan och lummig och här finns möjlighet till flera trevliga uteplatser. Perfekt för familjen som vill ha gott om plats, kanske bo kollektivt eller göra om till 2 lägenheter som huset var en gång i tiden (ritningar finns). Flexibel planlösning så det kan finnas många kreativa lösningar. I Skönsberg bor man med närhet till butiker, restaurang, vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, frisör, minigolfanläggning mm. Goda bussförbindelser som tar dig ned till Sundsvalls innerstad. Flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta oss för att boka personlig visning!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 6