Mäklare Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stödevägen 93, Stöde, Sundsvalls kommun

Stödevägen 93

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

785 000 kr

76 m²

4 rum

1 430 m² tomt

Charmigt litet hus i kanten av Stöde med vidsträckt utsikt över sjön. Välplanerade kvadratmeter där entréplan inrymmer hall, badrum, kök, matrum och vardagsrum. Övre plan har två sovrum och en rymlig klädkammare. Källare nås utifrån med plats för förvaring. Låg energiförbrukning med nyinstallerad braskamin, luft/luftvärmepump 2020 och vedkamin. Fiberansluten via Servanet. Det finns även en stor nybyggd terass byggd på höjden och en äldre gårdsbyggnad som kräver lite kärlek. Här bor man intill bra kommunikationer med möjligheter till både buss och tåg. Om man är aktiv finns många fritidsaktiviteter och oändliga natursköna skogspromenader. Några minuter med bil når man välsorterad matbutik, förskola, skola, badhus mm. Helt enkelt ett prisvärt och lättillgängligt hus. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt möjligheter till visning!

  • Plus
Bomvägen 2, Matfors, Sundsvalls kommun

Bomvägen 2

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

2 450 000 kr

141 m²

5 rum

1 301 m² tomt

Prydligt och välskött hus i barnvänliga Ängom. Bergvärme, braskamin och 3-glas fönster ger bra energiförbrukning. Det finns många andra bra investeringar utförda genom åren med bl.a nytt tak, renoverad tvättstuga och badrum. Trevlig planlösning med stora sällskapsytor och möjligheter till 4 sovrum. Fiberansluten via IP-Only. Stort inglasat uterum och altan med ostört läge. Från balkongen njuter man av både solen och utsikten. Friliggande garage och förråd. Barnvänligt område med lekparken tvärs över gatan och härliga strövområden i skogen uppöver. Ängom är ett populärt och barnvänligt område med två förskolor i området. Kort promenadväg till och från busshållplats. Gång och cykelväg till Matfors centrum som finns på bekvämt räckhåll. Det finns många andra aktiviteter i området som fisketjärn, fotbollsplaner och golfbana som ligger precis intill fastigheten. Nya E 14 ger snabb väg till Sundsvall. Välkommen att kontakta oss för frågor och anmälan visning!

  • Plus
Vikarbodarna 128, Njurunda, Sundsvalls kommun

Vikarbodarna 128

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

875 000 kr

85 m²

3 rum

1 199 m² tomt

Välkommen till Njurundakusten och Vikarbodarna. Möjlighet att användas till fritidshus året om eller som permanentboende. Det finns även gäststuga och vedeldad bastubyggnad på tomten. Alla byggnader har behov av renovering. Tillhör Björköfjärdens samfällighetsförening där det finns möjlighet till båtplats. Fastigheten ligger i ett naturskönt område intill både skog och hav! Fastigheten säljs med sk. friskrivningsklausul för dolda fel Titta gärna utvändigt redan nu, det är okej att promenera runt på tomten. Skyltar finns uppsatta. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan visning!

Visar alla 3