Mäklare Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fanbyvägen 67, Stöde, Sundsvalls kommun

Fanbyvägen 67

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
220 + 117 m²
7 rum
2,1 ha tomt

Välkommen hem till detta charmiga hus med fina detaljer, ombonad känsla och många rum. Vattenburen uppvärmning via bergvärme och flera användbara eldstäder. Det finns en gårdsbyggnad som inrymmer garage, snickarbod, stora förvaringsytor och pannrum. Stor tomt som kan passa den som vill odla eller kanske ha framtida smådjur. Parkering med stora uppställningsytor. Fastigheten är taxerad som Lantbruksenhet. Här finns naturen nära för skogspromenader, bär och svampplockning. Från fastigheten är det kort restid till centrala Stöde, där finns bl.a. förskolor, skola, ICA, busshållplats och tågstationen. Stöde är en aktiv och trevlig "by" där det finns många barnfamiljer och olika idrotter att utöva.

Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Lör 2 mar kl 11:00
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 11

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 650 000 kr
178 + 89 m²
5 rum
1 025 m² tomt

Här är det perfekta huset för familjen som önskar många rum och härliga sociala ytor! På entréplanet finns kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med murad eldstad. Det finns även två sovrum. Övre plan har stort allrum, renoverat badrum och stort sovrum. Källarplanet har bl.a. bra med förråd, allrum, tvättstuga och rum som kan användas som ytterligare sovrum. Bergvärme och fiber finns indraget. Tillhörande dubbelgarage på gjuten platta med förrådsdel finns. Stor parkering med plats för flera bilar. Tomten är plan och lummig och här finns möjlighet till flera trevliga uteplatser. Perfekt för familjen som vill ha gott om plats, kanske bo kollektivt eller göra om till 2 lägenheter som huset var en gång i tiden (ritningar finns). Flexibel planlösning så det kan finnas många kreativa lösningar. I Skönsberg bor man med närhet till butiker, restaurang, vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, frisör, minigolfanläggning mm. Goda bussförbindelser som tar dig ned till Sundsvalls innerstad. Flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta oss för att boka personlig visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Nybyggarvägen 22, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nybyggarvägen 22

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 375 000 kr
116 m²
5 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa centralt i Matfors. Bra med rum, gott om förvaring, 2 toaletter, kök och tvättstuga gör att ingenting saknas. Mestadels äldre inredning och standard så här får man möjlighet att renovera precis som man önskar. Fjärrvärme och fiberansluten. Det finns även ett enklare garage med förrådsutrymmen. Lättskött och behändig trädgård samt bra med parkeringsytor. Att bo så centralt i byn har många fördelar. Busshållplatsen endast några minuter bort. Kort promenadavstånd till välsorterad ICA butik, möbelaffär, handelsträdgård, restauranger och trevliga kaféet Det Goda Bruket. I Matfors finns också vårdcentral, apotek, simhall, gym, flera förskolor och skola. Vid Rännösjön kan man bada, nyttja elljusspåret samt vintertid åka skidor i alla fina längdspår. Att pendla till Sundsvall med nya E 14 går numera snabbt.

Älvgränd 20, Matfors, Sundsvalls kommun
Älvgränd 20, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Älvgränd 20, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Älvgränd 20

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 375 000 kr
164 + 22 m²
6 rum
932 m² tomt

Souterrängvilla med strandnära läge i populära Bällsta. Här bor man på en lummig hörntomt där man njuter av utsikten över vattnet alla årstider. Trevlig planlösning med plats för hela familjen. Välplanerad interiör med sovrum, allrum och badrum på båda våningarna. Äldre standard invändigt så här får man sätta sin egen prägel. Fiberansluten via Servanet. Lugnt läge längst in på gatan utan genomfartstrafik. Uppskattar man fiske, bad och båtliv så kan detta vara ett optimalt läge! Bällsta är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor och skola. I Matfors centrum finns det mesta som välsorterad ICA, möbelaffär, handelsträdgård, färgaffär, frisörer och trevliga kaféet Det Goda Bruket m.m Det finns även vårdcentral, apotek, simhall och gym. Närhet till härliga Rännösjön där det finns badplats, motionsspår att nyttja alla årstider samt vintertid fina längdspår. Snabb väg till Sundsvall med nya E 14. Välkommen med intresseanmälan för detta trevliga hus!

  • Premium
Lekängsgatan 13, Bergeforsen, Timrå kommun

Lekängsgatan 13

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 895 000 kr
133 m²
5 rum
819 m² tomt

Välkommen till Bergeforsens trivsamma kvarter. Genomgående välskött och prydligt hus med en ägare sedan byggnation. Underbar ombonad trädgård flera sorters bär och fruktträd. Här kan man njuta av många soltimmar och det finns ett stor inglasat uterum. 2010 byttes det till 3-glasfönster samt två altandörrar. Då renoverades även duschrum på övre plan. Flexibel planlösning med möjligheter att göra flera sovrum. Fiberansluten via Servanet. Området är omtyckt för alla åldrar. Trygg miljö för barnfamiljer med skola, förskola samt mataffär inom gångavstånd. Närhet även till Bergeforsens idrottsanläggning. I På Bergeforsens idrottsplats finns bl.a. fotbollsplaner, elljusspår med fint skötta skidspår vintertid, hockeyplan och utegym. Timrå ridstadion finns endast ett par kilometer bort. På bekvämt räckhåll finns flera badplatser i Lögdösjön, Indalsälven och havet. Snabb väg till både flygplatsen, Birsta och Sundsvalls city.

Visar alla 5