Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alnövägen 82, Alnö, Sundsvalls kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Alnövägen 82, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Alnövägen 82, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Alnövägen 82

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 575 000 kr
115 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Välkommen till denna fräscha villa med drömgarage på norra Alnön. Bekvämt och praktiskt boende där allt är samlat på ett plan. Smakfullt inrett och stora sociala ytor. Vardagsrummet på ca 30 km är nyligen utbyggt med ryggåstak och många fönsterpartier. Fiberansluten via Servanet. Det friliggande garaget med byggår 2015 har en yta på ca 45 kvm. Plåtbeklätt invändigt, betongplatta och vattenburen golvvärme (från elpanna). Det finns även vatten och avlopp. Högre upp på tomten finns ett fristående uterum med skjutbara glaspartier. Utöver finns förrådsbodar samt hundgård som kan ingå för den som önskar. Bra med parkeringsytor för flera bilar. Ett par minuter med bil så når man centrala delen av Alnön där allt finns samlat vad som kan behövas. Välsorterad ICA butik, bageri, apotek, vårdcentral och busshållplats med bra kommunikationer. Gillar man naturen är det nära till Stornäsets fantastiska naturreservat och runt ön finns många härliga sandstränder. Sommartid finns många trevliga restauranger och caféer att besöka. Välkommen att kontakta oss redan nu för intresseanmälan visning!

  • Premium
Älvgränd 20, Matfors, Sundsvalls kommun
Älvgränd 20, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Älvgränd 20, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Älvgränd 20

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 375 000 kr
164 + 22 m²
6 rum
932 m² tomt

Souterrängvilla med strandnära läge i populära Bällsta. Här bor man på en lummig hörntomt där man njuter av utsikten över vattnet alla årstider. Trevlig planlösning med plats för hela familjen. Välplanerad interiör med sovrum, allrum och badrum på båda våningarna. Äldre standard invändigt så här får man sätta sin egen prägel. Fiberansluten via Servanet. Lugnt läge längst in på gatan utan genomfartstrafik. Uppskattar man fiske, bad och båtliv så kan detta vara ett optimalt läge! Bällsta är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor och skola. I Matfors centrum finns det mesta som välsorterad ICA, möbelaffär, handelsträdgård, färgaffär, frisörer och trevliga kaféet Det Goda Bruket m.m Det finns även vårdcentral, apotek, simhall och gym. Närhet till härliga Rännösjön där det finns badplats, motionsspår att nyttja alla årstider samt vintertid fina längdspår. Snabb väg till Sundsvall med nya E 14. Välkommen med intresseanmälan för detta trevliga hus!

  • Premium
Albäcksgatan 13, Södermalm, Sundsvalls kommun
Albäcksgatan 13, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Albäcksgatan 13, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Albäcksgatan 13

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
7 900 000 kr
250 + 110 m²
9 rum
1 082 m² tomt

Charmigt hus på Södermalm med direkt närhet till allt vad stan har att erbjuda. Tillfälle att uppfylla drömmen om en egen hyresfastighet eller som egen bostad med hyresintäkter. Fastigheten har 3 lägenheter varav den största lägenheten på 3,5 rok (ca 110 kvm) blir ledig för köpare. Här finns ytterligare 2 lägenheter 3 rok (ca 90 kvm) resp 2 rok (62 kvm) vilket ger totalt intäkter 225 401 kr/år. Det finns vindsutrymme för förvaring och ett extra gästrum. Källaren har gemensam fräsch tvättstuga och bastu, flera förråd samt garage. Mysig lummig trädgård som är relativt insynsskyddad med stort inglasat orangeri/uterum. Stor parkering med plats för flera bilar. Fjärrvärme. Fiberansluten. Genomgående välskött fastighet med tre välunderhållna lägenheter. Välkommen med intresseanmälan för att delta på visning eller få mer information om denna trevliga fastighet!

  • Premium
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 11, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 11

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 650 000 kr
178 + 89 m²
5 rum
1 025 m² tomt

Här är det perfekta huset för familjen som önskar många rum och härliga sociala ytor! På entréplanet finns kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med murad eldstad. Det finns även två sovrum. Övre plan har stort allrum, renoverat badrum och stort sovrum. Källarplanet har bl.a. bra med förråd, allrum, tvättstuga och rum som kan användas som ytterligare sovrum. Bergvärme och fiber finns indraget. Tillhörande dubbelgarage på gjuten platta med förrådsdel finns. Stor parkering med plats för flera bilar. Tomten är plan och lummig och här finns möjlighet till flera trevliga uteplatser. Perfekt för familjen som vill ha gott om plats, kanske bo kollektivt eller göra om till 2 lägenheter som huset var en gång i tiden (ritningar finns). Flexibel planlösning så det kan finnas många kreativa lösningar. I Skönsberg bor man med närhet till butiker, restaurang, vårdcentral, apotek, tandläkare, bank, frisör, minigolfanläggning mm. Goda bussförbindelser som tar dig ned till Sundsvalls innerstad. Flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta oss för att boka personlig visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lekängsgatan 13, Bergeforsen, Timrå kommun

Lekängsgatan 13

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 895 000 kr
133 m²
5 rum
819 m² tomt

Välkommen till Bergeforsens trivsamma kvarter. Genomgående välskött och prydligt hus med en ägare sedan byggnation. Underbar ombonad trädgård flera sorters bär och fruktträd. Här kan man njuta av många soltimmar och det finns ett stor inglasat uterum. 2010 byttes det till 3-glasfönster samt två altandörrar. Då renoverades även duschrum på övre plan. Flexibel planlösning med möjligheter att göra flera sovrum. Fiberansluten via Servanet. Området är omtyckt för alla åldrar. Trygg miljö för barnfamiljer med skola, förskola samt mataffär inom gångavstånd. Närhet även till Bergeforsens idrottsanläggning. I På Bergeforsens idrottsplats finns bl.a. fotbollsplaner, elljusspår med fint skötta skidspår vintertid, hockeyplan och utegym. Timrå ridstadion finns endast ett par kilometer bort. På bekvämt räckhåll finns flera badplatser i Lögdösjön, Indalsälven och havet. Snabb väg till både flygplatsen, Birsta och Sundsvalls city.

Visar alla 5