Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Karström

Fredrik Karström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hakon ahlbergs väg 37c, Sidsjö, Sundsvalls kommun
 • Ons 1 maj kl 11:00

Hakon ahlbergs väg 37c

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 750 000 kr
68,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 979 kr/mån
25 622 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en rymlig 2:a om hela 68,3 ( 3 rok enligt originalritning) med toppenläge på Hakon Ahlbergsväg. Stilfull bostad på andra våningen med maximal huskänsla. Här erbjuds balkong i soligt läge. Perfekt tillfälle för er som vill bo nära Sidsjön men med gångavstånd till stadskärnan. Smakfullt renoverad med fina val av ytskikt och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt badrum med tvättmaskin och dusch. I området finner ni allt från skolor, dagis, vårdcentral, hotell, STC`s träningsanläggning med generösa öppettider, livsmedelsbutik, bussförbindelser och inte minst Sidsjöns fina friluftsområde med allt från skidbacke till fotbollsplan. Måste ses!

 • Plus
 • Balkong
Gränsgatan 27, Södermalm, Sundsvalls kommun

Gränsgatan 27

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 230 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a med effektivt planerade kvadratmetrar, belägen i ett småskaligt flerbostadshus på första plan i bra läge. Ett bekvämt boende där du har naturen runt knuten och dessutom en härlig innergård med gräsmatta. Bostaden har ett modernt kök med köksö och ett praktiskt skafferi, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter och ett kaklat badrum med dusch. Vidare så har lägenheten ett allrum med plats för sällskapsyta och utgång till balkong i västerläge. Ekonomisk förvaltning av SBC. Praktisk förvaring med källarförråd i samma hus. Trivsam innergård med uteplats och gräsmatta. Ett naturskönt läge intill längdspår, skidbackar och friluftscentrum. Bara ett stenkast härifrån finns innerstadens shopping, restauranger och caféer. Välkommen hem!

 • Balkong
Fregattgatan 16, Norra Kajen, Sundsvalls kommun

Fregattgatan 16

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
3 647 kr/mån
45 455 kr/m²

Granne med havet i ett av Sundvalls mest attraktiva & expansiva kvarter finns nu denna närmast nybyggda 3:a tillgänglig. Modern öppen planlösning med fina materialval, genomgående parkettgolv och stora fönster gör det enkelt att trivas i hela 77 kvm. Lägg därtill en drömmig terrass för många fina sommarkvällar och påkostade och platsbyggda detaljer som en uppfällbar köksbänk där tv;n fälls upp och förvaras. Bostaden har ett stilfullt kök från Marbodal, två rymliga sovrum och bra förvaring i lägenheten. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Norra Kajen är Sundsvalls nyaste stadsdel där det planeras för lummiga parkområden för vila och lek, förskolor, båtplatser, caféer, gång- och cykelstråk. Strandpromenaden längs kajkanten tar dig in till Sundsvalls breda utbud av restauranger och butiker. Läget med sol hela dagen, havet som närmaste granne och närheten till centrum gör detta till Sundsvalls absolut bästa läge. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fyrväpplingsvägen 3, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
 • Tor 2 maj kl 16:00

Fyrväpplingsvägen 3

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
340 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 383 kr/mån
8 095 kr/m²

Välkommen till denna etta i populär och välskött förening. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett ljust kök och utrymme för matplats. Fint renoverat med nya ytskikt. Vidare så har bostaden ett luftigt allrum med alkov och inglasad balkong i trivsamt läge och badrum med badkar. Närhet till bland annat dagis, skola och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Västergatan 30A, Haga, Sundsvalls kommun

Västergatan 30A

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 791 kr/mån
23 684 kr/m²

I attraktiva Haga finns nu denna moderna 2:a tillgänglig. Bostaden har genomgående bra standard på ytskikt och har smakfulla färgval. Lägenheten är fördelad på ett modernt renoverat kök, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett ljust helkaklat badrum med dusch. Luftigt allrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når man balkongen i ett högt läge mot väster. Närhet till det mesta Sundsvall centrum har att erbjuda samt låg månadsavgift. P-plats finns ledigt direkt. Välkommen på visning!

 • Balkong
Fridhemsgatan 78, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 78

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
5 038 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i ett lugnt och barnvänligt område. Bostaden ligger på gaveln i ett insynsskyddat läge. Köket är luftigt och ljust med utrymme för matplats, badrummet är helkaklat och sovrummen är i bra storlek och likaså vardagsrummet. Den inglasade balkongen ligger i ett fint läge och erbjuder vidsträckt utsikt mot havet och Sundsvallsbron. Låg avgift med bredband inkluderat och gemensam el i föreningen. Välskött och stabil förening i populära Skönsmon. I föreningens byggnader finns både populära Café Eclair och Skönsmons restaurang. Goda bussförbindelser och närhet till mataffär. Välkommen.

 • Balkong
Kungsbackavägen 1, Granloholm, Sundsvalls kommun

Kungsbackavägen 1

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/6
5 000 kr/mån
10 236 kr/m²

Hemtrevlig bostad med öppen och luftig planlösning en trappa upp. Hiss finns. Ljust kök i vinkel med social planlösning mot vardagsrummet. Helrenoverat badrum med golvvärme. Vardagsrummet leder till lägenhets rymliga balkong med fantastiskt odlingsläge i syd-västligt väderstreck – här kan man njuta av solen större delen av dagen och en bit in på kvällen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Populär förening med tvättstuga och övernattningslägenhet en trappa ner och gym i husets källarplan. Tillgång även till bastu och festlokal. Föreningen har ett brett urval av fritidsaktiviteter att erbjuda förutom närhet till promenadvägar och naturliv. Avståndet till Huli-stugans motionsspår är kort. I dag finns det fotbollsplan och en basketplan/landhockeyplan i anslutning till kvarterslokalen. Precis intill bostadsområdet ligger ett elljusspår i vacker skogsmiljö med bäckar och dalar. Där finns också möjligheter till grillning eller skogspickning. Gångavstånd till Ica och Sticksjön.

 • Balkong
 • Hiss
Högalidsgatan 16, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Högalidsgatan 16, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Högalidsgatan 16, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Högalidsgatan 16

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
525 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 567 kr/mån
13 125 kr/m²

Mycket modern och kvadratsmart 1:5a i attraktiva föreningen Pilen. I månadsavgiften ingår både bredband och kabel-tv. Genomgående trivsamt renoverad med bevarade detaljer och bra utrymme för förvaring. Reparationsfond finns om 5475 kr. Hemtrevligt kök med arbetsbänkar längs två väggar och utrymme för matplats. Allrum med plats för soffgrupp och sällskapsutrymme och en trivsam fransk balkong. Bra utrymme för säng i alkov. Kaklat stambytt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Lugnt område med goda bussförbindelser och närhet till fina promenadstråk. Välkommen på visning!

 • Premium
Kungsvägen 8, Haga, Sundsvalls kommun

Kungsvägen 8

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
26,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 045 kr/mån
24 345 kr/m²

Bekvämt beläget i huset utan insyn finner vi denna kvadratsmarta och renoverade bostaden i attraktiva Haga! Lägenheten har ett genomgående tema med öppen planlösning, stilfulla detaljer och en härlig utsikt från den franska balkongen. Bostadens naturliga hjärta blir allrummet som har plats för både säng, soffgrupp och matplats. Ljust kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Smart planerad kokvrå med allt man behöver i vardagen. Trivsamt avstånd till centrum, skolor, grönområden och livsmedelsbutik. Välkommen på visning!

Fridhemsgatan 110B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
 • Ons 1 maj kl 11:00
Fridhemsgatan 110B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 110B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 110B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 791 kr/mån
12 500 kr/m²

Toppenläge på Skönsmon med kort gångavstånd till stan finns nu denna charmiga och hemtrevliga 3:a tillgänglig. Belägen på tredje våningen med ett rogivande läge utan insyn och balkong som vetter mot ett lugnt läge och här kan du ostört njuta av solen och det vackra området. Denna trea är välplanerad och har renoverats med smakfulla materialval. Här bor du med absolut närhet till både city samt härliga strövområden. Barnvänligt område med närhet till matvaruaffär, bussförbindelser, vårdcentral, träningscenter, pizzeria m.m. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Björneborgsgatan 18, Östermalm, Sundsvalls kommun

Björneborgsgatan 18

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 850 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 229 kr/mån
20 000 kr/m²

I populärt och välkänt område finns nu denna trivsamma 4:a om hela 92,5 kvm tillgänglig. Lägenheten är fördelad på ett hemtrevligt kök med utrymme för matplats, tre rymliga sovrum och ett badrum med badkar samt ett hygienutrymme. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och öppen spis. Från vardagsrummet når man balkongen i ett lugnt söderläge. Attraktiv förening med många renoveringar gjorda. Här bor du med närhet till både city, livsmedelsbutik, gym, restauranger samt strövområden. Tvättstuga finns i samma hus. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

 • Balkong
Vikingavägen 55B, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Mån 29 apr kl 16:30
Vikingavägen 55B, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikingavägen 55B, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikingavägen 55B

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/3
4 855 kr/mån
16 103 kr/m²

För er som söker efter en inflyttningsklar bostad med toppenläge på Vikingavägen så har ni kommit helt rätt! Här är det bara att flytta in i en omsorgsfullt renoverad 2:a med modern standard och smarta val. Vad sägs om en stor balkong med inglasning i fint läge, fräscht badrum, förråd i lägenheten, rymligt sovrum och slutligen ett fantastiskt kök renoverat 2024. Läget är ostört på våning 2/3 helt utan insyn och med fin utsikt mot stora grönytor. I Brf Selångerhus nr 4 erbjuds gemensam el och bredband som ingår i månadsavgiften vilket ger bra boendekostnad. Välskött och omtyckt förening med många genomförda renoveringar och goda parkeringsmöjligheter.

 • Premium
 • Balkong
Fridhemsgatan 108B, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 108B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 791 kr/mån
11 184 kr/m²

Hemtrevlig 3:a i lugna Skönsmon med balkong mot innergård och bekvämt beläget på andra våningen. Reparationsfond på 9 982kr för att sätta sin egen prägel på bostaden. Bra ljusinflöde med stora fönster och fin utsikt. Bostaden har en bra planlösning med kök som har utgång till balkongen och två rymliga sovrum. Lägenheten har också ett rymligt vardagsrum och badrum med dusch. Barnvänligt område med närhet till matvaruaffär, bussförbindelser, vårdcentral, träningscenter, pizzeria m.m. Praktiskt med tvättstuga i samma hus. Välkommen på visning !

 • Balkong
Fridhemsgatan 94A, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 94A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 3/3
4 539 kr/mån
13 653 kr/m²

Letar ni efter en lägenhet i ett lugnt och barnvänligt område så har ni kommit helt rätt. Denna rymliga 3:a om 80,2 kvm har rymliga rum och en nybyggd inglasad balkong i fint läge. Köket är luftigt med generösa ytor, badrummet är helkaklat och sovrummen är i bra storlek och likaså vardagsrummet. Balkongen ligger fint i ett högt läge utan insyn. Ekonomisk stark förening som är välskött och erbjuder goda parkeringsmöjligheter. Tvättstuga finns i samma hus. Låg avgift med bredband inkluderat och gemensam el i föreningen. Centralt läge i Skönsmon med gångavstånd till stadskärnan och goda bussförbindelser. I närheten har ni restaurang, gym, vårdcentral, friluftsområde, affärer, bageri, restaurang, skolor m.m.

 • Balkong
Pingstvägen 8, Ljustadalen, Sundsvalls kommun

Pingstvägen 8

Radhus
Ljustadalen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
115,5 m²
5 rum
5 799 kr/mån
14 286 kr/m²

Välkommen till detta välskötta hem på attraktiva Pingstvägen. Renoverad barnfamiljsdröm med fint läge som erbjuder fina gräsytor på lättskött gård. Flera altandäck som erbjuder sol hela dagen. Genomgående ljusa och trivsamma ytskikt. Bostaden som är fördelad på två plan har en trädäckad altan mot framsida och en inglasad altan mot baksidan för att fånga solen stora delar av dagen och utgång till den nysådda gräsmattan. Entréplan som har ett smakfullt kök , tvättstuga, badrum med dusch och vardagsrum med plats för sällskapsutrymme och i anslutning till detta ett sovrum. På det övre planet finner vi en generös klädkammare, vindsförråd, tre sovrum och ett renoverat badrum med badkar. Stort garage och förråd. Familjevänligt med närhet till fotbollsplan, lekytor, förskola, skolor och Birsta i direkt närhet. Ett hem som måste ses. Välkommen!

 • Uteplats
Strömstadsvägen 4, Granloholm, Sundsvalls kommun

Strömstadsvägen 4

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 325 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
6 881 kr/mån
14 722 kr/m²

Perfekt boende för dig som söker ett hem med mycket huskänsla i ett lugnt men stadsnära område. Här på Strömstadsvägen bor du med naturen runt knuten och platsen är mycket barnvänlig. Njut av ett boende med egen ingång och genomtänkt planlösning på hela 90 kvm. Fantastiskt läge utan insyn och med skogen som granne. Från balkongen kan du njuta av solen stora delar av dagen. Bostaden har smakfullt renoverats med nytt kök, badrum och genomgående fina ytskikt. Närhet till naturen, skola, förskola och bussförbindelser. Gångavstånd till Norra Berget och Sticksjön samt fina grönområden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
Rådhusgatan 1, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Rådhusgatan 1

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 200 000 kr
66 + 13,8 m²
2.5 rum
vån 1/5
3 335 kr/mån
33 333 kr/m²

Unik lägenhet - en ljus och fräsch bostad bekvämt belägen på första plan i Brf Herkules. Denna lägenhet, belägen i ett hus byggt 1947, har bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp, genomgående nya ytskikt och en öppen smart planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt hem där allt är renoverat och bara att flytta in! Påkostat kök med exklusiva tillval, egen tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare, badrum med moderna färgval och stilfulla lösningar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social tillvaro. Rymligt sovrum och ett extra utrymme som går att anpassa efter behov. Tryggt boende i förening med låga månadsavgifter och gemensam innergård. Extrarummet räknas som Biarea och ingår utöver den angivna boarean. Läget på Rådhusgatan är så centralt som det kan bli. Här har ni nära till butiker, restauranger, caféer och barer, och ni tar er lätt till andra delar av Sundsvall tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Sveavägen 33, Södermalm, Sundsvalls kommun

Sveavägen 33

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 376 kr/mån
19 671 kr/m²

Endast en halv trappa upp i huset med en fin utsikt finns nu denna smakfulla 3:a tillgänglig i Brf Högbo. Gavellägenhet med härligt ljusinsläpp och inglasad balkong i söderläge. Välplanerad lägenhet med fina materialval, burspråk och bra planlösning. Bostaden har ett ljust kök med full maskinpark, stilfullt badrum och två rymliga sovrum. Vidare så har bostaden ett allrum med fönster i två väderstreck. Stabil förening med många genomförda renoveringar. Välkommen att stortrivas!

 • Balkong
Västra allén 10C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Västra allén 10C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
625 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
4 007 kr/mån
15 625 kr/m²

Mycket bekvämt boende i hus med hiss & centralt och fint läge. Lägenheten ligger på andra våningen och har ett härligt ljusinsläpp samt en inglasad balkong mot väster i bra solläge. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och en hemtrevlig atmosfär. Lägenheten är fördelad på ett ljust kök , ett luftigt allrum och har bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är ljust med dusch. Här bor man med absolut närhet till Ego Storgatan, Mittuniversitetet, restauranger och grönområden. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Korstavägen 7, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 7

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/7
5 535 kr/mån
9 444 kr/m²

Välkommen till denna ytterst välplanerade och ljusa 2:a i populära Korsta på våning 4! Bostaden är smart planerad och har en öppen planlösning. Det stilfulla köket i vinkel har ett generöst utrymme för matplats vid fönster och en öppning mot allrummet som skapar ännu mer rymd. Genomgående fina materialval. Lägenheten har också ett modernt kaklat badrum med tvättmaskin och balkongen ligger som resterande lägenheten i ett högt läge. Lägenheten ligger lugnt och naturskönt samtidigt tar du dig in till Sundsvall centrum smidigt med buss eller promenad. Välkommen att stortrivas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vintergatan 3A, Östermalm, Sundsvalls kommun

Vintergatan 3A

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 850 000 kr
103,3 m²
5 rum
vån 1/3
7 613 kr/mån
17 909 kr/m²

I centralt läge på Östermalm finns nu denna hemtrevliga 5:a tillgänglig. Bekvämt beläget endast en trappa upp. Bostaden har renoverats med smakfulla val av ytskikt och har smakfulla färgval. Lägenheten är fördelad på ett modernt kök med utrymme för matplats, fyra rymliga sovrum varav ett idag används som matrum. Kaklat badrum med badkar samt ett hygienutrymme. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i fint läge. Parkering finns att hyra direkt för 67kr/mån. Attraktiv förening med många renoveringar gjorda och god ekonomi. Här bor du med absolut närhet till centrum, skolor, förskola, restauranger, tågstation, livsmedelsbutik och grönområden. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

 • Balkong
Tallvägen 5B, Bredsand, Sundsvalls kommun
 • Ons 1 maj kl 14:30

Tallvägen 5B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
425 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 5/7
3 640 kr/mån
9 043 kr/m²

Smart planerad 1:5 a i brf Strandparken med alla bekvämligheter runt knuten. Bekvämt boende med hiss, tvättstuga och förråd på samma våningsplan. Lägenheten har en inglasad balkong med fantastisk havsutsikt. Bostaden är planerad med ett ljust kök med full maskinpark, alkov med plats för säng, luftigt allrum och ett kaklat badrum med dusch. Inom kort promenadavstånd finns en fin badstrand och härliga promenadstråk samt närhet till livsmedelsbutik. Goda bussförbindelser in till stadskärnan. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 9C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Dalgatan 9C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 405 kr/mån
14 587 kr/m²

Mycket trivsam 2:a med bra planlösning och centralt läge ett stenkast från universitetet och gångavstånd till stenstan. Hemtrevligt kök med nya vitvaror och generösa ytor, helkaklat badrum med badkar och balkong med västerläge. Bostadens härliga takhöjd ger lägenheten en luftig känsla. Kabel-tv ingår i månadsavgiften och föreningen har tecknat avtal för gemensamt bredband. I samma hus finns tvättstuga och torkrum. Varje lägenhet har två tillhörande förråd med goda förvaringsmöjligheter.. Stabil förening med god ekonomi och mycket låg skuldsättning. Här bor man nära gym, restauranger, Himlabadet, skolor och centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Åkersviksgatan 9C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Åkersviksgatan 9C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
875 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 962 kr/mån
15 487 kr/m²

Mycket trivsam 2:a med toppenläge väster om stadskärnan mellan universitetet och den vackra Bünsowska tjärnen. Tilltalande lägenhet på första våningen endast en halvtrappa upp med fint ljusinsläpp. Här erbjuds dessutom en generös takhöjd och fina materialval. Gemensam el och bredband som ingår i månadsavgiften ger en bra boendekostnad. Välskött förening med många genomförda renoveringar. Välkommen på visning!

 • Plus
Gilleberget 1F, Skönsberg, Sundsvalls kommun
 • Ons 1 maj kl 11:30

Gilleberget 1F

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 250 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 898 kr/mån
16 779 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla 3:a i högt läge i attraktiv förening. Smart planlösning och genomgående hög standard på ytskikt. Inglasad balkong med trivsam utsikt mot innergård och havsglimt. Lägenheten har ett genomgående insynsskyddat läge. Bostaden är fördelad på ett modernt renoverat kök med fina detaljer och ett stambytt badrum med dusch. Vidare så har bostaden två rymliga sovrum och ett allrum med fin utsikt. Låg månadsavgift i välskött förening med tillgång till b.la bastu, samlingslokal, vävstuga, hobbyrum, cykelförråd och träningsrum i samma hus. Lugnt läge med goda bussförbindelser in till stadskärnan samt Birsta City. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 27