Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Karström

Fredrik Karström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 57A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Storgatan 57A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 57A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 57A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 396 kr/mån
15 789 kr/m²

Centralt och med ett bekvämt läge finner vi denna rymliga tvåa i Brf Västbo. Fin och öppen planlösning med genomgående smakfulla val av ytskikt. Ljust kök med full maskinpark, rymligt sovrum och vardagsrum med plats för sällskapsyta. Stilfullt kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. I närheten har du allt du behöver i dagligvaruservice. Mitt emellan de bästa av två världar med stenstan på ena sidan och grönskan västerut på andra. Uppskattat område med några minuters gångväg till gym, restauranger, bageri och Mittuniversitetet. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
Gilleberget 1A, Skönsberg, Sundsvalls kommun
Gilleberget 1A, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Gilleberget 1A, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Gilleberget 1A

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 450 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 708 kr/mån
23 770 kr/m²

Unik lägenhet - en ljus och fräsch bostad bekvämt belägen på första plan i Brf Gilleberget. Denna lägenhet, belägen i ett hus byggt 1956, har bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp, genomgående nya ytskikt, öppen smart planlösning. Bostaden har genomgått en totalrenovering under 2023/2024. Här erbjuds ett mycket trevligt hem där allt är renoverat och bara att flytta in! Påkostat kök med exklusiva tillval och badrum med moderna färgval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social tillvaro. Rymligt sovrum och ett extra utrymme som går att anpassa efter behov. Tryggt boende i förening med låga månadsavgifter och gemensam innergård. Välskött förening med tillgång till b.la bastu, samlingslokal, vävstuga, hobbyrum, cykelförråd och träningsrum i samma hus. Lugnt läge med goda bussförbindelser in till stadskärnan samt Birsta City. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Uteplats
Ludvigsbergsvägen 22A, Alliero, Sundsvalls kommun

Ludvigsbergsvägen 22A

Lägenhet
Alliero, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
69 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 619 kr/mån
19 565 kr/m²

Ordentligt tilltagen 1,5:a på hela 69 välplanerade kvadratmeter! I en mycket starkt förening med god ekonomi finns nu detta rymliga boende med mycket låg månadsavgift på 2619 kr där värme, vatten, kabel-tv, bredband och balkongtillägg är inkluderat. Ett komplett boende med parkeringsplats ledigt omgående och hiss i huset. Välplanerat med kök & vardagsrum i samma del och utgång till balkong som erbjuder eftermiddags-och kvällssol. Alliero är ett högt eftertraktat område där du bor granne med det fina grönområdet kring Norra Berget och ändå nära stadskärnan som ligger på promenadavstånd. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 110B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Fridhemsgatan 110B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Fridhemsgatan 110B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Fridhemsgatan 110B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 366 kr/mån
12 500 kr/m²

Toppenläge på Skönsmon med kort gångavstånd till stan finns nu denna charmiga och hemtrevliga 3:a tillgänglig. Belägen på tredje våningen med ett rogivande läge utan insyn och balkong som vetter mot ett lugnt läge och här kan du ostört njuta av solen och det vackra området. Denna trea är välplanerad och har renoverats med smakfulla materialval. Här bor du med absolut närhet till både city samt härliga strövområden. Barnvänligt område med närhet till matvaruaffär, bussförbindelser, vårdcentral, träningscenter, pizzeria m.m. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergsgatan 21A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 21A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 450 000 kr
128,5 m²
5 rum
vån 5/5
7 751 kr/mån
19 066 kr/m²

Här har vi äntligen den stora 5:an för er som söker ett större boende med centralt läge och bästa möjliga planlösning som erbjuder rymd, rikligt ljusinsläpp (tre väderstreck) och bra sällskapsytor! Kombinationen med större matgrupp invid burspråk (utsikt över Sundsvalls stad) & vardagsrum där ni även får tillgång till en fantastisk inglasad balkong i samma del gör det extra trivsamt & socialt. Väl tilltagna sovrum med bra förvaring och badrum med egen tvättmaskin samt en gästtoalett gör denna lägenhet komplett. Balkongen blir som ett extra rum att nyttja och här får ni njuta av eftermiddag-kvällssol och en fantastisk utsikt mot stadskärnan och Norra Berget. Även från sovrummen har ni vidsträckt utsikt. Bekvämt boende med hiss i huset och tillgång till tvättstuga, bastu och relax. Föreningens innergård är ett av Sundsvalls bästa med skyddat och lummigt läge där det även är rustat med fina uteplatser, lekplats och grillplats. Stabil förening med god ekonomi och bra parkeringsmöjligheter i både garage och p-platser med motorvärmare. I den redan låga månadsavgiften ingår bredband. För mer info hör av er till ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss
Finstavägen 33, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Finstavägen 33

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 536 kr/mån
10 171 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa med genomgående ljusa fina ytskikt i populär och välskött förening. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett modernt kök och utrymme för matplats. Vidare så har bostaden ett rymligt sovrum, badrum med dusch och allrum med utgång till inglasad balkong i trivsamt läge. Närhet till bland annat dagis, skola och busshållplats. Välkommen på visning!

  • Balkong
Baldersvägen 16B, Alliero, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Baldersvägen 16B, Alliero, Sundsvalls kommun, bild 2
Baldersvägen 16B, Alliero, Sundsvalls kommun, bild 3

Baldersvägen 16B

Lägenhet
Alliero, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 595 000 kr
153 m²
6 rum
vån 2/7
8 340 kr/mån
30 033 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna toppmoderna våning i attraktiva Brf Ludvigsberg. Belägen en trappa upp och erbjuder allt från imponerande takhöjd till vacker vidsträckt utsikt över Sundsvalls fina stad. Ett bekvämt boende som genomsyras av rikligt ljusinsläpp och generösa ytor i modern öppen planlösning. Lägenheten är fördelad på ett modernt kök med utrymme för matgrupp, fyra rymliga sovrum ( varav ett använd som walk in closet idag) och ett kaklat badrum med dusch samt ett hygienutrymme. Här finns också en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med fantastisk utsikt och i anslutning till detta finner vi också matrummet. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över hela Sundsvall. Förvaring i garderober och smarta lösningar. Parkeringsplats finns att hyra direkt. Förråd och gemensam tvättstuga i samma hus. Detta är en riktigt imponerade lägenhet i ett av Sundsvall attraktivaste lägen. Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 55, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 55

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
850 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 360 kr/mån
21 519 kr/m²

Centralt och med ett bekvämt läge finner vi denna rymliga 1:5a i Brf Staget. Modern och öppen planlösning med genomgående smakfulla val av ytskikt. Ljust modern kökdel, vardagsrum med alkov och utgång till solig balkong i söderläge. Badrum med dusch. Hiss finns. I närheten har du allt du behöver i dagligvaruservice. Mitt emellan de bästa av två världar med stenstan på ena sidan och grönskan västerut på andra. Uppskattat område med några minuters gångväg till gym, restauranger, bageri och Mittuniversitetet. Varmt välkommen till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Centrumgatan 22, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Centrumgatan 22

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 775 kr/mån
8 876 kr/m²

3 rok i centrala Matfors med närhet till alla bekvämligheter som affärer, buss, vårdcentral, badhus mm. Lägenheten är smart planerad med bra planlösning och rymliga rum. Lägenheten ligger på gaveln med fönster i tre väderstreck. Stor inglasad balkong med eftermiddagssol och utsikt då lägenheten ligger på våning 2/3. Förråd och tvättstuga i samma hus. Parkeringsplats finns att hyra direkt. Inre reparationsfond om 6900 kr. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kungsvägen 105, Timrå, Timrå kommun

Kungsvägen 105

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/8
6 423 kr/mån
11 117 kr/m²

Välkommen till en fin lägenhet med ett renoverat kök, nya ytskikt och gott om förvaring. Med hiss i huset får man en bekväm vardag. Till lägenheten finns flera förråd - ett i källaren, en i lägenheten samt ett på balkongen. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och matrum. Utgång till den stora inglasade balkongterassen med förråd. Dubbla badrum med dusch och en tvättmaskin samt torktumlare. Tre rymliga sovrum finns. Föreningen har närhet till strövområden och i huset finns tvättstuga och föreingslokal. I månadsavgiften ingår både kabel-tv, bredband och hushållsel. Garage finns i nära anslutning till huset hyrs enligt kölista. Bilplatser utomhus finns lediga att hyra. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Riddargatan 13B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15

Riddargatan 13B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
975 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån -1/3
3 597 kr/mån
15 600 kr/m²

Mycket fin 2:a i Nedre Haga med genomgående smakfull stil med nytt kök med nya vitvaror. Trevlig planlösning med öppna och luftiga ytor samt bra förvaring i både klädkammare och garderobsvägg. Fint helkaklat badrum med dusch. Bredband på 100 mbit ingår i månadsavgiften. Lägenheten ligger bekvämt beläget på markplan. Entré finns även på lägenhetens våningsplan utan trappor. I föreningen finns det gott om besöksparkeringar och kort kö till garage. Utmärkt läge med närhet till livsmedelsbutik och goda bussförbindelser till både stadskärnan samt Birsta City.

  • Plus
Albäcksgatan 31A, Södermalm, Sundsvalls kommun

Albäcksgatan 31A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 864 kr/mån
20 545 kr/m²

På attraktiv adress finns nu denna 3:a tillgänglig på våning två med en stor inglasad balkong och ett helkaklat, stambytt badrum. Lägenheten är fördelad på ett hemtrevligt kök med utrymme för matplats, två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och ett luftigt allrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i västläge i skyddat läge. Här bor du med gångavstånd till stan, biograf och ett stenkast bort finns ICA Bergsgatan. Välkommen på visning.

  • Balkong
Ekvägen 15, Alnö, Sundsvalls kommun

Ekvägen 15

Lägenhet
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 932 kr/mån
20 714 kr/m²

Välkommen till denna moderna 3:a i populär förening på Ekvägen 15. Bostaden har en smart planlösning med ett rymligt allrum och ett badrum som 2016 renoverats i samband med stambytet. Lägenheten har ett väldigt smakfullt renoverat kök med påkostade detaljer och fina ytskikt. Fantastisk utsikt från lägenheten och den inglasade balkongen. Bostaden har också två generösa sovrum Fiber 250 Mbit och tv-kanaler ingår i avgiften inkl värme och vatten. Här bor man med gångavstånd till busshållplats och mataffär. Välkommen på visningen!

  • Balkong
Kungsvägen 125, Timrå, Timrå kommun

Kungsvägen 125

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
106 m²
4 rum
vån 6/8
7 307 kr/mån
10 330 kr/m²

Ljus och fin lägenhet på våning 6 vilket ger en otroligt fin utsikt över havet. Med hiss i huset får man en bekväm vardag. Bostaden har smakfullt renoverats med ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och matrum samt dubbla badrum med fina materialval. Två stycken sovrum ( original tre stycken sovrum som går att återställa) . Rymlig klädkammare och bra förvaringsmöjligheter. Det luftiga vardagsrummet har utgång till den stora balkongen med fantastisk utsikt. Välskött och fin förening med närhet till strövområden. I månadsavgiften ingår både kabel-tv, bredband 1200/1200mbit och hushållsel. Närhet till förskola, livsmedelsbutiker och grönområden. Parkering finns att hyra direkt. Här är det bara att flytta in och trivas.

  • Balkong
  • Hiss
Köpmangatan 23B, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Köpmangatan 23B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
975 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/4
3 490 kr/mån
27 083 kr/m²

Högt upp i huset utan insyn med fin utsikt finns nu denna väldisponerad och trivsam 2:a tillgänglig. Låg månadsavgift inklusive bredband. Lägenheten har en smart planlösning och inglasad balkong i söderläge med fin utsikt. Läget på Köpmangatan är så centralt som det kan bli. Här känns stadspulsen och ni har nära till butiker, restauranger, caféer och barer, och ni tar er lätt till andra delar av Sundsvall tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra vägen 62A, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Västra vägen 62A, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Västra vägen 62A, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Västra vägen 62A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 460 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 530 kr/mån
15 130 kr/m²

Välkommen till en luftig 4:a i attraktiv förening med stora renoveringar gjorda. Lugnt och trivsamt beläget i huset endast en halv trappa upp. Lägenheten karaktäriseras av ett stort och lättmöblerat vardagsrum. Härlig utsikt från både vardagsrum, kök och den inglasade balkongen som ligger i ett insynsskyddat läge mot ett grönområde. Hemtrevligt och ljust kök med exemplariska förvaringsmöjligheter bakom luckor/lådor, samt matplats. Tre stycken rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Badrum med tvättmaskin och dusch samt ett hygienutrymme i anslutning till hallen. Smakfulla val av ytskikt vilket ger en stilfull och hemtrevlig känsla. Här bor du med närhet till livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, ny äventyrsgolfbana, behagligt avstånd till city samt härliga strövområden. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fregattgatan 2B, Norra Kajen, Sundsvalls kommun

Fregattgatan 2B

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 425 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 520 kr/mån
37 013 kr/m²

Med toppenläge på attraktiva Norra kajen ligger denna välplanerade bostad i hus som byggdes 2019 och inte lämnat något åt slumpen. Brf Kajhuset Solsidan har det perfekta läget intill havet, Järnvägsstation och inte minst Sundsvalls citykärna. Bostaden genomsyras av en modern känsla, med vackra parkettgolv samt väl genomtänkta färg- och materialval. Stora fönsterpartier skapar ett ljuvligt ljusspel över den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har en alkov med plats för större säng. Skjutglaspartier mot uteplatsen ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla tack vare den nära kontakten med havsmiljön. Stilfullt badrum med tvättmöjligheter. Husen är energisnåla och detaljkänslan är hög. Området är eftertraktat och absolut närhet till centrum, restauranger, livsmedelsbutik, gym,lekplatser och allt annat man behöver i vardagen. Detta boende borde upplevas på plats !

  • Uteplats
  • Hiss
Skönsbergsvägen 29D, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Skönsbergsvägen 29D, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 29D, Nedre Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 29D

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
6 561 kr/mån
19 186 kr/m²

I populärt och välkänt område finns nu denna moderna 3:a tillgänglig. Bostaden har renoverats med smakfulla val av ytskikt och har smakfulla färgval. Lägenheten är fördelad på ett modernt renoverat kök med utrymme för matplats, två rymliga sovrum och ett kaklat badrum med dusch samt ett extra hygienutrymme. Luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Från köket når man den inglasade balkongen i fint läge. Attraktiv förening med många renoveringar gjorda. Här bor du med närhet till både city, livsmedelsbutik, gym, restauranger samt strövområden. Detta boende bör upplevas, välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Östra Radiogatan 2E, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Östra Radiogatan 2E

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
875 000 kr
50,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 514 kr/mån
17 361 kr/m²

Genomgående fin och charmig 2:a i populära föreningen Linjalen med trivsam utsikt. En trappa upp i detta souterränghus finns denna välplanerade gavellägenhet. Det moderna köket är stilfullt renoverat och har diskmaskin samt utrymme för matplats. Ljust badrum med dusch och ett allrum med balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng. Här bor man med närhet till centrum, grönområden och livsmedelsbutik. Välkommen!

  • Balkong
Nackstavägen 42b, Nacksta, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Nackstavägen 42b

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
400 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/6
5 810 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam bostad med fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Bekvämt boende med hiss i huset och förråd och tvättstuga i samma hus. Inglasad balkong och stambytt badrum med moderna val. Vidare så har bostaden ett praktiskt kök med utrymme för matplats, två rymliga sovrum och ett allrum med härlig utsikt. Närhet till förskola, skolor, livsmedelsbutiker och grönområden. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mellangatan 19 C, Timrå, Timrå kommun

Mellangatan 19 C

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 996 kr/mån
10 085 kr/m²

Mycket fin 2:a i centrala Timrå med balkong i söderläge. Genomgångslägenhet med härligt ljusinflöde. Renoverat kök med fina detaljer. Låg månadsavgift som ger bra boendekostnad. Endast en halv trappa upp i välskött förening med många genomförda renoveringar. Föreningen ska bygga ut och glasa in balkonger. Extra plus till tvättstuga i samma trappuppgång. Närhet till matvaruaffärer, systembolaget, service och kommunikationer. Välkommen!

  • Balkong
Muninvägen 7, Granlo, Sundsvalls kommun

Muninvägen 7

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 893 kr/mån
15 663 kr/m²

Välplanerad och rymlig 1:5a finns nu tillgänglig med fint hörnläge på Muninvägen i Granlo. Stor uteplats med soligt läge mot lummig innergård. Här erbjuds ett riktigt kök, helkaklat badrum och ett rymligt vardagsrum med sovalkov. Låg månadsavgift som ger en bra boendekostnad. I området finns apotek, vårdcentral, livsmedelsbutik och härliga strövområden. Måste ses.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kubikenborgsgatan 5C, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Kubikenborgsgatan 5C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Kubikenborgsgatan 5C, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Kubikenborgsgatan 5C

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
630 000 kr
45,7 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 962 kr/mån
13 786 kr/m²

Mysig och välplanerad lägenhet i attraktiv förening på Skönsmon. Den rymliga 1:5 an med genomgående stilfulla och fräscha ytskikt ligger högst upp i huset utan insyn. Smart planerad med ett luftigt allrum, plats för säng i alkov och ett helkaklat badrum samt härlig utsikt. Bra förvaring i garderober och smart planerad köksdel med stora arbetsytor och allt man behöver i vardagen. Praktiskt med vindsförråd på samma plan. Här bor du nära centrum, livsmedelsbutik och grönområden. Välkommen på visning.

  • Premium
Paviljongvägen 21A, Sidsjö, Sundsvalls kommun

Paviljongvägen 21A

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
75,6 m²
2.5 rum
vån 3/3
5 407 kr/mån
17 857 kr/m²

På attraktiva Paviljongvägen finns nu denna väl tilltagna 2:5a med genomgående luftig planlösning och med generös takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Via detta trapphus finns tillgång till hiss som enkelt tar er till våning 3/3 där ni hittar ut till en loftgång med egen entré till bostaden. Här kan ni ställa ut för att njuta av förmiddagssolen och på den egna balkongen erbjuds såväl eftermiddags som kvällssol med utsikt mot lummig parkmiljö. Lägenheten är stor och har sovrum samt alkov. Fint badrum med tvättmaskin och dusch. I området finner ni allt från skolor, dagis, vårdcentral, hotell, livsmedelsbutik, bussförbindelser och inte minst Sidsjöns fina friluftsområde med allt från skidbacke till fotbollsplan. Närhet till STC`s träningsanläggning med generösa öppettider. Parkering finns tillgängligt direkt och det finns bra möjligheter i området för er som har fler bilar. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Alvägen 13, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Alvägen 13

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 454 kr/mån
12 595 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3:a i detta lugna område med närhet till naturen och centrum. Lägenheten har en vilsam utsikt mot grönområden och skogspartier. Smart planerad med öppen planlösning och bra förvaring. Bostaden är fördelad med ett renoverat kök med matplats, stambytt badrum med kakel och klinker och två rymliga sovrum. Vidare så har bostaden ett allrum med utgång till balkong i ett högt läge & skyddat läge. Här bor du i en förening med många renoveringar gjorda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 47