Ta hjälp med städningen och få mer tid till annat

I en tid där allt fler känner att det är svårt att få ihop livspusslet kan det vara svårt att hinna prioritera hemmet. Med regelbunden städhjälp från Hemfrid kan du få en enklare vardag och mer tid för annat.

– Vi gör livet hemma enklare och är ett tryggt alternativ, säger Jörgen Lidvall, försäljningschef på Hemfrid.

Jörgen Lidvall, försäljningschef på Hemfrid.

Att få ihop vardagen är något som många kämpar med. Det är stressande med kraven att vara en närvarande förälder, bra partner, effektiv kollega och samtidigt ha ett ordnat hem.

Det finns dock en lösning för att hinna med allt detta. Med hjälp av Hemfrid blir hemmet rent, skräddarsytt efter dina behov och önskemål. Processen är enkel, berättar Jörgen Lidvall.

Vill du veta mer om Hemfrid – läs mer här.

– Först går vi tillsammans igenom vad du behöver hjälp med och tar därefter fram ett passande upplägg. Därefter får du en kontaktperson som hjälper till med dina önskemål kring tjänsten och i vår app kan du enkelt administrera dina städtillfällen själv, säger han.

Städning på dina villkor

Som abonnemangskund hos Hemfrid får du kontinuerlig städning, varje eller varannan vecka, till en fast månadskostnad. Dessutom har du tillgång till alla RUT-tjänster som Hemfrid erbjuder, såsom trädgårdshjälp, fönsterputs och flytthjälp. Utöver detta erbjuder Hemfrid även tjänsterna enklare hantverk samt återvinning.

Vill du veta mer om Hemfrids tjänster? Klicka här.

Med Hemfrids app kan du enkelt administrera dina städtillfällen själv.

Sedan Hemfrid grundades för 25 år sedan har de arbetat med trygghet och hållbarhet, både för kunder och medarbetare. Schyssta villkor är, och har alltid varit, grundläggande för dem. 

– Att ha bra arbetsvillkor för alla våra medarbetare är en självklarhet för oss och vi har haft kollektivavtal sedan starten 1996, säger Jörgen Lidvall.

Ett tryggare val

Det är viktigt att du känner dig trygg att överlåta ditt hem till någon annan, även om det bara är för några timmar. För att städningen ska vara skonsam som möjligt har Hemfrid tagit fram egna produkter som är märkta med Bra Miljöval.

Hemfrids egna produkter är skonsamma för miljön och ditt hem.

Därtill får all personal en gedigen städutbildning i allt från användning av städprodukter till möbelvård och tydliga hygienrutiner. Och arbetet utförs alltid under sekretess.

Klicka här om du vill veta mer om Hemfrids Veckostädning.

– Som kund är du alltid försäkrad och kan känna dig trygg i att den som kommer hem till dig har genomgått en omfattande utbildning. Dessutom har vi en kvalitetsgaranti och vår målsättning är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda, säger Jörgen Lidvall avslutningsvis.