Nytt bostadsprojekt sticker ut med dubbla balkonger

Med centrum runt hörnet och ett idylliskt villaområde utanför dörren bygger nu HSB nya området Brf Idrottsparken i Nykvarn. Det är ett bostadsprojekt som sticker ut på flera sätt. – Både lägenheterna och radhusen har dubbla balkonger eller uteplatser åt olika väderstreck, för att verkligen ta till vara på solchanserna. Etagelägenheterna och gavelradhusen har dessutom takterrass, säger Christofer Karlström, försäljningsansvarig på HSB.

Utöver lägenheter innehåller Brf Idrottsparken 24 radhus.

Brf Idrottsparken kommer att byggas i centrala Nykvarn, med gångavstånd till tågstation och med Folkets Park som granne. Det är ett miljöcertifierat projekt som består av 62 lägenheter och 24 radhus, alla i bostadsrättsform. Lägenheterna finns i olika storlekar, från lättskötta bekväma tvåor till rymliga fyror med villakvaliteter, etagevåning och takterrass. HSB har haft stort fokus på att bostäderna ska ha öppen planlösning och gott om sällskapsytor.

Anmäl ditt intresse för lägenheterna i Brf Idrottsparken – klicka här.

– Vi har lagt ner mycket tid för att få fram riktigt bra planlösningar. Utmärkande för de flesta bostäderna är den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, säger Maria Stillman, marknadsansvarig på HSB och fortsätter.

– Rummen bildar en stor ljus helhet med gott om sociala ytor, samtidigt som det är två rum som skiljs åt av en halvvägg med bardisk.

Brf Idrottsparken är ett socialt bostadsprojekt. Föreningen kommer att ha en grön och centralt placerad innergård med planteringar, pergola och många sociala ytor för vuxna och barn att mötas och umgås på. Det kommer också finnas ett föreningshus med kök, wc/dusch och skjutväggar för att flexibel användning. Perfekt att bokas för kalas, större middagar eller övernattning för gäster på besök.

Läs mer om Brf Idrottsparken här – hitta din nya lägenhet.

Illustration som visar interiören i en av bostäderna i Brf Idrottsparken.

Populära radhus

Utöver lägenheter innehåller Brf Idrottsparken 24 radhus. Radhusen byggs i två storlekar, dels fyror på 125 kvadrat och femmor på 144 kvadrat. Alla husen får öppen planlösning med sociala ytor på entréplan med gott om plats för lek och umgänge med familj och vänner, och en mer lugn och privat övervåning. 

– Gemensamt för husen är entréplanets sociala ytor och det flexibla övreplanet som har tre olika planlösningsalternativ att välja på för att varje familj ska hitta det som passar dem bäst, säger Christofer Karlström, försäljningsansvarig på HSB.

Anmäl ditt intresse för radhusen i Brf Idrottsparken – klicka här.

Områdesbild som visar var Brf Idrottsparken ska ligga.

Fakta: Brf Idrottsparken, lägenheterna

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Antal bostäder: 62

Antal rum: 2 – 4 rum och kök

Boarea: 50 – 109 kvm

Säljstart: 23 maj

Planerad inflyttning: Hösten 2023

Fakta: Brf Idrottsparken, radhusen

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Antal bostäder: 24

Antal rum: 4 – 5 rum och kök

Boarea: 125 – 144 kvm

Säljstart: 23 maj

Planerad inflyttning: Hösten 2023