Hitta ditt nya hem i Stockholm – flera nya projekt

Att köpa en nyproducerad bostad ska vara tryggt. Tack vare flera olika initiativ säkerställer bostadsutvecklaren HSB att hela bostadsköpet är tryggt, från första visning till livet i bostaden.

– Ända sedan HSB bildades på 1920-talet har medlemsorganisationens drivkraft varit samhällsansvaret för att skapa bättre bostäder, berättar Linda Younes, Affärsområdeschef Försäljning och Marknad på HSB Bostad.

HSB har varit med och byggt Sverige i snart hundra år. Det gör att HSB inte enbart är en bostadsutvecklare utan ett företag som format hela det svenska samhället. Arvet lever vidare i dag och syns inte minst för den som köper en bostad av HSB.

För att köpet av en nyproducerad bostad ska kännas tryggt har HSB tagit fram en Trygghetsförsäkring som innefattar avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostandsskydd och prisfallsskydd. Alla projekt som omfattas av Trygghetsförsäkringen har en trygghetsstämpel som du kan se på varje projekts hemsida.

– Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför tagit fram HSBs Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad mot oförutsägbara händelser som oftast inte händer. Försäkringen sluts mellan köpare och HSB när köpeavtalet för din nya bostad skrivs, säger Linda Younes.

Bostäderna präglas alltid av hög kvalitet, bra materialval och smarta lösningar för förvaring och planlösning. En genomgående bra kvalitet till ett rimligt pris har alltid varit en av HSBs grundpelare i utvecklingen av bostäder.

– För att ändå lyckas producera bostäder till ett överkomligt pris effektiviserade HSB byggprocessen genom att standardisera, rationalisera och utveckla produkter, säger Linda Younes.

Hitta ditt nya hem hos HSB – här är 5 spännande projekt i Stockholm

Brf Kajen i Nacka.

Kajen, Nacka

Kajen är ett spännande bostadsprojekt i skärgårdsläge i Nacka. Totalt handlar det om 116 lägenheter i storlekarna 1–5 rok. Den som köper en bostad i Kajen kan njuta av gnistrande vatten och orörd skog varje dag. Nästan alla lägenheter har en fantastisk utsikt över vattnet. Inflyttning från 2022.

Anmäl ditt intresse för Kajen – klicka här.

Inflyttningsklara bostäder i brf Fyrhusen.

Fyrhusen, Nacka

Fyrhusen består av 66 lägenheter i fem roströda huskroppar precis vid vattnet. Det är unikt läge med vattnet utanför fönstret och med vyer över Stockholms inlopp bara 20 minuter från Slussen. Bostäderna är inflyttningsklara.

Anmäl ditt intresse för Fyrhusen – klicka här.

Brf Finnboda Trädgårdar.

Finnboda Trädgårdar, Nacka

Finnboda Trädgårdar är ett boende med totalt 109 lägenheter för den som är mitt i livet och vill sätta guldkant på sin vardag. Husen har gemensamma takterrasser med utekök, relaxavdelning och bastu. Föreningen har även tillgång till pool i ett gemensamt klubbhus. Längs vattnet finns en strandpromenad som sträcker sig hela vägen till Slussen. Bostäderna är inflyttningsklara.

Anmäl ditt intresse för Finnboda Trädgårdar – klicka här.

Brf Dialogen.

Dialogen, Telefonplan

Dialogen är ett dynamiskt bostadsprojekt vid kreativa Telefonplan. Lägenheterna är urbana och ligger bara några få t-banestopp från Södermalm och innerstaden. Bostäderna är moderna och kvadratsmarta och lever upp till höga miljökrav. Inflyttning startar kvartal 4 2022.

Hitta din nya bostad i Dialogen – klicka här.

Brf Silverskatten.

Silverskatten, Sigtuna

Sigtuna Stadsängar är ett nytt bostadsområde nära den charmiga stadskärnan i Sigtuna. Mälaren, skogsområden och city finns precis runt hörnet. Silverskatten består av 77 lägenheter, samtliga med balkong eller uteplats. I brf Silverskatten erbjuds även exklusiva vindsvåningar med väl tilltagen takhöjd och möblerbara loft. Inflyttning kvartal 2, 2023.

Anmäl ditt intresse för Silverskatten – klicka här.