SkandiaMäklarna säljer flest bostäder i Tyresö

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta lägger stor vikt vid att ta hand om sina kunder och att stötta lokala föreningar. Tack vare detta ligger SkandiaMäklarna i topp vad gäller mest rekommenderade mäklare. 

Hos SkandiaMäklarna erbjuds man hög kompetens och trygghet.

Trygghet, kompetens och professionalitet är några av nyckelorden som gjort att SkandiaMäklarna blivit så uppskattade. I Tyresö och Älta säljer de över 30 procent av alla bostäder, i Tyresö över 40 procent, enligt statistik från Hemnet. SkandiaMäklarna vill finnas där för både köpare och säljare, och erbjuder alltid mäklare med hög kompetens. 

Här kan du få en kostnadsfri värdering av din bostad.

– Vi värnar verkligen om kunden. Vi garanterar professionalitet, erfarenhet och engagemang i bostadsaffären oavsett om du är köpare eller säljare. Hos oss ska man känna att man får en personlig kontakt att hålla i handen genom hela affären, säger Anna Svanholm, kontorschef på SkandiaMäklarna.  

”Ingen ska behöva avstå för att pengarna saknas”

SkandiaMäklarna har stöttat fotbollsklubben Tyresö FF sedan 2011. Med tiden har sponsringen mer och mer handlat om ungdomsverksamheten, även om SkandiaMäklarnas logotyp pryder både dam- och herrlagets tröjor. Stödet har nu utökats med ytterligare öronmärkta pengar till ungdomar som inte har råd att delta i exempelvis träningsläger. 

Anna Svanholm är kontorschef på SkandiaMäklarna i Tyresö/Älta.  

– När behov finns kan ledarna ansöka om stipendier hos SkandiaMäklarna. Ingen ungdomsspelare ska behöva avstå delar av verksamheten för att pengar saknas, säger Anna. 

Ska du köpa eller sälja din bostad? Ta hjälp av SkandiaMäklarna här.

Utöver att stötta lokala idrottsföreningar vurmar kontoret för flera välgörenhetsorganisationer – någonting som ligger SkandiaMäklarna varmt om hjärtat.

– Alla kan råka illa ut och då måste vi som har möjlighet hjälpa till och ta vårt ansvar. I slutändan är det alla våra kunder som bidrar till att vi kan hjälpa andra och det är vi mycket glada och tacksamma för, säger Anna.

Bli redo med SkandiaMäklarna

Går du i säljtankar kan det vara skönt att ha någon som leder dig rätt. SkandiaMäklarnas förberedande tjänst REDO stöttar dig som säljare och bidrar till en effektivare försäljning med ett högre slutpris. Bostaden förbereds så allt är klart när du sedan vill sälja. 

Som REDO-kund får du inte bara hjälp att förbereda din försäljning, utan även när du är spekulant på ditt nya hem. SkandiaMäklarna är behjälpliga med att tyda årsredovisningar och läsa besiktningsprotokoll eller ge en värdeindikation av den bostaden du är spekulant på.

Vill du bli REDO-kund? Klicka här.

– Du har ingenting att förlora på att vara redo, det är bara en plussida. Det gäller oavsett om du ska köpa av oss eller någon annan mäklare, i Tyresö eller på annan ort. Vi har kunskapen att hjälpa dig som köpare så att du inte går på några minor, säger Anna avslutningsvis.