Välj mellan husmodeller, upplåtelseformer och prisklasser

En familj kan se ut på många olika sätt och ett hem likaså. Det har bostadsutvecklaren OBOS tagit fasta på och bygger olika upplåtelseformer, husstorlekar och prisklasser för att passa olika familjekonstellationer. Detta är OBOS nya projekt i Valsjöskogen i Åkersberga ett bra exempel på.

– I Valsjöskogen samarbetar alla våra varumärken för att kunna nå ut till en bred publik med olika bakgrunder och förutsättningar. Myresjöhus och Smålandsvillans stora villor i äganderätt passar den större familjen. OBOS rad- och parhus erbjuder i sin tur ett bekvämt boende i bostadsrättsform.

Vill du veta mer om Brf Valsjöskogen? Gör en intresseanmälan här.

Visualiseringsbild som visar Brf Valsjöskogen.

Brf Valsjöskogen utgör en del av det nya bostadsområdet strax öster om Åkersberga som på många sätt omfamnar det många ser som ett bra boende. Totalt planerar OBOS ett trettiotal bostäder i form av radhus och parhus i samma bostadsrättsförening. Bostäderna kommer ligga med närhet till skog, vatten och kvittrande fåglar, men utan att tumma på närheten till förskolor, skolor, restauranger och matbutiker. – Margretelund är en familjär del av Åkersberga och vi tror verkligen att Valsjöskogen blir en perfekt utveckling av det redan befintliga området. I Brf Valsjöskogen kommer man ha nära till det mesta utan att förlora den naturnära charmen.

Visualiseringsbild som visar överblick över Brf Valsjöskogen.

Bostäderna – ett med naturen

Området präglas verkligen av naturen och havet. Husens fasadfärger kommer att samspela med naturen som gör att bostadsområdet blir en naturlig del av sin omgivning. De närliggande skogarna är kända för svampplockning för den som tycker om att ta på gummistövlarna och ta med korgen ut i skogen. Precis intill OBOS nya bostadsområde finns även en helt ny lekplats färdigställd.

Vill du veta mer om OBOS olika bostäder i Valsjöskogen? Gör en intresseanmälan här.

Flera varumärken

OBOS har varit aktiva i Sverige sedan 2013 och omsatte 2018 över tre miljarder kronor, men det är få som känner till att företaget äger och verkar genom kända varumärken som Myresjöhus och SmålandsVillan. De två husleverantörerna kompletterar varandra och kan erbjuda olika produkter anpassat till olika familjer. Den bredden gör att OBOS kan anpassa produkten efter behovet lokalt och skapa levande bostadsområden med en blandad befolkning.

Bara kring Valsjöskogen planerar OBOS dels Brf Valsjöskogen men även 14 Myresjöhus i form av friliggande villor. Just nu är villaprojektet i planeringsfasen. Även SmålandsVillan planerar att uppföra hus i området.– Det är viktigt för oss på OBOS att genom våra varumärken kunna ge olika människor möjligheten till ett nytt boende. Genom varierade husmodeller i olika upplåtelseformer, storlekar och prisklasser hoppas vi på att kunna nå en bred befolkning och skapa levande områden att trivas i.    

Vill du veta mer om Brf Valsjöskogen? Gör en intresseanmälan här.

Fakta: Detta är OBOS Brf Valsjöskogen

Boarea: 107, 120 och 137 kvadratmeter

Säljstart: Våren 2020

Inflyttning: Start första halvåret 2021

Upplåtelseform: Bostadsrätt.

Fakta: Detta är Myresjöhus Valsjövillorna

Boarea: 150-180 kvadratmeter

Tomtarea: Från 760 kvadratmeter

Säljstart: Våren 2020

Inflyttning: Start första halvåret 2021

Upplåtelseform: Äganderätt