Till Salu – handboken som vägleder köpare och säljare genom bostadsaffären

Boken är producerad i samarbete med Hemnet och innehållet har faktagranskats av jurister, mäklare, ekonomer samt representanter från Mäklarsamfundet.

Aldrig tidigare har den svenska bostadsmarknaden varit mer aktuell än nu. Svenskarna säljer, köper och flyttar som aldrig förr. Att hitta sitt nya hem är en spännande resa – men också en stor utmaning. För de allra flesta är ju bostadsaffären det största privatekonomiska beslut man gör i livet.

Det är bakgrunden till den nya handboken “Till Salu”, utgiven av förlaget Max Ström (en del av Bonnierförlagen). Boken som är uppdelad i två delar, en som riktar sig till köpare och en till säljare, har journalisten och författaren Annica Triberg samlat allt man behöver veta för att lyckas med bostadsaffären. 

Vill du köpa boken? Klicka här.

Här delar mäklare, ekonomer och jurister med sig av sina erfarenheter och ger kloka och ibland oväntade råd – för att man ska känna sig tryggare, oavsett om man ska köpa eller sälja en bostad. 

Journalisten och författaren Annica Triberg.

– Vi tycker att det är viktigt att köpare och säljare har så bra kunskap som möjligt när de ger sig in i en bostadsaffär. Det har varit roligt att Hemnet har fått vara med och bidra till denna handbok som kommer att vara till nytta för alla som ska köpa eller sälja en bostad, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet.