7 senaste förbättringarna på Hemnet 

På Hemnet arbetar vi konstant med att göra vår tjänst ännu bättre för dig som användare. Här är sju av de senaste förbättringarna vi gjort. Vilken gillar du mest?

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Nu kan du se bilder på sålda bostäder på Hemnet.

1. Bättre sent än aldrig – dark mode för våra appar

Vi vet att vi är sena på bollen, men nu har vi äntligen lanserat dark mode! Först ut var Android, men nu finns det även för iOS. Vi ser därför ljust på framtiden – som alltså ser mörk ut!

2. Bilder på sålda bostäder 

Plötsligt händer det! Den mest efterlängtade funktionen bland våra besökare har kommit på plats – möjligheten att se bilder på sålda bostäder. För första gången någonsin kan du nu förstå hur en bostads försäljningspris hänger ihop med dess skick. (Psst: Hemnet är förresten den enda bostadsportalen i Sverige som visar bilder på sålda bostäder.)

3. Login med magisk länk

Med ett Hemnetkonto kan du få en värdering av din bostad. Men du kan också spara bilder, sökningar och bostäder och följa din lokala bostadsmarknad. För att du ska slippa hålla reda på ytterligare ett lösenord kan du logga in på ditt Hemnetkonto med en magisk länk som du får på mejlen. Simsalabim!

4. Uppdaterad Säljkollen

Om du någonsin har sålt en bostad via Hemnet känner du förmodligen till Säljkollen. Om du inte gjort det än, kan vi berätta att det är en sida på Hemnet där säljare kan se sin försäljningsstatistik, uppgradera sina annonser och ta del av speciella erbjudanden. För en tid sedan fick sidan en uppdaterad design och ännu mer användbar information om hur det går för din annons. Och – vi har även lagt till en smart chattfunktion, så att du enkelt och smidigt kan nå vår kundservice!

Via Hemnets kontaktformulär blir det enklare att ta kontakt med en mäklare.

5. Kontaktformulär till mäklare

I fjol gjorde vi det ännu enklare för dig att ta kontakt med en mäklare via Hemnet, genom att lägga till kontaktformulär på alla mäklares profilsidor och kontorssidor. Strax efter årsskiftet lade vi även till möjligheten att kontakta mäklare på alla sidor för kommande, till salu och sålda bostäder. För att kontakta en mäklare klickar du nu alltså bara på ”mejla”-knappen på någon av dessa sidor.

6. Betala när annonsen avpubliceras

För att göra det enklare för dig som säljer din bostad införde vi i höstas en möjlighet att vänta med att betala för annonsen tills den tas bort från Hemnet (dock senast fyra månader efter att den lades upp). Statistiskt sett har din bostad då redan sålts, och du kan använda pengarna från försäljningen för att täcka kostnaden för annonsen.

Fler bostäder kan får en mer precis värdeindikation.

7. Bättre värdeindikation – för fler bostäder

Om du inte redan skapat ett konto på Hemnet och fått din kostnadsfria värdering är det hög tid att göra det nu! Vi har nämligen gjort vår värdeindikation ännu mer precis och gjort det möjligt för ännu fler bostadsägare i Sverige att kunna få en värdeindikation. När du gjort en värdering på Hemnet får du också en pushnotis eller ett mejl när värdet av din bostad förändras. Bra va?

Har du förslag på vad vi borde förbättra på Hemnet? Hör gärna av dig till oss på [email protected].