Gör en storstilad entré!

Hallen blir lätt förbisedd när man fixar hemma. Det är synd, det är ju det allra första intrycket man får när man kommer till ditt hem! Royal Design tipsar här om smarta och snygga lösningar till hela familjen.

Små utrymmen

Hallar är ofta kända för att vara ganska så små och mycket prylar gör att det känns ännu trängre. Försök därför att utnyttja alla små utrymmen i detta rum, som till exempel skoförvaring på en långsmal vägg där man kan bygga förvaringen på höjden.

1

Skoförvaring från Maze.

Dessa stilrena hatthyllor i mässing är både snygga och praktiska. De är nätta och enkla i stilen och passar även utmärkt till de lite mindre hallarna då de endast är 60 cm breda. De blir som en läcker detalj på väggen som samtidigt fungerar som bra förvaring till ytterkläder och skor. Ett tips är att placera flera av skohyllorna på höjden för ännu mer skoförvaring.

2

Hatthylla & skohylla från Maze.

Lekfullt klädträd

Ett smart, snyggt och lekfullt klädträd livar upp vilken tråkig hall som helst. Den är både praktisk och är en fin inredningsdetalj till hemmet. Barnen kan hänga av sig på de nedre krokarna i trädets stam och de som är lite längre hänger av sig upptill på trädets grenar. Ett riktigt familjeträd helt enkelt. Kanske blir det till och med roligare för barnen att hänga upp sina kläder nu?

3

Klädträd från Maze.

Sittbänk med förvaring

Finns det plats för någon slags sittplats i hallen? Satsa då på en sittbänk med förvaring. I den kan du gömma små saker så som mössor, vantar, halsdukar m.m. Dessa finns då nära tillhands och även i en bra nivå för barnen, så de lätt kan ta de sakerna själva.

4

Sittbänk från Maze.

Text: Ida Ahlstöm, Ida InrederPå RoyalDesign.se finns mer än 100 000 produkter inom design, möbler, belysning och inredning för hela hemmet. Här hittar du både designklassiker och nya favoriter för alla rum!