Fina presenter till Alla hjärtans dag

Snart dags för Alla hjärtans dag! Att visa kärlek för våra nära och kära ska vi förstås göra varje dag, men det är aldrig fel med en liten påminnelse. Om du vill göra något extra tipsar Royal Design här om flera fina gåvor som passar fint en dag som denna.

Till den inredningsintresserade

Vill du överraska den inredningsintresserade är en fin kudde ett säkert kort att ge bort, likaså ett par lyxiga ljusstakar eller en fin vas – dessa prylar kan man aldrig ha för många av. Gillar din vän böcker kan ett snyggt bokstöd i mässing vara en perfekt gåva för att skapa mer ordning och reda i bokhyllan. Två lite mer romantiska gåvor att ge bort till någon som du håller kär, är en poster där det står always you på, eller de två små kärleksfåglarna i trä.

1
Kuddfodral från Carolina Gynning. Bokstöd från Skultuna. Poster från Ylva Skarp. Vas, ljusstakar, ljuslyktor, skål & flaskpropp från Orrefors. Lovebirds från Kay Bojesen. Här hittar du inredningsprylarna.

Till den tekniktokiga

Ett par schyssta högtalare till den tekniktokiga kommer garanterat att uppskattas, och det finns en uppsjö av dessa i fin design som blir en snygg inredningsdetalj i rummet (ett hett tips även till den inredningsintresserade alltså!). Det brukar också vara populärt med ett snyggt fodral till teknikprylarna som skyddar dem på bästa sätt. Eller kanske ett par ursnygga hörlurar som finns i flera olika färger?

2
Bildtext: Högtalare från Audio Pro & Kreafunk. Ipad frodral från Ordning & Reda. Mobilskal från Carolina Gynning. Hörlurar från Kreafunk. Du hittar teknikprodukterna här.

Till den som gillar att smycka sig

3
Ring från Dyrberg/Kern. Herrklocka från Daniel Wellington. Halsband från Pilgrim. Örhängen från Dyrberg/Kern. Manschettknappar från Buster + Punch. Läderarmband från Buster + Punsch. Här finns smyckena.

En gåva som känns romantisk, och som många kanske förknippar med att ge bort just på Alla hjärtans dag, är såklart ett smycke. Det är en perfekt liten gåva till både henne och honom som kan bäras livet ut. Den klassiska klockan i läderrem är också ett stilsäkert val. En kul detalj på denna klocka är att remmen är utbytbar och går att få i bland annat svart läder eller med textilrem som finns i flera olika färger.

Till den matlagningsintresserade

4
Vattenkokare från Stelton. Ostbricka från Leif Mannerström. Saltkvarn från Peugeot. Grytunderlägg från Men at Work. Gjutjärnsgryta från Gense. Här hittar du matlagningsprylarna.

Fattas det någon pryl i köket för den matlagningsintresserade är denna dag ett ypperligt tillfälle att ge bort en sådan gåva. Kanske behövs en snygg och stilren vattenkokare att placera på köksbänken? En salt- och pepparkvarn i bra kvalité, för att få fram de bästa smakerna i matlagningen, är också en bra idé. Är personen en ostälskare passar en ostbricka i trä perfekt, gärna med tillhörande ostbestick eller varför inte en gjutjärnsgryta till den som älskar långkok. Grytunderlägg med favoritstaden passar den som både gillar mat och inredning.

Text: Ida Ahlstöm, Ida Inreder

På RoyalDesign.se finns mer än 100 000 produkter inom design, möbler, belysning och inredning för hela hemmet. Här hittar du både designklassiker och nya favoriter för alla rum!