Sommarens skönaste poolhäng!

Har du en pool eller drömmer du om att skaffa en? Glöm då inte bort umgängesytorna runtomkring! Royal Design ger dig här tips på hur du inreder din pool-lounge för sommarens skönaste poolhäng och poolpartyn.

1
Inspiration för skönt poolhäng från Lexington.

När man anlägger en pool är det viktigt att också planera för umgängesytor runt poolen. Låt hela poolområdet bli en social mötesplats där alla kan hänga, även de som inte vill bada.

2
Solsängar från Lafuma.

Ställ fram flera bekväma solstolar där både familj och gäster får plats och ett par solsängar att ligga och soltorka på efter badet, men se också till att poolområdet har skugga att erbjuda. Bygg en enkel pergola av fyra stolpar och spänn upp en skuggande vit segelduk för en härligt somrig känsla. Rama in poolområdet för att skapa rumskänsla eller insynsskydd beroende på hur din pool är placerad. Spaljéer, krukodlingar, buskar eller en låg mur blir fina inramningar medan ett plank, en högre mur eller häck skapar insynsskydd och vindskydd i ett mer utsatt läge.

3
Parasoll från Fatboy.

Ett parasoll med parasollfot är lätt att flytta runt efter skuggbehov.

4
Plastmatta från Pappelina.

Plastmattor i glada sommarfärger ger pooldäcket ett mer ombonat intryck och fungerar samtidigt som halkskydd för våta fötter.

5
Badrock från Lexington.

Förvara badrockar och fräscha handdukar inom räckhåll från poolen för en lyxig hotellkänsla i din pool-lounge.

6
Badhanddukar från Newport.

Rullbord och bärbara sidobord blir en praktisk och mobil avlastningsyta att till exempel servera dryck och snacks på.

7
Drinkset från Stelton och avlastningsbord från Cane-Line.

Maximera poolhänget med kvällsbelysning och bärbar musik!

8
Bärbart musiksystem från Tivoli Audio.

9

Balad lampa från Fermob.

RoyalDesign.se finns mer än 100 000 produkter inom design, möbler, belysning och inredning för hela hemmet. Här hittar du både designklassiker och nya favoriter för alla rum och uterum!