Lösningen på den växande tvätthögen

Alla kan känna igen sig i läget med en ständigt växande tvätthög som fortsätter att växa trots att tvättmaskinen konstant körs. Men det finns en lösning som kan underlätta vardagen för både dig och din tvätt.

När barn kommer in i bilden ökar också tvättbehovet – rejält. Många småbarnsföräldrar kan känna igen sig i bilden av en växande tvätthög efter fotbollsträningar, mycket lek och kladdiga middagar.

Hitta Elvitas tvättmaskiner som passar ditt hem – läs mer här.

Om du tvättar lite men ofta räcker oftast en tvättmaskin med mindre kapacitet. Men ifall du tvättar mycket och ofta kan en tvättmaskin med stor kapacitet göra tvättande mer effektivt.

Elvita CTC7107V har flera program framtagna för att särskilda material.

Kombinerad tvätt och tork

Elvita har flera tvättmaskiner med stor kapacitet. En av de största är CTC7107V som rymmer hela 10 kilo tvätt. Med maskinen kan du tvätta mycket varje gång och även torka tvätten då maskinen är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Du slipper att lyfta ur den tunga tvätten och kan istället torka den direkt. Maskinen har en kraftig centrifugering med 1500 varv/minut som optimalt kortar ner torktiden.

Genom att tvätta mer åt gången tvättar du även mer hållbart. Elvita CTC7107V har också flera program framtagna för att särskilda material. Det finns också energisparande tvättprogram.

Kolla in Elvitas tvättmaskin med stor kapacitet – läs mer här. 

Fakta: Elvita

Elvita ingår i Elon Group och är fackhandelskedjan Elons eget varumärke, med ett brett och noga utvalt sortiment för hemmets alla rum.