Jet-familjen – vilken dammsugare passar dig?

I Samsungs Jet-familj finns dammsugare för alla behov. Jet-dammsugarna har fokus på design och funktion som enkelt gör hemmet rent oavsett om du tycker om att städa – eller inte vill lägga tid på det alls. 

Jet-familjen anpassar städningen efter din livsstil och dina behov så du får ut mer av livet hemma. I stället för städapparater som göms undan i städskrubben har Samsung tagit fram moderna dammsugare som är gjorda för att synas. Så du smidigt och effektivt kan städa när det behövs.

Stilren design och kraftfull städning med Jet Stick 

För dig som vill sköta dammsugningen själv passar den smidiga och trådlösa skaftdammsugaren Jet Stick bra. Jet Stick kommer i olika modeller med kraftfull uppsugningsförmåga och uthålligt batteri. 

Hitta din dammsugare i Jet-familjen här.

Med modellerna Jet 90 och 75 städar du till exempel med en sugkraft på upp till 200W.* Luftfiltret fångar upp damm tack vare flera cykloner som minskar luftmotståndet.** 

* Sugförmågan testad enligt standarden IEC62885-2 Cl. 5.8, testad vid insuget utan motordrivet tillbehör i Max-läge. Baserat på tester hos SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

**Gäller partiklar med en storlek på 0,5 till 4,2 µm. 

Jets högkapacitetsbatteri låter dig städa länge utan störande avbrott. Om du har en större bostad kan du enkelt byta ut batteriet mot ett extrabatteri som köps separat. Extrabatteriet låter dig dammsuga i upp till 2 timmar med Jet 90 och 75, och upp till 80 minuter med Jet 70 och 60.*

* Den angivna drifttiden gäller för den lägsta effektnivån med ett icke-motoriserat verktyg monterat på enheten.

Till Jet Stick kan du även köpa en elegant Clean Station – som låter dig tömma dammbehållaren hygieniskt med en enkel knapptryckning. För dig med husdjur som behöver städa ofta kan det vara smart att köpa till en Pet Tool som effektivt fångar upp djurhår. 

Ta städningen till en ny nivå med Bespoke Jet

För dig som vill få ut ännu mer av städningen är Bespoke Jet, den senaste skaftdammsugaren i Jet-familjen, ett bra alternativ. Bespoke Jet är en stilfull allt-i-ett-dammsugare med inbyggd Clean Station för dig som inte vill välja mellan design och funktion. 

– Med Bespoke Jet medföljer den smidiga All-in-One Clean Station. Den är snyggt designad och både smälter in och sticker ut i ditt hem, så du alltid kan ha dammsugaren framme. Dessutom töms dammbehållaren enkelt ner i en dammsugarpåse med en knapptryckning, säger Rikard Fornbäck, talesperson på Samsung. 

Vill du läsa mer om Jet-dammsugarna? Klicka här.

Bespoke Jet lämnar ett rent och dammfritt hem efter sig med en extra stark sugkraft på upp till 210W.* Den långa batteritiden låter dig städa alla vinklar och vrår i upp till en timme utan paus för laddning, och upp till två timmar med ett extrabatteri som köps separat.**

* Sugförmågan testad baserat på standarden IEC62885-2 Cl. 5.8, testat vid insuget utan motordrivet munstycke vid Jet-läge. Baserat tester hos SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Sugförmågan kan variera.

** Den angivna drifttiden gäller för den lägsta effektnivån med ett icke-motoriserat verktyg monterat på enheten.

Bespoke Jet är enkel att använda, ladda och tömma. Med ett knapptryck startas automatisk tömning av dammbehållaren. Tömningen sker hygieniskt tack vare Air Pulse-teknologi. Hela dammbehållaren, inklusive multicyklon-systemet är även helt tvättbar så att du enkelt kan hålla den ren.

Jet Bot – för dig som vill göra annat än att städa 

Vill du lägga så lite tid på städning som möjligt är robotdammsugaren Jet Bot något för dig. Låt Jet Bot jobba när du är på jobbet och kom hem till ett rent hem. Du kan hela tiden se var dammsugaren är, var den har städat eller instruera den att stanna. 

– Den som inte vill städa kan låta dammsugaren göra det själv. Din Jet Bot gör en karta av ditt hem och dammsuger golvet automatiskt. Du kan enkelt styra och kontrollera din Jet Bot direkt i SmartThings-appen, säger Rikard Fornbäck. 

Läs mer om de olika Jet-modellerna här.

Med avancerad LiDAR-sensor analyserar Jet Bot ditt hem och optimerar sin städrutt för att effektivt rengöra överallt. Även när dammsugaren kommer till ett mörkt område, som under möbler, kan den identifiera sin position. 

Precis som Jet Stick och Bespoke Jet använder sig Jet Bot av en avancerad motor som rengör golvet noggrant. Den högeffektiva borsten städar både mattor och hårda underlag.