Städa snyggt och effektivt med Bespoke Jet

Den kraftfulla skaftdammsugaren Bespoke Jet är den senaste nyheten i Samsungs Jet-familj. Bespoke Jet är gjord för att synas med sin stilrena design – utan att tumma på några funktioner.

När Samsung tog fram Jet-familjen var deras vision att göra vardagen enklare så att du får ut mer av livet hemma. Det gäller inte minst Bespoke Jet – det senaste tillskottet bland Jet-dammsugarna.

Intresserad av Bespoke Jet? Läs mer här. 

Städningen blir roligare med en lättanvänd och snygg dammsugare. Bespoke Jet är inte bara en kraftfull allt-i-ett-dammsugare med smarta funktioner. Tack vare att dammsugaren är snygg nog att ha framme är den alltid redo att användas. 

Kraftfull och effektiv städning – utan avbrott 

Bespoke Jet städar noggrant golven med en stark sugkraft på upp till 210W. Systemets aerodynamiska design, från borsten till filtret, gör luftflödet effektivt samtidigt som multicyklon-filtreringen fångar upp damm. För dig med husdjur som behöver städa ofta kan du även köpa till en Pet Tool som effektivt fångar upp djurhår. 

Tack vare den långa batteritiden kan du städa alla hemmets vinklar och vrår i upp till en timme utan störande laddningspauser. Om du har en större bostad kan du köpa ett extrabatteri* för dammsugning i upp till 2 timmar. Batteritiden kan variera beroende på användning.**

*Medföljer två batterier med Bespoke Jet Pro Extra och Bespoeke Jet Complete Extra. Säljes separat till Bespoke Jet Complete. 

**Den angivna drifttiden gäller för den lägsta effektnivån med ett icke-motoriserat verktyg monterat på enheten.

Lätt att använda, tömma och rengöra 

Då Bespoke Jet är lätt att både underhålla och använda får du tid till annat. Tack vare en inbyggd Clean Station kan du effektivt och hygieniskt tömma dammet när du städat klart. 

Vill du veta mer om Bespoke Jet? Klicka här. 

– Med Bespoke Jet medföljer den smidiga All-in-One Clean Station. Den är snyggt designad och både smälter in och sticker ut i ditt hem, så du alltid kan ha dammsugaren framme. Dessutom töms dammbehållaren enkelt ner i en dammsugarpåse med en knapptryckning, säger Rikard Fornbäck, talesperson på Samsung. 

Ett filtreringssystem i flera skikt fångar upp damm* för en hygienisk hantering.** Samtidigt laddas batteriet och dammsugaren står redo att användas till nästa städning.

Klicka här om du vill läsa mer om Bespoke Jet.

Det är även enkelt att hålla dammbehållaren ren och fräsch. Hela dammbehållaren, inklusive multicyklon-systemet är nämligen helt tvättbar. 

* Testet baseras på IEC 62885-2, CL.5.11 i maxläget av SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultaten kan variera beroende på faktisk användning. 

** Baserat på Allergy UK Seal of Approval av BAF (British Allergy Foundation).