Sommarstugorna som toppar Hemnet

Många drömmer om en egen plats att spendera sommaren på. Här har vi samlat tre sommarstugor som varit bland de mest populära på Hemnet under den senaste tiden – och det är inte svårt att förstå varför. 

Få nyheter om bostadsmarknaden i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Idylliskt i Vänersborg 

Tomten är inramad av stora träd. Foto: Fastighetsbyrån Vänersborg.

Det här huset ligger inramad av stora träd, vilket skapar en privat känsla. Här finns en stor, grönskande trädgård och ett hus med detaljer som trägolv, öppen spis och takbjälkar. Dessutom finns bland annat en vedbod och en förrådsbyggnad – här erbjuds både förvaringsmöjligheter och utrymme för hobbyverksamhet. 

Lantligt kök med vedspis och pizzaugn. Foto: Fastighetsbyrån Vänersborg.

– Det unika med den här fastigheten är att när man kommer hit så känns det som att man hittat den där riktiga idyllen som man så länge letat efter. Här kan man koppla av och bara vara, säger mäklaren Frida Rundberg på Fastighetsbyrån Vänersborg, som förmedlar objektet. 

Här kan du se mer av Södra Bleken 400.

Traditionella sommarstugor säljs ihop

Den röda stugan med vita knutar. Foto: Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona.

I den här försäljningen säljs två fastigheter gemensamt. Den ena stugan är röd med vita knutar, och den andra är gul med ett härligt inglasat uterum. Stugorna säljs fullt möblerade, och på tomten finns ett förråd och en mulltoalett som kan användas av båda husen. 

Vy från den gula stugans inglasade uterum. Foto: Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona.

– De här typiskt svenska, traditionella sommarstugorna sticker ut med sin enkelhet och naturnära utformning. Här kan du njuta av sommarens långa dagar med närhet till vatten och skog, säger mäklaren Donika Bujupi på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona, som förmedlar objektet.

Här kan du se mer av Giserydsvägen 17 + 19.

Lummig trädgård och charmiga detaljer

På tomten finns äppleträd, rosor och pioner. Foto: Egendomsbyrån AB.

I Karlskrona hittar vi den här varsamt renoverade sommarstugan med vacker entré. Här finns bevarade detaljer som trägolv, eldstäder och ett köksskafferi. I den lummiga trädgården finns gott om plats för odling, lek och grillkvällar med vänner.

Köket med trägolv, grön panel och bjälkar i taket. Foto: Egendomsbyrån AB.

– Det som gör denna fastighet extra attraktiv är att ägaren genom sin varsamma renovering behållit husets originalitet och bevarat alla vackra och charmiga detaljer, säger mäklaren Jörgen Johansen på Egendomsbyrån AB, som förmedlar objektet. 

Här kan du se mer av Lindet 103.