Spektakulär villa på Österlen lockade stort intresse

En exklusiv  tvåplansvilla i Tunby strax utanför Tomelilla var ett av de mest klickade objekten under vecka 16, trots att annonsen bara har legat ute på Hemnet i tre dagar.

Foto: SE360. Mathias Carlsson.

Exklusivt, spatiöst och extraordinärt är ord som beskriver skånegården väl. En spektakulär bostad utöver det vanliga! 

Så beskriver ansvarig mäklare Lovisa Björnberg från Fastighetsbyrån det uppmärksammade objektet på Österlen. Den 390 kvadratmeter stora villan har idag visats drygt 15 000 gånger och fått stor uppmärksamhet. Här ryms totalt sju rum, två badrum, en bastu, en gästtoalett, ett flertal förvaringsrum, ett klädvårdsrum och ett teknikrum.

Foto: SE360. Mathias Carlsson.

Villan från 1910 är totalrenoverad i gammal stil och har vackra betonggolv, flera öppna spisar, hyvlade takbjälkar och vackra fönstersättningar. På ett flertal ställen är det öppet från entréplan upp till nock, vilket resulterar i en pampig takhöjd om ca 6,8 meter på sina ställen. Entréplanet domineras av sociala ytor med en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum, kök och matplats. På ett flertal ställen finns även utgångar till det vackra trädäcket.

Foto: SE360. Mathias Carlsson.

Utöver de sociala ytorna ryms även två sovrum på det nedre planet, var av det ena med tillhörande badrum och walk i closet. Här har man fönster i två väderstreck samt en dörr ut till terrassen för den som vill starta dagen med en kopp kaffe i solen.

Foto: SE360. Mathias Carlsson.

Till det man kallar för “master bedroom” finns ett eget badrum i storleken större, även kallat “suite badrum”. Här ryms både dusch samt badkar, och rummet är renoverat i samma rustika design som resterande delar av huset. De stora fönstrena ger både ljusinsläpp och en vacker utsikt när man sitter i badkaret.

Foto: SE360. Mathias Carlsson.

På husets baksida finner man ett omfattande trädäck med både pool, matplats och loungegrupp. Även härifrån har man en vacker utsikt över de Österlenska fälten. Övriga tomten omfattar totalt 6 404 kvadratmeter, så det finns gott om plats för hela familjen.

Foto: SE360. Mathias Carlsson.

Villan är belägen på Österlen där man har närhet till ett flertal upplevelser. Man tar sig enkelt till exempelvis Simrishamn, Ystad, Lund och Malmö. Här får man både lugnet på landet, men kan samtidigt ta sig till storstadspulsen i Köpenhamn på två timmar.

Se objektet här.