Exklusiv poolvilla utanför Göteborg – populär på Hemnet

En poolvilla om nästan 200 kvadratmeter med ett unikt läge vid Ängholmens kanal i Göteborg var ett av de mest klickade objekten på Hemnet under vecka 18 med drygt 12 000 visningar.

Foto: Peter Wärmare, SE360.

För den som drömmer om att bo i skärgårdsmiljö med ett eget bryggdäck för båt är denna exklusiva villa ett objekt att spana in. Villan, som byggdes så sent som 1999, har totalt 6 rum, kök, 2 badrum och 2 stora terrasser med utsikt över den pittoreska västkustnaturen.

– Bjurfors Exklusiv presenterar en poolvilla med fullkomligt unikt läge, havsutsikt och eget bryggdäck för större djupgående båt vid Ängholmens kanal, beskriver ansvarig mäklare Janne Melinder.

Foto: Peter Wärmare, SE360.

Bostaden domineras av öppna och ljusa ytor med fönster från golv till tak på ett flertal ställen. Från allrummet på övervåningen (se bild ovan) finns utgång till den övre terrassen med utsikt över området. Klassisk interiör med vita väggar, nåtat skeppsgolv i alm och rejäl takhöjd som ger rymd.

Foto: Peter Wärmare, SE360.

På både under- och övervåningen finns rymliga sovrum med plats för en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tillhörande klädkammare i olika storlekar gör att villan har gott om förvaring för hela familjen.

Foto: Peter Wärmare, SE360.

Utöver allrum, kök och sovrum finns även två helkaklade badrum med dusch och badkar. Båda badrummen har fönster som ger fint ljusinsläpp och en rymlig känsla.

Foto: Peter Wärmare, SE360.

Husets källare har utnyttjats på bästa sätt med plats för allt från hobbyverksamhet till biljard eller stora fester. I ena delen har man byggt en stor vinkällare, och i den andra förrådsutrymmen.

Foto: Peter Wärmare, SE360.

Den lilla skärgårdsön nås genom en vacker gammal träbro precis bredvid villan. En vägbom hindrar de som inte bor på ön att att bilen över, vilket gör att det känns som en helt annan värld trots att den bara ligger en kvart från Göteborg. Gäster får man välkomna till fots eller via båt som kan lägga till vid den privata bryggan.   

Se objektet här.