Designvilla i Skåne – ett av de mest klickade objekten

En egendesignad villa i exklusiv stil med fokus på arkitektur och funktionalitet var ett av de mest klickade objekten under vecka 20 med drygt 12 000 visningar.

Foto: [email protected]

Den 252 kvadratmeter stora enplansvillan från 2011 är belägen i Furulund, Kävlinge. Här har man satsat på exklusiva materialval, smarta funktioner och en design utöver det vanliga. Villan omges av en drygt 1400 kvadratmeter stor tomt som ramas in av en insynsskyddande häck.

– Som en del av vårt skräddarsydda paket Platinum presenterar vi den egendesignade villan Fagerbo, en bostad utöver det vanliga med påkostad lyx och ett exklusivt poolområde. Det är ett hem – en livsstil som känns långt bortom fantasins outforskade visioner, säger ansvarig mäklare Irja Forsberg Holst.

Foto: [email protected]

Husets kärna har en öppen planlösning mellan allrum, matrum och kök. Här finns även möjlighet att öppna upp skjutdörrar till uteplatsen, vilket gör att rummet upplevs ännu större. Interiören håller en röd tråd med exklusiva materialval och  stora glaspartier från golv till tak ger fantastiskt ljusinsläpp.

Foto: [email protected]

Framför köket finner man en stor köksö med både matplats, spis och diskho som ger fantastiska möjligheter för den matlagningsintresserade. Även härifrån ger de stora glaspartierna ett magnifikt ljusinsläpp och vacker utsikt över trädgården.

Foto: [email protected]

Ett av husets fyra badrum är detta “grand the luxe” rum med nedsänkt badkar, skjutdörrar till master bedroom och ingång till tvättstugan. Här kan får man verkligen hotellkänsla.

Foto: [email protected]

Även exteriören och husets uteplatser gör denna bostad unik. Förutom poolen med inbyggt pooltäcke finns en grill- och matplats där totalt 10 personer kan äta under bar himmel. Även garage, trädgårdsbod och cykelförråd är byggt i samma stil som villan.

Läs mer om objektet här.