Malmös dyraste bostad bland de mest klickade objekten

På en av Malmös mest centrala gator ligger denna topprenoverade våning om drygt 200 kvadratmeter. Bostaden är Malmös hittills dyraste objekt på Hemnet och har ett utgångspris på 22 miljoner kronor.

Foto: Björn Forsberg

Den vackra etagevåningen har fått en totalförändring med hjälp av arkitekter och är i genomgående toppskick. Exklusiva materialval och detaljer göra denna bostadsrätt till en dröm för storstadsälskaren. De 200 kvadratmetrarna är fördelade på två plan, varav det nedre på vissa ställen är öppet upp till nock med en takhöjd om drygt 6 meter.  

Foto: Björn Forsberg

Bostaden har inretts och stylats av Anna Grönlund (Hemisfär AB). Hur har hon tänkt med stylingen?

“Då utgångsläget var grafiskt, valde jag att förstärka det med svarta och hårda inventarier som har mycket attityd. För att den känslan inte ska ta över helt så mjukade jag upp de vassa kanterna med växtlighet, tyger och konst. Tavlorna i denna lägenheten är skapade utifrån den fasta färgsättningen. De gröna tavlorna är till exempel inspirerade av den fantastiska Verde Alpi-marmorn i köket.  Eftersom lägenheten är unik måste sammansättningen av inredningen kännas unikt, även om många av möblerna är från kända formgivare och varumärken.”

Foto: Björn Forsberg

Bostaden ligger högst upp i ett hus från 2002 med lugnt läge, trots närheten till city. Hiss, en grönskande innergård och två garageplatser är några av de faciliteter som detta objekt bjuder på. Utanför porten finner man dessutom caféer och butiker – ett ultimat läge för den som vill ha både storstad och lugn.

Foto: Björn Forsberg

Ansvarig mäklare är Roger Ragneklint på Malmö Fastighetsförmedling. Han tror att anledningen till bostadens dryga 14 000 klick på en vecka är den genomgående höga kvalitén. Det finns inte många liknande objekt i Malmö.

Läs mer om bostaden här.

Se förra veckans mest klickade bostäder här.