Spektakulär våning lockade mest klick på Hemnet

Ett av de senaste veckornas mest klickade objekt var inte vilket objekt som helst. Våningen på Strandvägen, med en prislapp på 65 miljoner kronor, har lockat över 65 000 besök.

Många Hemnetbesökare är nyfikna på vad som beskrivs som en av Stockholms mest spektakulära våningar. Mäklaren Richard Lagerling som har ansvar för försäljningen beskriver våningen som en ”högklassig våning i en av Strandvägens vackraste fastigheter belägen i hörnet av Strandvägen och Ulrikagatan.”

Hur ofta kommer den här sortens objekt ut på marknaden? 

– Det är väldigt sällsynt att det säljs så pass stora våningar som dessutom håller denna kvalitet och har ett av Stockholms mest eftertraktade lägen. Det var många år sedan det var ett liknande objekt ute på marknaden, säger Richard Lagerling. Objektet ligger på Strandvägen, en av landets mest exklusiva adresser. Är detta rentav en av Strandvägens mest spektakulära bostäder? 

– Det finns många spektakulära våningar på Strandvägen men de blir sällan till salu. Många av våningarna har aldrig sålts utan går i arv i generationer. Detta är tveklöst en av de vackraste våningarna på Strandvägen. Våningen är dessutom ovanligt bra planerad. Många Strandvägsvåningar är byggda för en mer än hundra år gammal livsstil. Denna våning passar en modern barnfamilj samtidigt som den har kvar alla vackra detaljer från när den byggdes för 100 år sedan.

LÄS MER: Det får du betala på Strandvägen – se statistiken

Läs mer om objektet och se fler bilder här.

Foto: Johan Nilson, Lagerlings

Foto: Johan Nilson, Lagerlings

Foto: Johan Nilson, Lagerlings

Foto: Johan Nilson, Lagerlings