Exklusiv Visby-villa mest klickad

Vänd blicken österut – för det har nämligen en stor del av Hemnets besökare  gjort – när de klickade på en exklusiv fastighet i centrala Visby. Villan, med anor från slutet av 1800-talet, var mest klickad förra veckan. 

Mitt bland Visbys vackra gränder ligger det objekt som förra veckan var mest populärt på Hemnet. Det är en stor villa, med en prislapp på 16 miljoner, som har utsikt över Visby och havet. I objektsannonsen beskrivs villan så här:  ”Det finns bara ett fåtal fastigheter som kan konkurrera med denna vad gäller standard, läge och utsikt”.

Leif Bertwig, på Bertwig Fastighetsförmedling som förmedlar villan, menar att det är en unik villa som sticker ut.

– Förutom det extraordinära läget med hänförande utsikt, så är de stora fördelarna att det är väldigt grundligt renoverat, så det kan nästa jämställas med ett nybygge från 2008 och att det finns två garage, det är svårt med bilplatser, parkeringar och garage i en stad som byggdes långt innan bilen var uppfunnen. Med 40 år i branschen och tusentals förmedlingar så tillhör denna fastighet topp 5 av alla affärer, säger Leif Bertwig.

Läs mer om objektet här.

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling

Foto: Bertwig Fastighetsförmedling