Inredningsbloggarens hus mest klickat på Hemnet

Johanna Bradford driver en av Sveriges största inredningsbloggar. Hennes hus i Kungsbacka är till salu just nu och förra veckan var objektet det mest klickade på Hemnet. Hon har också en gedigen kunskap kring att sälja bostäder. 

Få full koll på bostadsmarknaden med Hemnets nyhetsbrev – klicka här.

Du har sålt och köpt en hel del bostäder senaste åren, hur många är det?

– Hmmm.. Jag måste nog räkna efter faktiskt. Detta är 8:e försäljningen på 8 år.

Hur kommer det sig att ni vill röra er vidare till nya bostäder? 

– Det är verkligen ingenting vi planerar utan det bara blir så. Varje ny bostad vi köper tänker vi att vi ska bo lääänge i men det har inte blivit så. Än.

Foto: Esoft

Vart kommer ni flytta? 

– Vi ska flytta ”hem” till Borås. Vi är båda uppväxta där och har mestadels av vår familj kvar samt massa vänner så det känns väldigt tryggt men samtidigt läskigt. Trodde aldrig att vi skulle flytta tillbaka faktiskt.

Du är en välkänd inredningsprofil och driver en av landets största inredningsbloggar, skapar det extra press på dig när du renoverar en ny bostad? 

– Inte vad jag känner av. Jag tänker väldigt lite på att jag har så många följare som jag faktiskt har. I mitt huvud är det typ min mamma, några kompisar och övrig familj som läser min blogg. Haha..Men det bidrar nog att jag inte känner någon press alls utan gör bara det jag känner för till 100%.

Hitta till Johannas blogg genom att klicka här. 

Hur skulle du beskriva din egen inredningsstil? 

– Supersvårt att sätta ord på sin egna stil men jag skulle nog säga att det är en mix mellan engelskt mys och skandinavisk svalhet.

Foto: Esoft

Var hittar du din inspiration? 

– Filmer och serier som utspelar sig i gammal miljö, just nu är jag helt besatt av Astrid Lindgrens barnfilmer. Jag älskar att bo på härliga hotell och fina restaurangmiljöer får alltid mitt huvud att gå igång. Sen hittar jag mycket fint på Instagram, Pinterest, bloggar och böcker. I mitt yrke har jag även haft möjlighet att besöka några konstnärshem och det är bland det bästa jag vet. Efter ett sådant besök håller jag typ på att svimma av inspiration.

Foto: Esoft

Berätta mer om den bostad ni nu säljer? 

– Det är ett långt trähus i ett plan precis vid havet. Min vision med huset har varit att det ska kännas som ett danskt kusthus så vi har målat det svart och satt in helt fantastiska spröjsade fönster i vitt och jag tycker faktiskt själv att det känns och ser ut som om det hade kunnat vara ett hus i en mysig liten kustby i Danmark.

Vad i inredningsväg tror du vi kan förvänta oss av 2019? 

– Mer trä och mjuka former i kontrast till all hård sten och vassa former som varit poppis nu ett tag.

Du kan läsa mer om objektet och se fler bilder här.