Ingrossos lägenhet dominerar klicken på Hemnet

En lägenhet får just nu en hel del uppmärksamhet på Hemnet. Den ligger i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm och tillhör tv-profilen och bloggerskan Bianca Ingrosso. Under vecka 3 och 4 var lägenheten det mest klickade objektet på Hemnet. 

Få full koll på bostadsmarknaden med Hemnets nyhetsbrev – klicka här.

Lägenheten är en tvårummare som är 62 kvadratmeter stor och beskrivs så här i annonsen: ”Lägenheten karaktäriseras av en optimal planlösning med moderna och stilrena materialval samt underbart ljusinsläpp från flertalet fönster.”

Lägenheten har fått flera tusen på besök på kort tid. Vem vet, kanske lockar Ingrossos lägenhet mer klick än förra årets mest klickade objekt, Isabella Löwengrips villa på Lidingö eller Hemnets mest klickade objekt någonsin, Paprikahuset.

Du kan läsa mer om objektet samt se fler bilder här. 

Foto: Kronfoto

Styling: Scandinavien Homes

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk, Bronze Fastighetsförmedling AB

Foto: Kronfoto

Styling: Scandinavien Homes

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk, Bronze Fastighetsförmedling AB

Foto: Kronfoto

Styling: Scandinavien Homes

Ansvarig mäklare: Joe Maatouk, Bronze Fastighetsförmedling AB