Gammal är äldst på Hemnet under vecka 30

En trend som synts på Hemnet under 2019 är att nyfikenheten är stor när det kommer till äldre objekt, framförallt fritidshus. Under flera veckor har hus med ett par hundra år i bagaget varit mest klickade, så var det även under vecka 30. Då lockade den här fastigheten utanför Eskilstuna mest klick på Hemnet.

Hemnetbesökare har under året varit nyfikna på äldre fastigheter, till exempel den här gården från 1873 i Uppsala, den här missionskyrkan från 1883 eller den här ”sommardrömmen” från sent 1800-tal.

Under vecka 30 var det dags igen då ett lantligt hus strax utanför Eskilstuna, med troligt ursprung från 1700-talet, lockade mest klick på Hemnet. Huset må ha lite renoveringsbehov men är gediget renoverat genom åren.

Robert Almgren på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar fastigheten och han skriver i annonsen på Hemnet att ”Här erbjuds stora möjligheter för dig med en önskan om det lugna livet på landet samtidigt som du inte är rädd för att fortsätta arbetet med att lyfta fastigheten till sin fulla potential.”

Läs mer om objektet här.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Foto: Svensk Fastighetsförmedling