Mest klickade huset breder ut sig mot havet

Det mest klickade objektet på Hemnet vecka 36 är inget annat är spektakulärt. Villa Solbacken i Göteborgsskärgård breder ut sig mot havet och sluter aldrig.

Villa Solbacken är från 1909 och byggt i internationell stil. Villans läge är unikt, det menar Peder Olausson, fastighetsmäklare på P.O. Fastighetsbyrå, som förmedlar objektet. – I Göteborgsskärgård är det få objekt som är jämförbara med Villa Solbacken, så det är inte konstigt att intresset är stort när det kommer ut på marknaden. Det finns få likvärdiga fastigheter, säger han.

Billdal ligger strax söder om Askim utanför Göteborg och området känt för sin unika skärgårdsmiljö. Och det är i den miljön Villa Solbacken är placerat, bara ett kort stenkast från havet. Prislappen är där efter, 35 miljoner kronor.– Det är helheten som gör att fastigheten sticker ut. Det är hög kvalitet på allt, stor tomt, nära till havet och 180 grader obruten havsutsikt, säger Peder Olausson.

Läs mer om objektet här.

Foto: Esoft.

Foto: Esoft.