Skånsk gård med renoveringsbehov mest klickad

Strax söder om Ängelholm på Kullahalvön ligger Hemnets mest klickade objekt under vecka 46. Gården må vara i behov av renovering, men är öppen för stora drömmar.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp på Hemnets nyhetsbrev här.

Boningshuset byggdes troligen under 1860-talet och är 100 kvadratmeter stort. Utöver själva huset finns även ett gammalt stall med loge, samt en uthuslänga. Gården har stått tom en längre tid och är enligt Hemnet-annonsen ”i behov av omfattande upprustning och renovering.– Det är en möjlighet att förverkliga drömmen om en kringbyggd gård i hjärtat av Kullabygden. Gården har anor från mitten av 1800-talet, och med renovering och omsorg kan man här få en riktigt fin gård med möjlighet till djurhållning eller annan verksamhet, säger Maria Dahlqvist, mäklare på LRF Konsult, som förmedlar gården.

Se bostadsannonsen här.

Foto: Attila Mag, Husfoto.

Foto: Attila Mag, Husfoto.

Foto: Attila Mag, Husfoto.